- 23 Ağustos 2012
- 51.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.888
- 898
Kusura bakmayın da siz de pek normal değilsiniz. Şu an adamı kendi çıkarlarınız, menfaatleriniz için kullanıyorsunuz. Yok okulum bitsin, sınavım bitsin, şu bitsin vs. Adama siz de farkında olmadan psikolojik şiddet uyguluyorsunuz. Hem iğreniyorum diyorsunuz hem aynı evde yaşamaya devam ediyorsunuz, hem çiçek alıyor diye öpüp sarılıyorsunuz. Bi yaptığınızla diğer yaptığınız uyuşmuyor. Adamın ayarlarıyla oynuyorsunuz. Hem ümit veriyorsunuz hem istemiyorsunuz. Nasıl bi iş bu?
Vatandaşlığı kapmak için mi bu kadar çileye değsin diyorsunuz? Ne çıkarcı bi düşünce ya.
Madem düğün hazırlıkları aşamasında böyle hakaretler etti niye evlendiniz? Biraz daha dayanırım vatandaşlığı mı alırım onun sayesinde dediniz? Düğün hazırlıkları aşamasında madem ben istemiyorum bu evliliği, hakaretlerini çekemeyeceğim deseydiniz.
Dik bi duruşunuz yok. Çilenizi çekmeye devam edin ya da vatandaşlığı alana kadar psikolojik şiddet uygulamaya devam edin.
Ne yazik ki katiliyorum.
Adam rezil ama konu sahibesi de sevmedigi biriyle oturma izni icin evlen is simdi de ah vah seklinde konu acmis.
Evlenmeseydin ablacim??? kendi ayaklarinin ustunde durup da calisma izni alabilirsin kaldi ki isim gucum var demissin, okula da gidiyorsun.
Ben 4 yil Blau Cardla calistim, sonra kalici calisma iznine basvurdum bir suru evrakla ugrastim ben essek miyim? Onurumla, kendi emegimle kazandim hakettim neyse artik. Sen dokunmasindan tiksindigin bir herifle evrak icin birlikte yatiyorsun her gece ustune gelip buraya yakiniyorsun. Bilerek kendini bu duruma sokmussun, kagitlar tam olana kadar da sabredicem diyorsun eee ne diyelim sabret o zaman yaza az kaldi zaten simdi neyden sikayet ediyorsun?
Son düzenleme: