- 24 Nisan 2018
- 44
- 7
- 1
- 25
- Konu Sahibi _ASENa_toprak_
Merhaba arkdaslar ben 19 yasinda genc bir kadinim üstelik kücücük bi oglum var, benim sorunum su esim icki yok sigarasi yok otu boku yok. Ilk basta hersey güzeldi ben ona kactim fakat babam geri götürmüstü sonra bidaha konusmaya basladik vu sefer nikahimiz oldu dügün olmadi anasi karsi geldi eglence bile yaptirmadi :'( herseyi affetim esimin dayilariyla arasi yok zaten ama insan bi hayirli olsun der neyse hamile kldim evlendimin 4 ayi ve gecen sene augustosda cocumu dogurdum hamileligim boyunca hersey güzeldi aileme gelip giderdik hatta bazen orda kalirdikta ama cocuk dogduktam sonra annem 40 gün yanimda kaldi allah rahi olsun hep arkamdaydilar esimin annesi yüzünden trtisma cikti ve hersey o günden sonra mafoldu esimin annesi yapti ama suclu benim annem gösterildi neyse affeti annem bunun saygisizliklarini yegenimin dogum gününde abimle kavga etti , sonra digdr abim bizim eve geldi ugradi o abimle kanka gibilerdi cok iyilerdi ona bagirdi cagrdi saygisiz iste ... bugun de aileme gidip kalirim ben istedim zmn babam hadi kizim sen cok yorgunsun annem yardim etsin sen kendine gel dedi beni götürücekler kalma isi bitti dedi annemde nkye oglum dedi babamda ayni sekil annem güler yüzle dediki siz iyi olun asi gelip gider dedi yok vay efendim anam gülmüste falan filan bana siddet uyguluyo icimde gram sevgi kalmadi nabicami bilmiorum bosansammi denesem mi devam .... yardim edin akil verin lütfen :'(