• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle artık hiçbir şey paylaşma hevesim kalmadı

Samimi bulmuyorsaniz yazmayiniz. Cidden bir aksiyon daha kaldiramicam.
Benim aksiyonumdan n'olacak,sanal bir karakterim neticede. Ama bu hayatı yaşayan sizsiniz. Adam paspasta sizi bırakıyor beni değil. Dolayısıyla aksiyonu alması gereken sizsiniz. Bu adamla bu şekilde yaşayın madem. Ben olsam o paspasi gözüne sokardim o adamın.

Keske yapsa ya. Evi terk edip gittim birkac kez. Zar zor geri dondurdu. Kayinvalide kayinpeder mevzusundan tamamen. Ama bu kadarini yapsa isime gelir kesinlikle.

Hala öyle mi bilmiyorum ama kadının evi terketmesi boşanma davasında suçlu çıkarıyor. Adam kendini haklı çıkarmak için böyle bir taktik bile uyguluyor olabilir. Böyle durumlarda ise sağlam komşu şahitliği vs gerekiyor.
Benin anlamadığım şu madem boşanmak istiyorsunuz neden duruyorsunuz? Onun hamlesini beklemek zorunda mısınız!

insan hevesleniyor ama çok kotu bisey ya. Bi kere hiç unutmam yeni evliyiz arkadaşının düğününe gittik tüm arkadaşları karısıyla elele tutuşup gezdi dans ettiler ben masada kayınvalidemle oturdum😂
Gençliğimin baharındaym.ama sayesinde 50 yaşında gibiyim

Evlenirken eşimizin artık en yakın dostumuz olacağını düşünürüz. Ama ne yazık ki bir çoğumuz için asla böyle olmuyor. Bunun ben de farkindayim. Bir kadin olarak eminim hepimiz cabalamisizdir bir seyler paylasmak icin. Ben de çok uzun süre uğrastim. Eşimle gezmek istedim, sohbet etmek istedim, ortak konular bulmak, beraber gülmek, eğlenmek, sırlarimizi paylaşmak... Eşimse evliliğimizin başından beri sadece cinsellik konusu acildiginda tam bi ilgiyle beni dinledi. Dün gece yatak odasinda bir yandan biseyler izlerken bir yandan da yatagin uzerine kurulmus biseyler atistiriyordum. Eşim birden dönüp "artik benimle vakit gecirmek istemiyorsun, bana sarilip uyumuyorsun bile" dedi. O an dank etti. Farkinda olmadan bir zamandir esimin pesini birakmistim. Dusundum ki artik o bir yerlere gidelim dediginde beni anneme birak ya da sen git canim istemiyor diyerek ayri planlar olusturuyordum. Bunun sebebi belki kayinvalide, kayinpeder sorunlari olabilirdi ki gecen konumda bundan da bahsettim. Ben eşimi seviyorum. Ama artik onun peşinde koşmaktan yorulmuşum. İlgim hep kizima, kendime kaymiş. İşimi gucumu yapip, kenara cekilir olmusum. Sohbet actiginda bu kez de ben susuyormuşum. Onunla paylasacak hicbir seyim kalmamis gibi... Gunlerdir bana beraber baliga gidelim diye israr ediyor. İcimden onunla bir yerlere gitmek bile gelmedigi icin surekli reddediyorum. Onun da gucune gidiyor. Ben de sakayla rolleri degistirdik diyiverdim. Bugun kahvalti masasinda bana bagirdi. Ben de cevap bile vermedim. Ve onunla ayni sofrada oturmak istemedigimden yatagi toplamaya basladim. Ben gidiyorum, kaciyorum dedi. Gule gule dedim. Sonra vazgectim sen git ben kahvaltimi bitirene kadar kapinin onunde bekliceksin dedi. Pijamalarimla... O kapinin onunde kalakaldim. Zile basmadim, kapiyi calmadim. 1 dakika dolmadan beni oturdugum paspastan kaldirip iceriye aldi. Gucume mi gitti ? Kirilmadim bile. Onceden olsa belki bu beni cok uzerdi. Simdiyse sadece... Kafamda da kalbimde de bitmis gibi.

Bu durum duzelir mi emin degilim. Ama ona dokunmak, onunla konusmak, onunla bir seyler yapmak istegim iyice kayboluyormus gibi. Bunu yasayaniniz var mi ? İsler duzelir mi ?
Seni bu duruma getiren eşin olmuş. Kapıya gönderip bekletme olayı aşırı saçma çocuk mu cezalandırıyor hoş çocuğa dahi yapılması yanlış. İçinde ciddi anlamda biseyleri bitirmiş insanda umut kalmayinca böyle oluyor düzelmesi zor gibi geldi bana çünkü kendini buna artık alıştırmis düzeltmeye calismaktan vazgecmissin. En kötü yanı kabullenmeye başlayınca oluşan o hayal kırıklığı.
Kısmen bende aynı şeyleri yaşıyorum o hevesim vakit geçirme isteğim falan çok köreldi çünkü hep bı bahanesi vardı. konuştum olmadı uzuldum olmadı yeri geldi sinirimden ağladım tartıştım olmadı.. oysa evlenince çok iyi vakit geçirir çok iyi arkadaş oluruz sanmıştım. Her şey berbat değil ama hayalimdeki gibide değil..

insan hevesleniyor ama çok kotu bisey ya. Bi kere hiç unutmam yeni evliyiz arkadaşının düğününe gittik tüm arkadaşları karısıyla elele tutuşup gezdi dans ettiler ben masada kayınvalidemle oturdum😂
Seninki iyi biz nişanliyken bı kere düğüne gittik eşim çok acikmisti gitti yemek yedi kaynanam kendi ailesiyle başka masada oturdu bende koca masada tek kalmıştım kimseyide tanımıyordum kafamda deli sorular olmustu 😀

Seninki iyi biz nişanliyken bı kere düğüne gittik eşim çok acikmisti gitti yemek yedi kaynanam kendi ailesiyle başka masada oturdu bende koca masada tek kalmıştım kimseyide tanımıyordum kafamda deli sorular olmustu 😀
Sen niye kaynanın yanına gitmedin ? Daha kötü seninki valla

Evlenirken eşimizin artık en yakın dostumuz olacağını düşünürüz. Ama ne yazık ki bir çoğumuz için asla böyle olmuyor. Bunun ben de farkindayim. Bir kadin olarak eminim hepimiz cabalamisizdir bir seyler paylasmak icin. Ben de çok uzun süre uğrastim. Eşimle gezmek istedim, sohbet etmek istedim, ortak konular bulmak, beraber gülmek, eğlenmek, sırlarimizi paylaşmak... Eşimse evliliğimizin başından beri sadece cinsellik konusu acildiginda tam bi ilgiyle beni dinledi. Dün gece yatak odasinda bir yandan biseyler izlerken bir yandan da yatagin uzerine kurulmus biseyler atistiriyordum. Eşim birden dönüp "artik benimle vakit gecirmek istemiyorsun, bana sarilip uyumuyorsun bile" dedi. O an dank etti. Farkinda olmadan bir zamandir esimin pesini birakmistim. Dusundum ki artik o bir yerlere gidelim dediginde beni anneme birak ya da sen git canim istemiyor diyerek ayri planlar olusturuyordum. Bunun sebebi belki kayinvalide, kayinpeder sorunlari olabilirdi ki gecen konumda bundan da bahsettim. Ben eşimi seviyorum. Ama artik onun peşinde koşmaktan yorulmuşum. İlgim hep kizima, kendime kaymiş. İşimi gucumu yapip, kenara cekilir olmusum. Sohbet actiginda bu kez de ben susuyormuşum. Onunla paylasacak hicbir seyim kalmamis gibi... Gunlerdir bana beraber baliga gidelim diye israr ediyor. İcimden onunla bir yerlere gitmek bile gelmedigi icin surekli reddediyorum. Onun da gucune gidiyor. Ben de sakayla rolleri degistirdik diyiverdim. Bugun kahvalti masasinda bana bagirdi. Ben de cevap bile vermedim. Ve onunla ayni sofrada oturmak istemedigimden yatagi toplamaya basladim. Ben gidiyorum, kaciyorum dedi. Gule gule dedim. Sonra vazgectim sen git ben kahvaltimi bitirene kadar kapinin onunde bekliceksin dedi. Pijamalarimla... O kapinin onunde kalakaldim. Zile basmadim, kapiyi calmadim. 1 dakika dolmadan beni oturdugum paspastan kaldirip iceriye aldi. Gucume mi gitti ? Kirilmadim bile. Onceden olsa belki bu beni cok uzerdi. Simdiyse sadece... Kafamda da kalbimde de bitmis gibi.

Bu durum duzelir mi emin degilim. Ama ona dokunmak, onunla konusmak, onunla bir seyler yapmak istegim iyice kayboluyormus gibi. Bunu yasayaniniz var mi ? İsler duzelir mi ?
Ben de bir süredir öyle hissediyorum
Bazen de diyorum hiç uğraştırmadan bir sebepten kendi çekip gitse ama bizden başka mutlu oldugu yer yok. Hayatta tutan şey onu çocuklar ve ben olmama rağmen beni mutsuz eden de o. Kendi ve ailesi ile alakalı sorunlarda beni yanında ister. Benim ve ailemle alakalı sorunlarda da artı bana sorun çıkarır. Şu an yazdıklarınızı okuyunca sizi çok iyi anladım ama bazen de tevekkül çıkış yolu gibi geliyor.

Sen niye kaynanın yanına gitmedin ? Daha kötü seninki valla
İlk etapta yan yanaydik sonra bı anda beni masada bırakıp gitmişti aradan baya bı geçince gel yanımıza falan yapmıştı ben gitmemiştim 😀 halada kopuguz lohusalık donemimde komşu gibi ayaktan uğrar giderdi şimdi bebegim büyüyor kıymete binmeye başladı. oysa dikisliydim çok kötüydüm o zaman kıymet vermeliydi. benim için bı anlamı kalmadı hic biseyi samimi gelmiyo malesef..

İlk etapta yan yanaydik sonra bı anda beni masada bırakıp gitmişti aradan baya bı geçince gel yanımıza falan yapmıştı ben gitmemiştim 😀 halada kopuguz lohusalık donemimde komşu gibi ayaktan uğrar giderdi şimdi bebegim büyüyor kıymete binmeye başladı. oysa dikisliydim çok kötüydüm o zaman kıymet vermeliydi. benim için bı anlamı kalmadı hic biseyi samimi gelmiyo malesef..
Kaynanalar neden böyle acaba ya ? İnan Benimkide bana samimi gelmiyor beni kıskanıyor koskoca kadın 😤 eşinde görüyorsa bunları sana hak veriyorsa boşver takma kafana

Yuh sanki köpekmişsiniz gibi adam kapıya çık demiş siz de köpek gibi he diyip gitmişsiniz. Siz zaten böyle biriyle nasıl arkadaş gibi hissedebilicektiniz? Bana öyle diyen adamı ben koca diye evde tutmam

Evlilik terapisi… çözülcek olsa şu hale gelene kadar çözülürdü sanırım. Dışardan birinin müdahalesi şart size ama bence düzelir🙏🏻

Kaynanalar neden böyle acaba ya ? İnan Benimkide bana samimi gelmiyor beni kıskanıyor koskoca kadın 😤 eşinde görüyorsa bunları sana hak veriyorsa boşver takma kafana
Ya herkes böyle değil aslında ama şans işi sanırım. Hep bı kontrol etme çabası var eve sürekli gelmez ama gelince eleştirecek bişey muhakkak bulur. Ve biseye takınca takıyor elli kere aynı şeyi söylüyor.

Eşim evde olunca geliyor mesela ay dur ben bebeği tutayım sen yemegini ye diyor ay dur mutfağa el atayım diyor. Ama ben tekken hiç gelip dur bakayım demedi hemde hastanelik olmuştum kucağımda minicik bebekle. O yüzden naparsa yapsın samimiyet göremiyorum artık.

Eşim ilk etapta kızıyordu sana öyle geliyor yanlış anlıyorsun diyordu. Zamanla kısmen de olsa farkına vardı biseylerin. Ama neticede annesi bı kere hak verse ikincide konuyu kapatmaya çalışıyor 🤨

Çok uzun yazacaktım ama vazgeçtim. Büyük ihtimalle benim yazacaklarım önden yazılmıştır.
Siz eşinizden vazgeçmiş değilsiniz sadece ondan korkuyorsunuz.
Yaptıklarınızda boş vermişlikten değil kendi kendine işler düzelsin isteğinizden

Biraz sinsi olmaya nedersin ilgi gösteriyormuş önemsiyormuş izlenimi yarat,önceliğinin onda olduğunu sansın sonra işine geldiği gibi hareket edersin 😊

Bitirene kadar iligiyle kemigiyle ugrasip bittikten sonra kopek olmalari yok mu. Nerdeydin kadin etrafinda firildak gibi donerken. Insanin kocasindan sevgi dilenmesi kadar zor bisey yok. Olmayacagini farkedip vazgrcince zoruna gitmis pasamin. Kacan kovalanir birakin biraz da o kostursun

Back
X