• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle artık hiçbir şey paylaşma hevesim kalmadı

Ee yine bu konuda da esimi sevdigimi yazmisim. Hamile degilim de dememisim. Neyi tezat cozemedim. Sirf elestirmek ve fikir curutmek icin gelmeyin su konulara ya. Yardiminiz dokunmayscaksa uzakta durun.
Yani diyorsunuz ki ben konfor alanımda kendimce birkaç değişiklik yaptım, bu şekilde bir şeylerin düzene gireceğini düşünüyorum, yeni fikir verip hevesimi kırmayın. Bu konuyu da kapattırın bence, çünkü zaafınızı belli ettiniz, şimdi hep o yönde yorum gelecek, yine canınız sıkılacak.

Benim kocam oyle bi adam. Bu hareketleri yuzunden zaten sogudum. İcim almiyo artik. Yataga girdigimizde bile kirk takma atarak beraber oluyor benimle. Gorev gibi yapiyorum ben de. Sonra da uzak dursun istiyorum.
Böyle bir ilişkiyi sürdürmemelisiniz. Resmen ölü gibisiniz. Terapi almanız ve boşanmanız lazım. Sonrasında keşke daha önce boşansaymışım diyeceksiniz eminim.

Evlenirken eşimizin artık en yakın dostumuz olacağını düşünürüz. Ama ne yazık ki bir çoğumuz için asla böyle olmuyor. Bunun ben de farkindayim. Bir kadin olarak eminim hepimiz cabalamisizdir bir seyler paylasmak icin. Ben de çok uzun süre uğrastim. Eşimle gezmek istedim, sohbet etmek istedim, ortak konular bulmak, beraber gülmek, eğlenmek, sırlarimizi paylaşmak... Eşimse evliliğimizin başından beri sadece cinsellik konusu acildiginda tam bi ilgiyle beni dinledi. Dün gece yatak odasinda bir yandan biseyler izlerken bir yandan da yatagin uzerine kurulmus biseyler atistiriyordum. Eşim birden dönüp "artik benimle vakit gecirmek istemiyorsun, bana sarilip uyumuyorsun bile" dedi. O an dank etti. Farkinda olmadan bir zamandir esimin pesini birakmistim. Dusundum ki artik o bir yerlere gidelim dediginde beni anneme birak ya da sen git canim istemiyor diyerek ayri planlar olusturuyordum. Bunun sebebi belki kayinvalide, kayinpeder sorunlari olabilirdi ki gecen konumda bundan da bahsettim. Ben eşimi seviyorum. Ama artik onun peşinde koşmaktan yorulmuşum. İlgim hep kizima, kendime kaymiş. İşimi gucumu yapip, kenara cekilir olmusum. Sohbet actiginda bu kez de ben susuyormuşum. Onunla paylasacak hicbir seyim kalmamis gibi... Gunlerdir bana beraber baliga gidelim diye israr ediyor. İcimden onunla bir yerlere gitmek bile gelmedigi icin surekli reddediyorum. Onun da gucune gidiyor. Ben de sakayla rolleri degistirdik diyiverdim. Bugun kahvalti masasinda bana bagirdi. Ben de cevap bile vermedim. Ve onunla ayni sofrada oturmak istemedigimden yatagi toplamaya basladim. Ben gidiyorum, kaciyorum dedi. Gule gule dedim. Sonra vazgectim sen git ben kahvaltimi bitirene kadar kapinin onunde bekliceksin dedi. Pijamalarimla... O kapinin onunde kalakaldim. Zile basmadim, kapiyi calmadim. 1 dakika dolmadan beni oturdugum paspastan kaldirip iceriye aldi. Gucume mi gitti ? Kirilmadim bile. Onceden olsa belki bu beni cok uzerdi. Simdiyse sadece... Kafamda da kalbimde de bitmis gibi.

Bu durum duzelir mi emin degilim. Ama ona dokunmak, onunla konusmak, onunla bir seyler yapmak istegim iyice kayboluyormus gibi. Bunu yasayaniniz var mi ? İsler duzelir mi ?

İlişkiler biter, evlilikler biter insani durumlar bunlar
Ama beni paspasta bekletecek adamı mıhlarım o paspasa ömür boyu üstünden geçerim

Hic sallamam. Aslinda nasil hala bu kadar sabirliyim kendime hayret ediyorum. Cunku evlenmeden onceki iliskilerimde kucuk bir seyden dahi rest cekerdim. Simdi bu kadar sey oluyo kayitsiz kaliyorum. Vay be diyorum. Ne sabirliyim
Sabırlı değilsin.kendine saygın kalmamış.zamanla bu herif yok etmiş çünkü.sen de izin vermişsin.bir süre yapılması gerekenleri yapsan kendine saygın tekrar gelir yine tahammül edememeye başlarsın.

18 haftalık hamilelik ve önceki konunuzda da eşime kıyamıyorum yazmanız dan çıkardığım sonuç eşinize karşı bir şeyler paylaşma hevesinizin kalmadığını değil tam tersine eşinizin çekmek icin rolleri değiştirme taktiğini gelistirmişiniz. İse yarayıncada devam etmişsiniz. İyi mi yaptınız? Tabiki evet. Ancak kendinizi eşinize karşı hevesinizin kalmadığı rolüne o kadar iyi kaptırmışsınız ki buna inanmaya başlamışsınız yetmemiş birde buradaki bir çok üyeyi de inandırdınız.

Evlenirken eşimizin artık en yakın dostumuz olacağını düşünürüz. Ama ne yazık ki bir çoğumuz için asla böyle olmuyor. Bunun ben de farkindayim. Bir kadin olarak eminim hepimiz cabalamisizdir bir seyler paylasmak icin. Ben de çok uzun süre uğrastim. Eşimle gezmek istedim, sohbet etmek istedim, ortak konular bulmak, beraber gülmek, eğlenmek, sırlarimizi paylaşmak... Eşimse evliliğimizin başından beri sadece cinsellik konusu acildiginda tam bi ilgiyle beni dinledi. Dün gece yatak odasinda bir yandan biseyler izlerken bir yandan da yatagin uzerine kurulmus biseyler atistiriyordum. Eşim birden dönüp "artik benimle vakit gecirmek istemiyorsun, bana sarilip uyumuyorsun bile" dedi. O an dank etti. Farkinda olmadan bir zamandir esimin pesini birakmistim. Dusundum ki artik o bir yerlere gidelim dediginde beni anneme birak ya da sen git canim istemiyor diyerek ayri planlar olusturuyordum. Bunun sebebi belki kayinvalide, kayinpeder sorunlari olabilirdi ki gecen konumda bundan da bahsettim. Ben eşimi seviyorum. Ama artik onun peşinde koşmaktan yorulmuşum. İlgim hep kizima, kendime kaymiş. İşimi gucumu yapip, kenara cekilir olmusum. Sohbet actiginda bu kez de ben susuyormuşum. Onunla paylasacak hicbir seyim kalmamis gibi... Gunlerdir bana beraber baliga gidelim diye israr ediyor. İcimden onunla bir yerlere gitmek bile gelmedigi icin surekli reddediyorum. Onun da gucune gidiyor. Ben de sakayla rolleri degistirdik diyiverdim. Bugun kahvalti masasinda bana bagirdi. Ben de cevap bile vermedim. Ve onunla ayni sofrada oturmak istemedigimden yatagi toplamaya basladim. Ben gidiyorum, kaciyorum dedi. Gule gule dedim. Sonra vazgectim sen git ben kahvaltimi bitirene kadar kapinin onunde bekliceksin dedi. Pijamalarimla... O kapinin onunde kalakaldim. Zile basmadim, kapiyi calmadim. 1 dakika dolmadan beni oturdugum paspastan kaldirip iceriye aldi. Gucume mi gitti ? Kirilmadim bile. Onceden olsa belki bu beni cok uzerdi. Simdiyse sadece... Kafamda da kalbimde de bitmis gibi.

Bu durum duzelir mi emin degilim. Ama ona dokunmak, onunla konusmak, onunla bir seyler yapmak istegim iyice kayboluyormus gibi. Bunu yasayaniniz var mi ? İsler duzelir mi ?
Bende benzer şeyleri yaşıyorum ne yazikki eşim şu siralar devamlı pisikolojik şiddet gösteriyor resmen beni zorluyor birde üstüne hamileyim duygusal bir haldeyim sinirletimde bozuk hatta o kadar sikildimki hayatımdan eşim benim istemediğimi bildiği halde annesi,kardeşi ve bizim için yaşayalım diye çok kötü bir mahalleden bina aldı ne şehri istiyorum ne içli dişli yaşamayı çok söylediğim halde yaptı bunu sonuç olarak bende kızdım sen git yasa ordan ne zaman bize ayrı ev açarsın ve istediğim ilden olur ozaman dedim gelir ailemin yanından cocugunla beni alırsın çünkü o kadar bunalttiki inanın çocuğumu babadiz ayrı aile ortamında büyütmek istemediğim için her hakaretine her kufrune kizsamda bir sebep bulup kendimi yumuşatmaya çalışıyorum ama her geçen gün beynimde az az sevgisini öldürüyor bunu onada söylüyorum anlamıyor ama bazen öyle biran oluyoki uzak kalmayi özlediğimi hissediyorum zaten ortak hicbirseyimiz yok ne derdimi anlatabilirim ne bir düşüncemi korkusuzca söyleyebilirim ciddi hayatımızı bağlayan hiçbir konu paylaşamam hatta ona bu tarz bir konudan bahsediceksem önceden prova yapmam lazım çünkü olduğun gibi konuşursan kavga edersin hemen hakaret eder ,asalar, küfür eder böyle biri bosanmak en son dusunucegim isken şu sıralar beynimde doner halde ama çocuğum ve ailem için birşey söyleyemiyorum ama çok yoruldum beni artık anlasın yormasin hayatımı kolaylaştırsin beni görsün başkada dileğim yok.

ilişkilerde bir taraf verici diğeri alıcı olunca bir süre sonra verici taraf artık sıkılıyor sabrı kalmıyor yaşadığınız şey çok normal ben de en sonki ilişkimde böyleydim bir şeyleri yapmayı bıraktığınızda çılgına dönüyorlar oysa ki yaparken neredeydiler?

Kesinlikle. Yeni evliyken dahi ilgisiz alakasiz bi adamdi. Herkes el ele tutusurken o onden ben arkadan giderdim. Milletin icinde azar yerdim. Sabrede sabrede icimdeki saygisini da sevgisini de bitirmis. Dusundukce anliyorum.
Evet o el.ele.tutusma olayı zaten fobim arkadaşlarla beraber bir yere gidiyoruz 10 senelik evliler el ele geziyor biz biri önde biri arkada elli kere elimi uzatıyorum tutmuyor madem öyle bende bıraktm.bakalik.nolcak

Evet o el.ele.tutusma olayı zaten fobim arkadaşlarla beraber bir yere gidiyoruz 10 senelik evliler el ele geziyor biz biri önde biri arkada elli kere elimi uzatıyorum tutmuyor madem öyle bende bıraktm.bakalik.nolcak
Benim eşimde her yerde tutmaz elimi herkes elele gezer biz kanka gibi yanyana 🙄 utanıyormuş bazı yerlerde

Adam sizi cop poseti gibi kapi onune atmis. Beni sevmiyor diyorsunuz. Sevmiyor tabiki onun icin copten farkiniz yok.

Asil soru bu saygisizligi kendinize hak mi goreceksiniz. Yoksa siz de onu kapiya koyup kebdi degerinizi kendinize verecekmisiniz?

Her şeyi geçtim, kızınıza nasıl kötü örnek olduğunuzun farkında mısınız? Kızınıza resmen "bir erkeğin seni evden kovup paspasın üstünde oturtması normaldir" diyorsunuz.

Back
X