- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.946
- 598
Delirtenlerin elinden kayan kayana olunca onlar da gidiyorlar merak etmeyin.Evet. Gitmem gerekiyor. Ama delirtenler degil, delirenler gidiyorlar nedense hep.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Delirtenlerin elinden kayan kayana olunca onlar da gidiyorlar merak etmeyin.Evet. Gitmem gerekiyor. Ama delirtenler degil, delirenler gidiyorlar nedense hep.
Universite mezunuyum. Meslegim var. Ama su anda calismiyorumÇalışıyor musunuz?
Aynen oyle. Uzulmuyorum bile. Sadece keske bir plani olsa bugun de gelmese gibi. Ya da aman bana bulasmasa oylece kafasina gore takilsa evde diye dusunuyorum.Aynı durumdayız. Ben de çok çabaladım konuşalım , gezelim tozalım vs diye ama yorulmuş olmalıyımki artık ben de konuşmuyorum ben de gezmek istemiyorum biyere gittiğimizde keyif almadığımı farkettim. Cinsellik yaşayan ev arkadaşı gibi olduk![]()
Orasi oyle. Ben de bu kafada bi insanim aslinda. Ve gercekten canina okurum karsimdakinin. Ama bikinca oyle olmuyo yaYok anladim kavga edesin kalmamış adamla. Anladık onu. Ben çıkmam o kapının önüne. Beni görmek istemeyen de bi zahmet kaldırsın mabadini kendi defolup gitsin. Sen kim köpeksin ki beni kapıya koyacak haddi cüreti kendinde buluyorsun. Sen bu kısmı anlamadın.
Oturmazdim o kadar tabii ki. Kafamdan o sure boyunca gecen sey bu sekilde anneme nasil gidecegimdi. Bir milyon tane fikir olusturdum kucucuk zamandaAdam 1 saat sonra açsa kapıyı mesela 1 saat orda oturacak mıydınız?
Bana çok da boşvermiş insan davranışı gibi gelmedi bu.
Kapının önüne oturtmak nedir tepem attı okurkenEvlenirken eşimizin artık en yakın dostumuz olacağını düşünürüz. Ama ne yazık ki bir çoğumuz için asla böyle olmuyor. Bunun ben de farkindayim. Bir kadin olarak eminim hepimiz cabalamisizdir bir seyler paylasmak icin. Ben de çok uzun süre uğrastim. Eşimle gezmek istedim, sohbet etmek istedim, ortak konular bulmak, beraber gülmek, eğlenmek, sırlarimizi paylaşmak... Eşimse evliliğimizin başından beri sadece cinsellik konusu acildiginda tam bi ilgiyle beni dinledi. Dün gece yatak odasinda bir yandan biseyler izlerken bir yandan da yatagin uzerine kurulmus biseyler atistiriyordum. Eşim birden dönüp "artik benimle vakit gecirmek istemiyorsun, bana sarilip uyumuyorsun bile" dedi. O an dank etti. Farkinda olmadan bir zamandir esimin pesini birakmistim. Dusundum ki artik o bir yerlere gidelim dediginde beni anneme birak ya da sen git canim istemiyor diyerek ayri planlar olusturuyordum. Bunun sebebi belki kayinvalide, kayinpeder sorunlari olabilirdi ki gecen konumda bundan da bahsettim. Ben eşimi seviyorum. Ama artik onun peşinde koşmaktan yorulmuşum. İlgim hep kizima, kendime kaymiş. İşimi gucumu yapip, kenara cekilir olmusum. Sohbet actiginda bu kez de ben susuyormuşum. Onunla paylasacak hicbir seyim kalmamis gibi... Gunlerdir bana beraber baliga gidelim diye israr ediyor. İcimden onunla bir yerlere gitmek bile gelmedigi icin surekli reddediyorum. Onun da gucune gidiyor. Ben de sakayla rolleri degistirdik diyiverdim. Bugun kahvalti masasinda bana bagirdi. Ben de cevap bile vermedim. Ve onunla ayni sofrada oturmak istemedigimden yatagi toplamaya basladim. Ben gidiyorum, kaciyorum dedi. Gule gule dedim. Sonra vazgectim sen git ben kahvaltimi bitirene kadar kapinin onunde bekliceksin dedi. Pijamalarimla... O kapinin onunde kalakaldim. Zile basmadim, kapiyi calmadim. 1 dakika dolmadan beni oturdugum paspastan kaldirip iceriye aldi. Gucume mi gitti ? Kirilmadim bile. Onceden olsa belki bu beni cok uzerdi. Simdiyse sadece... Kafamda da kalbimde de bitmis gibi.
Bu durum duzelir mi emin degilim. Ama ona dokunmak, onunla konusmak, onunla bir seyler yapmak istegim iyice kayboluyormus gibi. Bunu yasayaniniz var mi ? İsler duzelir mi ?
Küçük bir çocuk gibi sizi kapı dışında mi bekletti , bunu dediginiz andan itibaren eşinizin berbat biri olduğuna inandım, hanım efendi neden bu hıyar ağasını çekiyorsunuz, koysanıza kapının önüne...Evlenirken eşimizin artık en yakın dostumuz olacağını düşünürüz. Ama ne yazık ki bir çoğumuz için asla böyle olmuyor. Bunun ben de farkindayim. Bir kadin olarak eminim hepimiz cabalamisizdir bir seyler paylasmak icin. Ben de çok uzun süre uğrastim. Eşimle gezmek istedim, sohbet etmek istedim, ortak konular bulmak, beraber gülmek, eğlenmek, sırlarimizi paylaşmak... Eşimse evliliğimizin başından beri sadece cinsellik konusu acildiginda tam bi ilgiyle beni dinledi. Dün gece yatak odasinda bir yandan biseyler izlerken bir yandan da yatagin uzerine kurulmus biseyler atistiriyordum. Eşim birden dönüp "artik benimle vakit gecirmek istemiyorsun, bana sarilip uyumuyorsun bile" dedi. O an dank etti. Farkinda olmadan bir zamandir esimin pesini birakmistim. Dusundum ki artik o bir yerlere gidelim dediginde beni anneme birak ya da sen git canim istemiyor diyerek ayri planlar olusturuyordum. Bunun sebebi belki kayinvalide, kayinpeder sorunlari olabilirdi ki gecen konumda bundan da bahsettim. Ben eşimi seviyorum. Ama artik onun peşinde koşmaktan yorulmuşum. İlgim hep kizima, kendime kaymiş. İşimi gucumu yapip, kenara cekilir olmusum. Sohbet actiginda bu kez de ben susuyormuşum. Onunla paylasacak hicbir seyim kalmamis gibi... Gunlerdir bana beraber baliga gidelim diye israr ediyor. İcimden onunla bir yerlere gitmek bile gelmedigi icin surekli reddediyorum. Onun da gucune gidiyor. Ben de sakayla rolleri degistirdik diyiverdim. Bugun kahvalti masasinda bana bagirdi. Ben de cevap bile vermedim. Ve onunla ayni sofrada oturmak istemedigimden yatagi toplamaya basladim. Ben gidiyorum, kaciyorum dedi. Gule gule dedim. Sonra vazgectim sen git ben kahvaltimi bitirene kadar kapinin onunde bekliceksin dedi. Pijamalarimla... O kapinin onunde kalakaldim. Zile basmadim, kapiyi calmadim. 1 dakika dolmadan beni oturdugum paspastan kaldirip iceriye aldi. Gucume mi gitti ? Kirilmadim bile. Onceden olsa belki bu beni cok uzerdi. Simdiyse sadece... Kafamda da kalbimde de bitmis gibi.
Bu durum duzelir mi emin degilim. Ama ona dokunmak, onunla konusmak, onunla bir seyler yapmak istegim iyice kayboluyormus gibi. Bunu yasayaniniz var mi ? İsler duzelir mi ?
Sonra vazgectim sen git ben kahvaltimi bitirene kadar kapinin onunde bekliceksin dedi. Pijamalarimla... O kapinin onunde kalakaldim. Zile basmadim, kapiyi calmadim. 1 dakika dolmadan beni oturdugum paspastan kaldirip iceriye aldi
Simdi ilgileniyo ama bende yine heves yokBi laf var ya kaybetmek istemediğin insanı yokluğuna alıştırma diye. İlgisizliğe de alıştığında artık o ilgiye ihtiyacın kalmıyor. Çünkü mevcut duruma alışmışsın. Eşinden soğumak değil bu bence şimdi ilgiye boğsa Bi süre sonra yine o ilgiyi ararsın. Şuan alışmışsın tek vakit geçirmeye sohbet etmemeye paylaşım yapmamaya. Eşin yeterince çabalarsa düzelir.
Aynen oyle. Degersizlesmek. Guzel kelime.Burada evlilik bitmiştir. Adam sizi cezalandırıyor kendince. Neyin nesi bu. Sizse ona kızmıyorsunuz bile... Öyle değersizleşmiş.
Kesinlikle. Yeni evliyken dahi ilgisiz alakasiz bi adamdi. Herkes el ele tutusurken o onden ben arkadan giderdim. Milletin icinde azar yerdim. Sabrede sabrede icimdeki saygisini da sevgisini de bitirmis. Dusundukce anliyorum.İlerde ki kendimi gördüm yazılanları okuyunca sanırım bende köreliyorum yavaş yavaş eskiden her dkka eşimi yanimda isterdim.film izleyelim piknik yapalım diye tuttururdum baktım hiç oralı olmadı malasef bende bırakmaya başladım bizi bu yola iten kendileri
vazgectim sen git ben kahvaltimi bitirene kadar kapinin onunde bekliceksin dedi. Pijamalarimla... O kapinin onunde kalakaldim. Zile basmadim, kapiyi calmadim.
Sabrede sabrede icimdeki saygisini da sevgisini de bitirmis.
Ciddi sorunlarimiz var evet. Cinsellik disinda hicbir seyimiz uyumlu degil evlendigimizden beriBence sizin bir şeyler paylaşamamanın çok ötesinde ciddi sorunlarınız var.
Eğer bir erkek eşine "ben kahvaltimi bitirene kadar kapinin onunde bekliceksin" deyip eşini pijamalarıyla kapının önüne koyabiliyorsa ve kadın da buna ses çıkarmıyorsa bu birşeyler paylaşamama ile açıklanamaz.
Eşinizin kendinde bu cümleleri kuracak ve bunu yapacak cesareti bulabilmesi bile inanılmaz. Büyük ihtimalle çok ciddi şeyler yaşıyorsunuz. Bu durum karşısında tepkisiz kalmanız bunu gösteriyor.