Eşimle aynı evde yaşamak işkence gibi

Fitgirl30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
57
46
3
Merhaba,

Daha onceki konumdan beni hatırlayanlar olabilir. Olmayanlar için özet geçeyim. Yanlış bir insanla yanlış bir evlilik yaptım, düğün zamanı ve düğünden sonra bana hakaretler küfürler bagirmalar, beni ve ailemi hazırlıklarla yalnız bırakıp, umursamamalar, dugunden sonra altın peşine düşmeler... şuan boşanmayı planlıyorum fakat benim için en iyi vakti beklemek zorundayım. Çalışıyorum ayrıca okuyorum sınavlarım var.

Ama bu süreç bana işkence gibi geliyor. Aynı yatakta uyumak bile kabus gibi. Cinsel hayatımız zaten yok asla dokundurtmuyorum kendime son bir iki aydır. Kendi uyku sırasında yanaşıyor ama okadar rahatsız oluyorum ki. En son beraber olduğumuzda midem bulanmisti. Kendimi çok kötü hissetmiştim. Şuan aynı yatakta uyumak bile çok zor geliyor. İşten eve geliyor surat 5 karış, sabah uyanıyor surat 5 karış, saçma sapan yersiz iniş çıkışları var. Adam negatiflik abidesi. Bir karıcım der bir saçma sapan birseye sinirlenir, sagi solu yok. Hiç bir sorumluluk almıyor tam anlamıyla, işi dışında. Plan program yok ben demesem ne çöp atar ne fatura öder. Ona her baktığımda bana ve aileme düğün zamanı ve sonraki yaşattıkları ve küfürleri aklıma geliyor iyice tiksiniyorum.

Eşimi zaten artık sevmiyorum yeterince gıcık aldım ama bu süreçte daha da gıcık almaya başladım. Ne yaparsa yapsın ters geliyor. Bi kötülük yapmıyor ama onu görmek bile beni rahatsız ediyor. Evdeki varlığına katlanamiyorum. Birkaç ayım kaldı sabrediyorum, biran önce ayrılsam da gitse bu evden diyorum. Ne olur ne olmaz diye doğum kontrol hapı içiyorum. Okadar bunaldım ki iş-ev döngüsünden kilo aldım ve çok mutsuzum. Hayatımda ilk defa bir doğum günümü pastasız ve mumsuz geçirdim. . Moralim biraz bozuk, paylaşmak istedim.... Biliyorum bunlar dert bile değil ama sadece paylaşmak istedim. Gurbetteyim ve pek arkadaşım yok işten okuldan ve evden başka hayatım yok buara. Allahıma çok şükür sağlıklıyım, kariyer sahibiyim, annem babam hayatta ve sağlıklı. Daha ne isterim ki. 🙏

Ben sadece belki benim yaşadıklarımı yaşayan vardır belki biraz güç alırım hemcinslerimden birseyler paylaşırım içim biraz olsun rahatlar diye düşündüm. Gurbette yalnızlık zor ne yazıkki.

Var mı aynı durumda olan? Siz neler yapıyorsunuz.. Nasıl başa çıkıyorsunuz içinde yaşadığınız karanlıkla?

Sevgiler herkese.

Son düzenleme:
Ayrilmaya karar verdiniz illaki kocanizin bundan haberi var mahkemeye de vermis olasiniz ki bir kac ayim var diyorsunuz benim tek anlamadigim ipler kopmus hersey bitmis niye ayni evdesiniz niye ayni yaataktasiniz ve hala nasıl iliskiye girebiliyorsunuz

Senin adina uzuldum ama hakaret eden her firsatta igneli konusan ezen bir karaktere sahipse ayrilmaniz en dogrusu cunku sevgili es hayat ark denen sey seni mutlu ettigi yukselttigi sevgi asiladigi zaman bi anlam kazanir diger turlu evcilik oyunu oynarsin gencligine yazik en kisa surede bosan ve umarim seni mutlu eden kibar duzgun biriyle hayatini birlestirirsin

Beklemek için bir sebebiniz yok gibi görünüyor
Çocuk yok,aileniz mi istemiyor ayrılmanızı

Neden bekliyorsunuz
Sınavlarımin bitmesini bekliyorum yaz gelsin okul kapansın diye. Dava açmadım henüz okul kapansın birkaç ay sonra da ayrılmak istediğimi söyleyeceğim fakat zaten tahmin ediyordur. Ayrılmak kolay bir süreç olmayacak eşimi tanıyorum oyuzden okulumun tatile girmesini bekliyorum.

Beklemek için bir sebebiniz yok gibi görünüyor
Çocuk yok,aileniz mi istemiyor ayrılmanızı
Hayır ailem herşeyi bana bırakır. Karismazlar. Eşimin sagi solu belli değil sinir sistemi bozuk agresif biri. Okul ve iş zamanı daha negatif şeyler yaşamak istemiyorum. Oyuzden yazı bekliyorum.

Sınavlarımin bitmesini bekliyorum yaz gelsin okul kapansın diye. Dava açmadım henüz okul kapansın birkaç ay sonra da ayrılmak istediğimi söyleyeceğim fakat zaten tahmin ediyordur. Ayrılmak kolay bir süreç olmayacak eşimi tanıyorum oyuzden okulumun tatile girmesini bekliyorum.
Olduğunuz yerde bir apart bulup ayrılabilirsiniz aynı evde kalmak işkence gibiyse boşanmayida okuldan sonra halledersiniz

Merhaba,

Daha onceki konumdan beni hatırlayanlar olabilir. Olmayanlar için özet geçeyim. Yanlış bir insanla yanlış bir evlilik yaptım, düğün zamanı ve düğünden sonra bana hakaretler küfürler bagirmalar, beni ve ailemi hazırlıklarla yalnız bırakıp, umursamamalar, dugunden sonra altın peşine düşmeler... şuan boşanmayı planlıyorum fakat benim için en iyi vakti beklemek zorundayım. Çalışıyorum ayrıca okuyorum sınavlarım var.

Ama bu süreç bana işkence gibi geliyor. Aynı yatakta uyumak bile kabus gibi. Cinsel hayatımız zaten yok asla dokundurtmuyorum kendime son bir iki aydır. Kendi uyku sırasında yanaşıyor ama okadar rahatsız oluyorum ki. En son beraber olduğumuzda midem bulanmisti. Kendimi çok kötü hissetmiştim. Şuan aynı yatakta uyumak bile çok rahatsız ediyor. Ben sigara kullanmıyorum o sigara içiyor dişlerini yatmadan fircalasa da leş gibi kokuyor. İşten eve geliyor surat 5 karış, sabah uyanıyor surat 5 karış, saçma sapan yersiz iniş çıkışları var. Adam negatiflik abidesi. Bir karıcım der bir saçma sapan birseye sinirlenir, sagi solu yok. Hiç bir sorumluluk almıyor tam anlamıyla, işi dışında. Plan program yok ben demesem ne çöp atar ne fatura öder. Ona her baktığımda bana ve aileme düğün zamanı ve sonraki yaşattıkları ve küfürleri aklıma geliyor iyice tiksiniyorum.

Eşimi zaten artık sevmiyorum yeterince gıcık aldım ama bu süreçte daha da gıcık almaya başladım. Ne yaparsa yapsın ters geliyor. Bi kötülük yapmıyor ama onu görmek bile beni rahatsız ediyor. Evdeki varlığına katlanamiyorum. Birkaç ayım kaldı sabrediyorum, biran önce ayrılsam da gitse bu evden diyorum. Ne olur ne olmaz diye doğum kontrol hapı içiyorum. Okadar bunaldım ki iş-ev döngüsünden kilo aldım ve çok mutsuzum. Hayatımda ilk defa bir doğum günümü pastasız ve mumsuz geçirdim. . Moralim biraz bozuk, paylaşmak istedim.... Biliyorum bunlar dert bile değil ama sadece paylaşmak istedim. Gurbetteyim ve pek arkadaşım yok işten okuldan ve evden başka hayatım yok buara. Allahıma çok şükür sağlıklıyım, kariyer sahibiyim, annem babam hayatta ve sağlıklı. Daha ne isterim ki. 🙏

Ben sadece belki benim yaşadıklarımı yaşayan vardır belki biraz güç alırım hemcinslerimden birseyler paylaşırım içim biraz olsun rahatlar diye düşündüm. Gurbette yalnızlık zor ne yazıkki.

Var mı aynı durumda olan? Siz neler yapıyorsunuz.. Nasıl başa çıkıyorsunuz içinde yaşadığınız karanlıkla?

Sevgiler herkese.
İş yerinzden okuldan falan arkadas edinin.samimi olun sinemaya gidin cıkın kahve için sizi cok rahatlatacaktır.boşanma zamanına kadar en azından pskoljiniz yerizde olur

Şuan evimi ayırırsam veya ayrılırsam ne oturumumun statüsünü değiştirebilirim Norveç'te, ne de sınavlarımda başarılı olabilirim çünkü biliyorum rahatsız eder veya tehdit eder. Biraz bekliyorum oturumumun statüsünü değiştireyim evlilik sayesinde çünkü o vatandaş, ve sınavlarımi geçeyim sonrasında ayrılayim, birsey yaparsa polise giderim ve bidaha görmeme gerek kalmaz. Şuan ayrılırsam başımı çok ağrıtır ve bunca çileyi boşuna çekmiş olurum.

Merhaba,

Ama bu süreç bana işkence gibi geliyor. Aynı yatakta uyumak bile kabus gibi. Cinsel hayatımız zaten yok asla dokundurtmuyorum kendime son bir iki aydır. Kendi uyku sırasında yanaşıyor ama okadar rahatsız oluyorum ki. En son beraber olduğumuzda midem bulanmisti. Kendimi çok kötü hissetmiştim. Şuan aynı yatakta uyumak bile çok rahatsız ediyor. Ben sigara kullanmıyorum o sigara içiyor dişlerini yatmadan fircalasa da leş gibi kokuyor. İşten eve geliyor surat 5 karış, sabah uyanıyor surat 5 karış, saçma sapan yersiz iniş çıkışları var. Adam negatiflik abidesi. Bir karıcım der bir saçma sapan birseye sinirlenir, sagi solu yok. Hiç bir sorumluluk almıyor tam anlamıyla, işi dışında. Plan program yok ben demesem ne çöp atar ne fatura öder. Ona her baktığımda bana ve aileme düğün zamanı ve sonraki yaşattıkları ve küfürleri aklıma geliyor iyice tiksiniyorum.

Sevgiler herkese.
Siddet uyguluyormu aldatiyormu evinemi bakmiyor hangisini yapiyor rahat batiyor size galiba ozgur hayatmi istiyorsun

Bence soylemeniz lazım aksı halde rızanız dısındaysa bu birliktelik istismara girer. İstenmediğini bilmeli.

Evlenmeden önceki şeyler için evli düzeninizi mi bozuyorsunuz?

niye madem o zaman hayır demediniz de şimdi evet demişken her şeyi bozuyorsunuz?

kesinlikle bir yardım almalısınız. Geçmişi takıntı yapmışsınız. "Adam hiçbir şey yapmıyor ama geçmişteki olaylar yüzünden tiksiniyorum" ne demek Allah aşkına?

sonradan mı o olaylara takıldınız bu kadar başınıza silah mı dayadılar evleneceksin diye?

Siddet uyguluyormu aldatiyormu evinemi bakmiyor hangisini yapiyor rahat batiyor size galiba ozgur hayatmi istiyorsun

Bir insandan boşanmak için illa aldatma, şiddet ve evine bakmama gibi gerekçe mi gerekiyor? Yaşınız baya büyük sanırım çünkü 2020 yılında yaşıyoruz. Kendinize verdiğiniz değer bu kadar mı az? Mutlu olmadığınız bir insanla sırf aldatmadi dovmedi evine bakıyor diye her istediğinde altına yatıp hayatınıza devam mı edersiniz? Kusura bakmayın yorumum için.

Sigara kullandığını bilmiyor muydunuz ?sonuç olarak Hesapsız şekilde hareket etmişsiniz daha fazla uzatmayın ayrılın. Böyle bir ortamda durmak size zarar verebilir veya siz eşinize zarar vermeye kadar gidebilirsiniz

Şuan evimi ayırırsam veya ayrılırsam ne oturumumun statüsünü değiştirebilirim Norveç'te, ne de sınavlarımda başarılı olabilirim çünkü biliyorum rahatsız eder veya tehdit eder. Biraz bekliyorum oturumumun statüsünü değiştireyim evlilik sayesinde çünkü o vatandaş, ve sınavlarımi geçeyim sonrasında ayrılayim, birsey yaparsa polise giderim ve bidaha görmeme gerek kalmaz. Şuan ayrılırsam başımı çok ağrıtır ve bunca çileyi boşuna çekmiş olurum.
Vallahi hemen boşanın diyecektim.
Ama o gurbet dediğiniz yer Norveç ise iş değişir..
O ülkede kalmak için biraz daha sabredin. Sanırım mantık evliliği yaptınız Norveçte yaşamak için. Ama sırf mantık evliliği de olmadı..
Ama kalma isteğiniz doğru karar.
Başka ülke olsa inanın değmez derdim. Ama o ülkeye değer.

Ne okuyorsunuz ?

Son düzenleme:
Back
X