Evlenirken eşimizin artık en yakın dostumuz olacağını düşünürüz. Ama ne yazık ki bir çoğumuz için asla böyle olmuyor. Bunun ben de farkindayim. Bir kadin olarak eminim hepimiz cabalamisizdir bir seyler paylasmak icin. Ben de çok uzun süre uğrastim. Eşimle gezmek istedim, sohbet etmek istedim, ortak konular bulmak, beraber gülmek, eğlenmek, sırlarimizi paylaşmak... Eşimse evliliğimizin başından beri sadece cinsellik konusu acildiginda tam bi ilgiyle beni dinledi. Dün gece yatak odasinda bir yandan biseyler izlerken bir yandan da yatagin uzerine kurulmus biseyler atistiriyordum. Eşim birden dönüp "artik benimle vakit gecirmek istemiyorsun, bana sarilip uyumuyorsun bile" dedi. O an dank etti. Farkinda olmadan bir zamandir esimin pesini birakmistim. Dusundum ki artik o bir yerlere gidelim dediginde beni anneme birak ya da sen git canim istemiyor diyerek ayri planlar olusturuyordum. Bunun sebebi belki kayinvalide, kayinpeder sorunlari olabilirdi ki gecen konumda bundan da bahsettim. Ben eşimi seviyorum. Ama artik onun peşinde koşmaktan yorulmuşum. İlgim hep kizima, kendime kaymiş. İşimi gucumu yapip, kenara cekilir olmusum. Sohbet actiginda bu kez de ben susuyormuşum. Onunla paylasacak hicbir seyim kalmamis gibi... Gunlerdir bana beraber baliga gidelim diye israr ediyor. İcimden onunla bir yerlere gitmek bile gelmedigi icin surekli reddediyorum. Onun da gucune gidiyor. Ben de sakayla rolleri degistirdik diyiverdim. Bugun kahvalti masasinda bana bagirdi. Ben de cevap bile vermedim. Ve onunla ayni sofrada oturmak istemedigimden yatagi toplamaya basladim. Ben gidiyorum, kaciyorum dedi. Gule gule dedim. Sonra vazgectim sen git ben kahvaltimi bitirene kadar kapinin onunde bekliceksin dedi. Pijamalarimla... O kapinin onunde kalakaldim. Zile basmadim, kapiyi calmadim. 1 dakika dolmadan beni oturdugum paspastan kaldirip iceriye aldi. Gucume mi gitti ? Kirilmadim bile. Onceden olsa belki bu beni cok uzerdi. Simdiyse sadece... Kafamda da kalbimde de bitmis gibi.
Bu durum duzelir mi emin degilim. Ama ona dokunmak, onunla konusmak, onunla bir seyler yapmak istegim iyice kayboluyormus gibi. Bunu yasayaniniz var mi ? İsler duzelir mi ?