ESIMLE ARAMIZDAKI ILETISIMSIZLIK NASIL GIDEREBILIRIM ?? LÜTFEN AKIL VERIR MISINIZ BANA

Benim ki mal galiba :) anlamiyor ben ne kadar soylesem de o yine kendi kafasindakine inaniyor ister dogru olsun ister yanlis :) o da bi ara pubg oynuyordu .cok internet yiyor diye sildi :)
Anladigi gune kadar soyleyin israrla bence. Ve sonra biraz kendinizi geri cekin. Kuzu kuzu gelir diye umuyorum. Soyle sakin ve kararlo bi tavirla, boyle boyle yapiyosun ve bu durumdan asiri rahatsizim, diyin.

O komiklik yapınca gülüyorum ben malesef
Olmuyor bende oyle :) ben cok neseli biriyim . Herseye gulerim . Etrafomdakileri guldururum :) esimle benden dolayi bi tartismamiz olsa hemen ortamı yumusatirim . Kendim soylerim hatami bir daha yapmamak uzere .. tabi ayni seyi ben de ondan bekliyorum . Ama karsiligini goremiyorum

Cok guzel diyoesunuz da onu yapamam tanimiyorum buralari . Kimseye de guvenmek istemiyorum . Halini hatrini sormamak kisminda aklima yatti :)
Değer ilgi versin diye bekler durursun sonunda öfke patlaması olur... Benimde öyle evlililğim son buldu :)

Ilgiden kastim . Surekli elinde telefon okey oynuyor . Disari cikalim diyorum cikarmiyor . Cok uzak bana sanki hal ve hareketleri ile . Ilgi yok . O mutluysa herkes mutlu saniyor .
Siz plan yapiyor musunuz?yapiyorsaniz ne deyip de cikmiyor sizinle?
Mesela bizim evde planlari ben yaparim , bugun suraya buraya gidicez derim tamam der , soyledigim saatte hazir olur

Anladigi gune kadar soyleyin israrla bence. Ve sonra biraz kendinizi geri cekin. Kuzu kuzu gelir diye umuyorum. Soyle sakin ve kararlo bi tavirla, boyle boyle yapiyosun ve bu durumdan asiri rahatsizim, diyin.
Cahil resmen cahil gelmis cahil gidiyor ... kac defa soyledim 1 yildan beridir soyluyorum idrak edemiyor .

Olmuyor bende oyle :) ben cok neseli biriyim . Herseye gulerim . Etrafomdakileri guldururum :) esimle benden dolayi bi tartismamiz olsa hemen ortamı yumusatirim . Kendim soylerim hatami bir daha yapmamak uzere .. tabi ayni seyi ben de ondan bekliyorum . Ama karsiligini goremiyorum
Aynen bende neşeliyimdir her ortamda herkes çok sever eşin çok şanslı lafını defalarca duydum ama gel gör ki hayat başka yaşanıyor diğer tarafta...

Değer ilgi versin diye bekler durursun sonunda öfke patlaması olur... Benimde öyle evlililğim son buldu :)
O bana 1 adim gelse ben ona 10 adimla gidiyorum . Ama boyle yapinca zoruma gidiyor . Verdigim degerin ilginin sevginin sayginin karsiligini almak istiyor insan . Sonucta robot degiliz ki onlarin istedigi gibi olalim bizim de duygularimiz var .. benim de aklimdan bosanmak gecmedi degil ackcasi . Hatta aileme bile anlatmayi dusunuyotum .cunku onun ailesine anlatsam onlar icin cok basit sey gibi gelir hatta gulup dalga gecerler.. doguluyuz ama benim ailem daha anlayisli boyle konularda

Aynen bende neşeliyimdir her ortamda herkes çok sever eşin çok şanslı lafını defalarca duydum ama gel gör ki hayat başka yaşanıyor diğer tarafta...
Kimse kimsenin aile icindekilerini bilmeden yoeum yapiyor disardan halbuki 4 4luk degil kimse . Disardan gorundugu gibi gulluk gulistanlik degil hicbirsey

Siz plan yapiyor musunuz?yapiyorsaniz ne deyip de cikmiyor sizinle?
Mesela bizim evde planlari ben yaparim , bugun suraya buraya gidicez derim tamam der , soyledigim saatte hazir olur
Dun konustuk .tamam cikariz dedi .sabah oldu kaynanamda gelmek istedi. Evde zaman geciremiyorum zaten esimle ayni evdeyiz ne yazikki . Bari disarda bir kac saat bile olsa zaman grcirelim dimi yaaa .... ama yok .. iyi siz gidin dedim ben gelmiyorum ... ama bunaldim artik

O zaman direkt hicbi sey soylemeden konusmayi kesin. Ne oldugunu anlamaya calisir, sonra da gelip sorar ve dinler heralde.
Bugun yinr anlattim bikmadan o da dinledi her zaman ki gibi ama yine ayni devam edicek ... gelinlikle geldim kefenle cikarim .. olunce kadrimi kiymetimi anlarsin ama geç olur dedim .

O bana 1 adim gelse ben ona 10 adimla gidiyorum . Ama boyle yapinca zoruma gidiyor . Verdigim degerin ilginin sevginin sayginin karsiligini almak istiyor insan . Sonucta robot degiliz ki onlarin istedigi gibi olalim bizim de duygularimiz var .. benim de aklimdan bosanmak gecmedi degil ackcasi . Hatta aileme bile anlatmayi dusunuyotum .cunku onun ailesine anlatsam onlar icin cok basit sey gibi gelir hatta gulup dalga gecerler.. doguluyuz ama benim ailem daha anlayisli boyle konularda
Doğulu Batılı ne fark eder ? hepimizin Duyguları var ruhu var Ruhunu hastalandırma sakın. Kendin çık gez dolaş arakadaş yapmak istemiyorsan kendi kendini mutlu etmek zorundasın. Benim eşim benle iletişim hiç kurmadı ben konuşmayı derdimi anlatmayı sectim aile iş maddi durum manevi durum sonuç ben kıskanç fesat şizofreni oldum. Konuştuğun zaman seni dinliyor mu sarılıp öpüyormu ?

Merhaba kizlar ben 1 yillik evliyim ama evlendigimden beri esimle aramda hep bi iletişimsizlik var . Mesela ben ona kendimi ifade edemiyorum ve bundan dolayi agliyorum kendimi tutamiyorum . Ne zaman ki ona hatasini soylemeye calissam Ne Alaka ya diyip soze basliyor kendini uste cikarmaya calsiiyor. Artik bunaldim ya . Kabullenmiyor hatalarini .sanki ben boş konusuyormusum gibi geliyor ona .. ya da tamam diyor özür diliyor . Iki gun ayni üçüncü gun yine ayni hareketlerine devam ediyor .. aramizdaki neden de ilgisizlik .zoruma gidiyor benimle yeterince ilgilenmemesi .( Cok severek evlendik 6 sene sonra) benimle ilgilenmesi icin ne diyebilirim de bana gercekten hak vermesi icin. Cünkü kabullenmiyor
Altı seneden bahsediyorsunuz az bir süre değil bu kadar zaman zarfında bu iletişim problemini hala çözemediyseniz çok zor işiniz sizinle ilgilenmiyor bunu söylemişsiniz evlenincemi değişti bu adam yada hep böylemiydi gerçekten çok ilginç geldi bunca zamandır kendinizi ona rahat ifade edemiyor olmanız veya onun anlamıyor olması

sen kendin iletişim kuramıyorsan ilk sende sorun var kendini düzeltemezsen eşini düzeltemessin

Doğulu Batılı ne fark eder ? hepimizin Duyguları var ruhu var Ruhunu hastalandırma sakın. Kendin çık gez dolaş arakadaş yapmak istemiyorsan kendi kendini mutlu etmek zorundasın. Benim eşim benle iletişim hiç kurmadı ben konuşmayı derdimi anlatmayı sectim aile iş maddi durum manevi durum sonuç ben kıskanç fesat şizofreni oldum. Konuştuğun zaman seni dinliyor mu sarılıp öpüyormu ?
Ben de sizofren olucam diye korkuyorum . Dogulular biraz daha anlayissiz boyle aile ici sorunllarda .. onlar icin cok bosanmak kadinin suçu kesin kirigi vardir diye dusunurler . Erkeklere leke gelmez .konustugum zaman basta cok parliyor bagiriyor cagiriyo .sonra kiyamiyor sariliyor opuyor ama ayni hateketlerine devam ediyor

Altı seneden bahsediyorsunuz az bir süre değil bu kadar zaman zarfında bu iletişim problemini hala çözemediyseniz çok zor işiniz sizinle ilgilenmiyor bunu söylemişsiniz evlenincemi değişti bu adam yada hep böylemiydi gerçekten çok ilginç geldi bunca zamandır kendinizi ona rahat ifade edemiyor olmanız veya onun anlamıyor olması
6 sene boyunca hic boyle bi problem ilr karsilasmadim . Evlendikten sonra boyle oldu . Cok zoruma gidiyor .

Back
X