Hiç bu tarafından bakmamıştım. Çok doğru söylüyorsunuz.İlgili bir baba olması onu iyi bir baba yapmıyor. Çocuğunun annesine kötü davranan bir baba kötü bir babadır. Eşiniz iyi bir baba değil o yüzden oraya bir dikkat çekelim...
Gerisi zaten nerden tutarsan elinde kalır şekilde. Size saygısı yok. Onun size saygısı yoksa kimsenin, ilerde çocuğunuzun bile saygısı olmayacağından kuşkunuz olmasın. Hatta şuan bunu yaşıyorsunuz ya sizin kendinize bile saygınız yok eşiniz olacak ayı sayesinde...
BosaMerhaba hanımlar 2 yıllık evliyim 3 aylık birde kızım var. Eşim kızına karşı ilgili bir baba. Evde de bana çok yardımcı oluyor sağolsun. Gelir işten kıza ben bakarım sen uyu gibi yardımcı olur. Ama bana karşı konuşma tarzı canımı sıkıyor. Sen sus çok konuştun. Sanamı sorucam. Sen bugün yine çok konuştun. Annem olsaydı iki dk sofrayı hazırlamıştı beni benden alıyor bu lafı zaten... böyle oturup iki laf ediyim beni azarlıyor. Ona karşı çok soğudum galiba. Hep bir memnuniyetsiz. Bana böyle söylediği zaman dayanamıyorum ağlıyorum. Başkalarının yanında da bozar beni. Ortamda herkes gülüyorsa ben güldüm zaman sen gülme der. Bana fikir verirmisiniz ? Ne yapsam da benimle böyle konuşmayı kesse
Ay valla hiç çekilmez ben tahammül edemezdim.Kaç kere kavga ettim bundan dolayı. Tamam diyor yine aynı
Kaç defa kavga ettim yok anlamıyor. Sessiz bir insan da değilim. Ama artık onunla konuşmak vakit geçirmek istemiyorumHadsiz hoduk.Yahu bunca hakarete nasıl birşey yapmıyorsunuz .İnsan içinde size nasıl böyle davranabilir.
Kızımı kreşe vericek yaşa gelsin. Onu veririm kreşe mis gibi işim var girer çalışırım. Aslan gibi ailem de var arkamda böyle planım varBosa
Yani böyle biriyle evli kalmaya gerek yok.
Sizde onu bozun baskalarin onundeMerhaba hanımlar 2 yıllık evliyim 3 aylık birde kızım var. Eşim kızına karşı ilgili bir baba. Evde de bana çok yardımcı oluyor sağolsun. Gelir işten kıza ben bakarım sen uyu gibi yardımcı olur. Ama bana karşı konuşma tarzı canımı sıkıyor. Sen sus çok konuştun. Sanamı sorucam. Sen bugün yine çok konuştun. Annem olsaydı iki dk sofrayı hazırlamıştı beni benden alıyor bu lafı zaten... böyle oturup iki laf ediyim beni azarlıyor. Ona karşı çok soğudum galiba. Hep bir memnuniyetsiz. Bana böyle söylediği zaman dayanamıyorum ağlıyorum. Başkalarının yanında da bozar beni. Ortamda herkes gülüyorsa ben güldüm zaman sen gülme der. Bana fikir verirmisiniz ? Ne yapsam da benimle böyle konuşmayı kesse
Onun yaptığı çirkinliği Yapıp ta onun gibi düşürmek istemedim kendimiSizde onu bozun baskalarin onunde
Önceden bundan dolayı çok kavga ederdim. Tamam der yine devam ediyordu. Ama artık bıktım ciddi anlamda
Onun yaptığı çirkinliği Yapıp ta onun gibi düşürmek istemedim kendimi
Ben senin annen değilim, kusura bakma ama bu lafların beni kırıyor ve çok çocukça geliyor. Senin emir vermenle gülüp, susacak da değilim, nerde konuşup güleceğini bilebilecek kadar olgun bir bireyim, yetişkinim. Sen de benim eşimsin, lütfen rolleri karıştırma, saygısızca oluyor. Ben bu şekilde davransam hoşuna gider mi hiç? Ben hoşuma gitmeyen davranışları bu kadar rencide edici şekilde söylemeye çekiniyorum sana olan saygı ve sevgimden. Lütfen sen de haddini bil kocacığım de :))))) bilmiyorum buna benzer bir metin işteMerhaba hanımlar 2 yıllık evliyim 3 aylık birde kızım var. Eşim kızına karşı ilgili bir baba. Evde de bana çok yardımcı oluyor sağolsun. Gelir işten kıza ben bakarım sen uyu gibi yardımcı olur. Ama bana karşı konuşma tarzı canımı sıkıyor. Sen sus çok konuştun. Sanamı sorucam. Sen bugün yine çok konuştun. Annem olsaydı iki dk sofrayı hazırlamıştı beni benden alıyor bu lafı zaten... böyle oturup iki laf ediyim beni azarlıyor. Ona karşı çok soğudum galiba. Hep bir memnuniyetsiz. Bana böyle söylediği zaman dayanamıyorum ağlıyorum. Başkalarının yanında da bozar beni. Ortamda herkes gülüyorsa ben güldüm zaman sen gülme der. Bana fikir verirmisiniz ? Ne yapsam da benimle böyle konuşmayı kesse
Ozaman ciao bella diyeceksinOnun yaptığı çirkinliği Yapıp ta onun gibi düşürmek istemedim kendimi
Bugün yine geldi bana öküz kafa dedi. Bende kayışlar koptu aldım kıyafetlerini yere döktüm al git anana diye. Sen neden bana bunları söylüyorsun dedim sinirden bir iki tane de patlattım. Bana bakmıyor duvara bakıyor diye sanki eşek başı konuşuyor. Konuştum konuştum sadece tamam dedi gittiİyi bir eş değil, iyi bir baba hiç değil. Çocuğun annesini aşağılaması ona yapabileceği en saygısız en yaralayıcı şeylerden biri. Keşke "yardımcı" olmasa, uyumasanız ama böyle davranmasa. Bunu normalize etmek hem sizi çocuğun karşısında saygı görmemesi gereken biri haline getiriyor, hem de ilersi için ilişkilerini nasıl şekillendireceğinin bir yol haritası oluyor.
Güzelce konuşun, olmadı terapi alın, olmadı boşanın. Gerçekten yapacak bir şey yok.
Canten Kaya.nin vidyolarini izlet. Adamlik, eşlik nasil oluyor oyrensjnMerhaba hanımlar 2 yıllık evliyim 3 aylık birde kızım var. Eşim kızına karşı ilgili bir baba. Evde de bana çok yardımcı oluyor sağolsun. Gelir işten kıza ben bakarım sen uyu gibi yardımcı olur. Ama bana karşı konuşma tarzı canımı sıkıyor. Sen sus çok konuştun. Sanamı sorucam. Sen bugün yine çok konuştun. Annem olsaydı iki dk sofrayı hazırlamıştı beni benden alıyor bu lafı zaten... böyle oturup iki laf ediyim beni azarlıyor. Ona karşı çok soğudum galiba. Hep bir memnuniyetsiz. Bana böyle söylediği zaman dayanamıyorum ağlıyorum. Başkalarının yanında da bozar beni. Ortamda herkes gülüyorsa ben güldüm zaman sen gülme der. Bana fikir verirmisiniz ? Ne yapsam da benimle böyle konuşmayı kesse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?