• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle artık hiçbir şey paylaşma hevesim kalmadı

Aynı durumdayız. Ben de çok çabaladım konuşalım , gezelim tozalım vs diye ama yorulmuş olmalıyımki artık ben de konuşmuyorum ben de gezmek istemiyorum biyere gittiğimizde keyif almadığımı farkettim. Cinsellik yaşayan ev arkadaşı gibi olduk 🥹

Aynı durumdayız. Ben de çok çabaladım konuşalım , gezelim tozalım vs diye ama yorulmuş olmalıyımki artık ben de konuşmuyorum ben de gezmek istemiyorum biyere gittiğimizde keyif almadığımı farkettim. Cinsellik yaşayan ev arkadaşı gibi olduk 🥹
Aynen oyle. Uzulmuyorum bile. Sadece keske bir plani olsa bugun de gelmese gibi. Ya da aman bana bulasmasa oylece kafasina gore takilsa evde diye dusunuyorum.

Yok anladim kavga edesin kalmamış adamla. Anladık onu. Ben çıkmam o kapının önüne. Beni görmek istemeyen de bi zahmet kaldırsın mabadini kendi defolup gitsin. Sen kim köpeksin ki beni kapıya koyacak haddi cüreti kendinde buluyorsun. Sen bu kısmı anlamadın.
Orasi oyle. Ben de bu kafada bi insanim aslinda. Ve gercekten canina okurum karsimdakinin. Ama bikinca oyle olmuyo ya

Adam 1 saat sonra açsa kapıyı mesela 1 saat orda oturacak mıydınız?
Bana çok da boşvermiş insan davranışı gibi gelmedi bu.
Oturmazdim o kadar tabii ki. Kafamdan o sure boyunca gecen sey bu sekilde anneme nasil gidecegimdi. Bir milyon tane fikir olusturdum kucucuk zamanda

Evlenirken eşimizin artık en yakın dostumuz olacağını düşünürüz. Ama ne yazık ki bir çoğumuz için asla böyle olmuyor. Bunun ben de farkindayim. Bir kadin olarak eminim hepimiz cabalamisizdir bir seyler paylasmak icin. Ben de çok uzun süre uğrastim. Eşimle gezmek istedim, sohbet etmek istedim, ortak konular bulmak, beraber gülmek, eğlenmek, sırlarimizi paylaşmak... Eşimse evliliğimizin başından beri sadece cinsellik konusu acildiginda tam bi ilgiyle beni dinledi. Dün gece yatak odasinda bir yandan biseyler izlerken bir yandan da yatagin uzerine kurulmus biseyler atistiriyordum. Eşim birden dönüp "artik benimle vakit gecirmek istemiyorsun, bana sarilip uyumuyorsun bile" dedi. O an dank etti. Farkinda olmadan bir zamandir esimin pesini birakmistim. Dusundum ki artik o bir yerlere gidelim dediginde beni anneme birak ya da sen git canim istemiyor diyerek ayri planlar olusturuyordum. Bunun sebebi belki kayinvalide, kayinpeder sorunlari olabilirdi ki gecen konumda bundan da bahsettim. Ben eşimi seviyorum. Ama artik onun peşinde koşmaktan yorulmuşum. İlgim hep kizima, kendime kaymiş. İşimi gucumu yapip, kenara cekilir olmusum. Sohbet actiginda bu kez de ben susuyormuşum. Onunla paylasacak hicbir seyim kalmamis gibi... Gunlerdir bana beraber baliga gidelim diye israr ediyor. İcimden onunla bir yerlere gitmek bile gelmedigi icin surekli reddediyorum. Onun da gucune gidiyor. Ben de sakayla rolleri degistirdik diyiverdim. Bugun kahvalti masasinda bana bagirdi. Ben de cevap bile vermedim. Ve onunla ayni sofrada oturmak istemedigimden yatagi toplamaya basladim. Ben gidiyorum, kaciyorum dedi. Gule gule dedim. Sonra vazgectim sen git ben kahvaltimi bitirene kadar kapinin onunde bekliceksin dedi. Pijamalarimla... O kapinin onunde kalakaldim. Zile basmadim, kapiyi calmadim. 1 dakika dolmadan beni oturdugum paspastan kaldirip iceriye aldi. Gucume mi gitti ? Kirilmadim bile. Onceden olsa belki bu beni cok uzerdi. Simdiyse sadece... Kafamda da kalbimde de bitmis gibi.

Bu durum duzelir mi emin degilim. Ama ona dokunmak, onunla konusmak, onunla bir seyler yapmak istegim iyice kayboluyormus gibi. Bunu yasayaniniz var mi ? İsler duzelir mi ?
Kapının önüne oturtmak nedir tepem attı okurken
Kendi çıksaydı madem görmek istemiyor.
Sevgi bitince geri dönüşü olmuyor, hele siz önceden uğraş verip fedakarlık yaptıysanız, karşılık da görmediyseniz gerisi boş.
İnsan aynı fedakarlığın en azından 10da 1 ini de olsa karşındakinden bekliyor…

Evlenirken eşimizin artık en yakın dostumuz olacağını düşünürüz. Ama ne yazık ki bir çoğumuz için asla böyle olmuyor. Bunun ben de farkindayim. Bir kadin olarak eminim hepimiz cabalamisizdir bir seyler paylasmak icin. Ben de çok uzun süre uğrastim. Eşimle gezmek istedim, sohbet etmek istedim, ortak konular bulmak, beraber gülmek, eğlenmek, sırlarimizi paylaşmak... Eşimse evliliğimizin başından beri sadece cinsellik konusu acildiginda tam bi ilgiyle beni dinledi. Dün gece yatak odasinda bir yandan biseyler izlerken bir yandan da yatagin uzerine kurulmus biseyler atistiriyordum. Eşim birden dönüp "artik benimle vakit gecirmek istemiyorsun, bana sarilip uyumuyorsun bile" dedi. O an dank etti. Farkinda olmadan bir zamandir esimin pesini birakmistim. Dusundum ki artik o bir yerlere gidelim dediginde beni anneme birak ya da sen git canim istemiyor diyerek ayri planlar olusturuyordum. Bunun sebebi belki kayinvalide, kayinpeder sorunlari olabilirdi ki gecen konumda bundan da bahsettim. Ben eşimi seviyorum. Ama artik onun peşinde koşmaktan yorulmuşum. İlgim hep kizima, kendime kaymiş. İşimi gucumu yapip, kenara cekilir olmusum. Sohbet actiginda bu kez de ben susuyormuşum. Onunla paylasacak hicbir seyim kalmamis gibi... Gunlerdir bana beraber baliga gidelim diye israr ediyor. İcimden onunla bir yerlere gitmek bile gelmedigi icin surekli reddediyorum. Onun da gucune gidiyor. Ben de sakayla rolleri degistirdik diyiverdim. Bugun kahvalti masasinda bana bagirdi. Ben de cevap bile vermedim. Ve onunla ayni sofrada oturmak istemedigimden yatagi toplamaya basladim. Ben gidiyorum, kaciyorum dedi. Gule gule dedim. Sonra vazgectim sen git ben kahvaltimi bitirene kadar kapinin onunde bekliceksin dedi. Pijamalarimla... O kapinin onunde kalakaldim. Zile basmadim, kapiyi calmadim. 1 dakika dolmadan beni oturdugum paspastan kaldirip iceriye aldi. Gucume mi gitti ? Kirilmadim bile. Onceden olsa belki bu beni cok uzerdi. Simdiyse sadece... Kafamda da kalbimde de bitmis gibi.

Bu durum duzelir mi emin degilim. Ama ona dokunmak, onunla konusmak, onunla bir seyler yapmak istegim iyice kayboluyormus gibi. Bunu yasayaniniz var mi ? İsler duzelir mi ?
Küçük bir çocuk gibi sizi kapı dışında mi bekletti , bunu dediginiz andan itibaren eşinizin berbat biri olduğuna inandım, hanım efendi neden bu hıyar ağasını çekiyorsunuz, koysanıza kapının önüne...

Ben sizi anladım bazen insanın birine karşı ruhu çekilmiş gibi oluyor . Paspasa oturmak da düşünmeden sadece bedenin hareket etmesi gibi . Kadınların buradan dönüşü zor olur diye biliyorum ama en azından ayrılsanız da canınız yanmaz. Kalmamış bir şey . Hakkınızda hayırlısı

Bi laf var ya kaybetmek istemediğin insanı yokluğuna alıştırma diye. İlgisizliğe de alıştığında artık o ilgiye ihtiyacın kalmıyor. Çünkü mevcut duruma alışmışsın. Eşinden soğumak değil bu bence şimdi ilgiye boğsa Bi süre sonra yine o ilgiyi ararsın. Şuan alışmışsın tek vakit geçirmeye sohbet etmemeye paylaşım yapmamaya. Eşin yeterince çabalarsa düzelir.

İlerde ki kendimi gördüm yazılanları okuyunca sanırım bende köreliyorum yavaş yavaş eskiden her dkka eşimi yanimda isterdim.film izleyelim piknik yapalım diye tuttururdum baktım hiç oralı olmadı malasef bende bırakmaya başladım bizi bu yola iten kendileri

Sonra vazgectim sen git ben kahvaltimi bitirene kadar kapinin onunde bekliceksin dedi. Pijamalarimla... O kapinin onunde kalakaldim. Zile basmadim, kapiyi calmadim. 1 dakika dolmadan beni oturdugum paspastan kaldirip iceriye aldi

Burada evlilik bitmiştir. Adam sizi cezalandırıyor kendince. Neyin nesi bu. Sizse ona kızmıyorsunuz bile... Öyle değersizleşmiş.

Ama ben hayal bile etmek istemiyorum

Bi laf var ya kaybetmek istemediğin insanı yokluğuna alıştırma diye. İlgisizliğe de alıştığında artık o ilgiye ihtiyacın kalmıyor. Çünkü mevcut duruma alışmışsın. Eşinden soğumak değil bu bence şimdi ilgiye boğsa Bi süre sonra yine o ilgiyi ararsın. Şuan alışmışsın tek vakit geçirmeye sohbet etmemeye paylaşım yapmamaya. Eşin yeterince çabalarsa düzelir.
Simdi ilgileniyo ama bende yine heves yok

Bir kocam olsaydı ve bana balığa gidelim deseydi ; gerilirdim herhalde.
Karsilikli seviyorsanız o ayrı pek tabi ama bana gerip geldi.
Sabahlikla yemek masasından kovulmak, üzerine de dışarıya çıkıp paspasin üzerinde oturmak ise hepten tuhaf.
Bence ayrilmalisiniz,adam sizi çocuk gibi cezalandırmaya çalışıyor.
Bu biraz daha devam ederse sizi vurup zarar vermeye de başlayabilir.
İmkanınız varsa ayrılın derim.

İlerde ki kendimi gördüm yazılanları okuyunca sanırım bende köreliyorum yavaş yavaş eskiden her dkka eşimi yanimda isterdim.film izleyelim piknik yapalım diye tuttururdum baktım hiç oralı olmadı malasef bende bırakmaya başladım bizi bu yola iten kendileri
Kesinlikle. Yeni evliyken dahi ilgisiz alakasiz bi adamdi. Herkes el ele tutusurken o onden ben arkadan giderdim. Milletin icinde azar yerdim. Sabrede sabrede icimdeki saygisini da sevgisini de bitirmis. Dusundukce anliyorum.

vazgectim sen git ben kahvaltimi bitirene kadar kapinin onunde bekliceksin dedi. Pijamalarimla... O kapinin onunde kalakaldim. Zile basmadim, kapiyi calmadim.

Bence sizin bir şeyler paylaşamamanın çok ötesinde ciddi sorunlarınız var.
Eğer bir erkek eşine "ben kahvaltimi bitirene kadar kapinin onunde bekliceksin" deyip eşini pijamalarıyla kapının önüne koyabiliyorsa ve kadın da buna ses çıkarmıyorsa bu birşeyler paylaşamama ile açıklanamaz.
Eşinizin kendinde bu cümleleri kuracak ve bunu yapacak cesareti bulabilmesi bile inanılmaz. Büyük ihtimalle çok ciddi şeyler yaşıyorsunuz. Bu durum karşısında tepkisiz kalmanız bunu gösteriyor.

Sabrede sabrede icimdeki saygisini da sevgisini de bitirmis.

Bence sadece ona olan saygınız değil kendinize olan saygınızda da sorun var.
Yoksa bu muameleye sessiz kalmazdınız.
Umarım bir an önce kendinize değer vermeyi öğrenirsiniz ki değer görmeyi talep edebilesiniz.

Boşanmıyorsanız böylesi daha kolay geliyordur. Bak kuzu kuzu da çıkıp oturmuşsunuz paspasa biz ne diyelim ki?

Bence sizin bir şeyler paylaşamamanın çok ötesinde ciddi sorunlarınız var.
Eğer bir erkek eşine "ben kahvaltimi bitirene kadar kapinin onunde bekliceksin" deyip eşini pijamalarıyla kapının önüne koyabiliyorsa ve kadın da buna ses çıkarmıyorsa bu birşeyler paylaşamama ile açıklanamaz.
Eşinizin kendinde bu cümleleri kuracak ve bunu yapacak cesareti bulabilmesi bile inanılmaz. Büyük ihtimalle çok ciddi şeyler yaşıyorsunuz. Bu durum karşısında tepkisiz kalmanız bunu gösteriyor.
Ciddi sorunlarimiz var evet. Cinsellik disinda hicbir seyimiz uyumlu degil evlendigimizden beri

Adam kafasinda prova yapmis ilk denemede kapidan zorluk cikarmadan cikmissiniz, bi dahaki sefere yaka paca atar, bu sefer sen defol git deyin

Back
X