Eşimle aynı evde yaşamak işkence gibi

Off bunu da herkes kullanıyor.gıcık almak ne ya. Neteden alıyorsunuz gıcıgı.gıcık alınan bır sey degıl arkadas. Gıcık aldım. Okurken de yazarken de bı yanlıslık oldugu bellı. Senden gıcık aldım. Bende gıcık varmıs sen de almıssın yanı.sacma sacma konusmayın bıraz kıtap dergi kariştirin. Her seye vakıt buluyorsunuz. Boyle konusan ınsanlara gıcık alıyorum.

Neden pasif olduğunuzu anlamadım ama hakkınızda hayırlısı olsun. Öyle bir insanla yasamak iğrençtir..bilirim. sonu güzellik insallah

Konu sahibinin fazla üstüne gidilmiş bence işin içinde hakaret ve küfür varsa evlilik zaten bitmeli. Ayrıca insan ha deyince boşanamayabilir. Eşine boşanmak istediğini söylese belki adam tehdit edecek belki şiddet uygulayacak. O yüzden evden ve o kişiden rahatlıkla uzaklaşan öleceği zamanda bunu yapması doğru olur. Allah korusun benim de başıma gelse ben de beklemek zorunda kalabilirdim çünkü çalışıyorsanız ve gurbette iseniz aradığınız desteği hemen bulamayabilirsiniz

Vallahi hemen boşanın diyecektim.
Ama o gurbet dediğiniz yer Norveç ise iş değişir..
O ülkede kalmak için biraz daha sabredin. Sanırım mantık evliliği yaptınız Norveçte yaşamak için. Ama sırf mantık evliliği de olmadı..
Ama kalma isteğiniz doğru karar.
Başka ülke olsa inanın değmez derdim. Ama o ülkeye değer.

Ne okuyorsunuz ?
Onun sayesinde gelmedim, burada tanıştık. Doktora yapıyorum ve çalışıyorum aynı zamanda özel bir şirkette. Benim normal Oturumun yok çalışma iznim var sadece onun ise vatandaşlığı var. Oyuzden. Zaten bugün ipler koptu, büyük tartıştık. Dolap kapı sehpa hepsini kırdı sinirinden. Ona soğuğum diye bana afra tafra yapıp bağırdı. Neymiş koltukta uyumuşum uyuyacağımi haber vermemisim,soguk davranıyor muşum kadınlık yapmıyor muşum. Çiçek almış optum teşekkür ettim sanırım fazlasını bekliyordu sonra patladı. Bosanicam diye yeri göğü inletti. Polisi arayacaktım artık tehdit etti. Az önce de özür diledi ağladı. Ben ne yapım yani sağı solu belirsiz bir adam işte. Kapımı kitleyip uyucam o başka odada uyumasını söyledim affet diyor ağlıyor iki saat önce deliler gibi bağırıp beni düşman görüyordu..

Ilk konunuzda ben sizi haklı görüyordum kesinlikle ama sizinde geçinmeye en bastan beri gönlünuz yok bence direk bu adamla oturum izni icin evlenmişsiniz. Kendinizede adamın hayatinada hatta en çok onun hayatına yazık etmişsiniz . Bu kadar sert agresif cevaplar vermek yerine biraz empati yapsanız ve sakin bir şekilde ozelestiri yapsanız sanki biseyler daha iyiye gider gibi . Yani aslında ana problem siz iyiye gitsin istemiyorsunuz nedense affetmemek olumsuzluk çıkarmak üzere kendinizi kodlamis gibisiniz ve bu dahada hayatınızı kötü etkiliyor su an bence . Ben aldatma şiddet su bu olmadan da boşanma taraftarıyım açıkçası çünkü saygı sevgi eksikligide boşanma sebebidir kesinlikle . Ve sizde boşanın zaten ama sizde kısa süre icin bile hicbir düzeltme adımı yok keskin sert ve yanlış davraniyorsunuz sonrada eşinizi de çok kötü olmakla sucluyorsunuz ama bence kusura bakmayın ikinizde esit kötülükte eşit agresifliktesiniz. Biraz daha yapıcı olsanız en azından madem adamı kullanmak niyetiniz oturum alana kadar kendinize ve eşinize saygılı bir ortam oluşturun . Çünkü cidden sizde de çok ciddi hatalar var kabul etmek istemesenizde. Umarım daha güzel olur herşey

Siddet uyguluyormu aldatiyormu evinemi bakmiyor hangisini yapiyor rahat batiyor size galiba ozgur hayatmi istiyorsun
Size ne hanımefendi ya ? Baskasinin hayatına niye burnunuzu sokuyorsunuz ? Demek ki olmamış,sevmemis. Sevgisiz evliliklere mahkum muyuz ? Azalarak tükenin

Yanlış yapıyorsunuz. Sizin yaptıklarınızın aynısını bir erkek yapıyor olsaydı ve bir kadın kocam benim yüzümü görmek istemiyor, evdeki varlığıma katlanamıyor, benimle uyumak ona işkence gibi geliyor diye konu açsaydı ne yorum yazardınız? Şu an bencillik yapıyorsunuz. Sizin okulunuz vb sorunlarınızın sizi ilgilendirir. Aynı evde yaşamak ne size eziyet olsun ne karşı tarafa bu hissiyatı yaşatın. Bahaneleri bir kenara bırakıp hemen ayırın evinizi

Mutlu olmadığınız bir insanla sırf aldatmadi dovmedi evine bakıyor diye her istediğinde altına yatıp hayatınıza devam mı edersiniz?

Oturum almak için devam ediyorsunuz ama neresinde bunun kendine değer vermesi? Alıntıdaki durum daha onurlu , siz de kusura bakmayın.

Bu kiz zaten bu manyakla evlenerek odemis bedelini. Boyle sine az bile kullan ve at. ama dikkat et kendine adam giderek bileniyor sana simdilik beni kendi halime birak zamana ihtiyacim var falan de planini anlamasin. Ofke kontrolu yokmus ya bu korkuttu beni

Ilk konunuzda ben sizi haklı görüyordum kesinlikle ama sizinde geçinmeye en bastan beri gönlünuz yok bence direk bu adamla oturum izni icin evlenmişsiniz. Kendinizede adamın hayatinada hatta en çok onun hayatına yazık etmişsiniz . Bu kadar sert agresif cevaplar vermek yerine biraz empati yapsanız ve sakin bir şekilde ozelestiri yapsanız sanki biseyler daha iyiye gider gibi . Yani aslında ana problem siz iyiye gitsin istemiyorsunuz nedense affetmemek olumsuzluk çıkarmak üzere kendinizi kodlamis gibisiniz ve bu dahada hayatınızı kötü etkiliyor su an bence . Ben aldatma şiddet su bu olmadan da boşanma taraftarıyım açıkçası çünkü saygı sevgi eksikligide boşanma sebebidir kesinlikle . Ve sizde boşanın zaten ama sizde kısa süre icin bile hicbir düzeltme adımı yok keskin sert ve yanlış davraniyorsunuz sonrada eşinizi de çok kötü olmakla sucluyorsunuz ama bence kusura bakmayın ikinizde esit kötülükte eşit agresifliktesiniz. Biraz daha yapıcı olsanız en azından madem adamı kullanmak niyetiniz oturum alana kadar kendinize ve eşinize saygılı bir ortam oluşturun . Çünkü cidden sizde de çok ciddi hatalar var kabul etmek istemesenizde. Umarım daha güzel olur herşey
Bence düğün günü küfür eden aşağılayan ezen ailesini ön plana koyan adama az bile

El alemin kızına iyi davranmayacaksa
sürekli ezilebilecek küfür edilebilecek kişi olarak görüyorlarsa evlenmesinler
Kimsenin canı yanmasın
Ne yapacaktı dünyanın küfürünü ailesine yapılanları unutup adamın iki çiçeğine iki yarım ağız özürüne affedicimi olacaktı

Eğer orası Norveç değil burası olsaydı kadını dayaktan kırıp geçirirdi
Polisten falan korkusu olmazdı
Ha konu sahibininde baştan evlenmesi yanlış düğün günü bile olsa kendisini göstermiş bir adam var

Esinizin yaptigini asla onaylamiyorum. ama ona nikah masasinda evet diyip dügünde sakkidi sakkidi oynayarak zaten siz onaylamis olmussunuz. esinizin yaptigi ne kadar yanlissa, sizin ona yaptiginiz piskolojik siddet de en az o kadar yanlis.

oturum alabilmek icin yaptiginiz seye bakin. umarim esiniz bi sekilde bu yaptiklarinizi ispatlarda oturum alamazsiniz.

Herkesin aksine, ne icin mucadele verdiginizi anlayarak destek veriyorum size. Su an herkesin sahip olmak isteyip erisemedigi bir konumdasiniz. Oturuma kadar sabredin. Gerci calisiyorum demissiniz, suresiz sozlesmeniz varsa, cok kisa zamanda evlilikten bagimsiz, suresiz oturum alabilirsiniz. En azindan hollanda ve almanyada boyle. En kisa zamanda vizeyi alip, sutlamaniz dilegiyle

Onun sayesinde gelmedim, burada tanıştık. Doktora yapıyorum ve çalışıyorum aynı zamanda özel bir şirkette. Benim normal Oturumun yok çalışma iznim var sadece onun ise vatandaşlığı var. Oyuzden. Zaten bugün ipler koptu, büyük tartıştık. Dolap kapı sehpa hepsini kırdı sinirinden. Ona soğuğum diye bana afra tafra yapıp bağırdı. Neymiş koltukta uyumuşum uyuyacağımi haber vermemisim,soguk davranıyor muşum kadınlık yapmıyor muşum. Çiçek almış optum teşekkür ettim sanırım fazlasını bekliyordu sonra patladı. Bosanicam diye yeri göğü inletti. Polisi arayacaktım artık tehdit etti. Az önce de özür diledi ağladı. Ben ne yapım yani sağı solu belirsiz bir adam işte. Kapımı kitleyip uyucam o başka odada uyumasını söyledim affet diyor ağlıyor iki saat önce deliler gibi bağırıp beni düşman görüyordu..

Kusura bakmayın da siz de pek normal değilsiniz. Şu an adamı kendi çıkarlarınız, menfaatleriniz için kullanıyorsunuz. Yok okulum bitsin, sınavım bitsin, şu bitsin vs. Adama siz de farkında olmadan psikolojik şiddet uyguluyorsunuz. Hem iğreniyorum diyorsunuz hem aynı evde yaşamaya devam ediyorsunuz, hem çiçek alıyor diye öpüp sarılıyorsunuz. Bi yaptığınızla diğer yaptığınız uyuşmuyor. Adamın ayarlarıyla oynuyorsunuz. Hem ümit veriyorsunuz hem istemiyorsunuz. Nasıl bi iş bu?

Vatandaşlığı kapmak için mi bu kadar çileye değsin diyorsunuz? Ne çıkarcı bi düşünce ya.

Madem düğün hazırlıkları aşamasında böyle hakaretler etti niye evlendiniz? Biraz daha dayanırım vatandaşlığı mı alırım onun sayesinde dediniz? Düğün hazırlıkları aşamasında madem ben istemiyorum bu evliliği, hakaretlerini çekemeyeceğim deseydiniz.

Dik bi duruşunuz yok. Çilenizi çekmeye devam edin ya da vatandaşlığı alana kadar psikolojik şiddet uygulamaya devam edin.

Bence düğün günü küfür eden aşağılayan ezen ailesini ön plana koyan adama az bile

El alemin kızına iyi davranmayacaksa
sürekli ezilebilecek küfür edilebilecek kişi olarak görüyorlarsa evlenmesinler
Kimsenin canı yanmasın
Ne yapacaktı dünyanın küfürünü ailesine yapılanları unutup adamın iki çiçeğine iki yarım ağız özürüne affedicimi olacaktı

Eğer orası Norveç değil burası olsaydı kadını dayaktan kırıp geçirirdi
Polisten falan korkusu olmazdı
Ha konu sahibininde baştan evlenmesi yanlış düğün günü bile olsa kendisini göstermiş bir adam var
Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum zaten belirttim boşanması gerek ama madem bir süre çekicem su bu diyor kendinede o adamada hayatı zindan etmenin anlamı yok karar verilmiş saygı bitmiş zaten . Dikkat ederseniz konu sahibi fazla agresif ve yapıcı olmayan ( evliliğini kurtarmak değil asla kastetdigim) bir davranış sergiliyor yani kendine riskli bir ev ortamı oluşturuyor. 6 ay daha yasamam lazım tarzı şeyler söylediği icin diyorum bunu . Yoksa saygısızlık saygısızlıktır evet ama o zaman ona göre tavır almalı . Aynı eve girip kendini böyle küçük düşürüp kavgalarin icine atmamalı konu sahibi . Demek istedğim buydu kesinlikle .saygisiz bir erkegi savunmuyorum zaten ama ısrarla onun yakınında durup sürekli negatif ortam yaratmayı doğru bulmuyorum ben .

Allah aşkına boşanacağın adamla aynı yatakta niye yatıyorsun?
Kusura bakmayın da siz de pek normal değilsiniz. Şu an adamı kendi çıkarlarınız, menfaatleriniz için kullanıyorsunuz. Yok okulum bitsin, sınavım bitsin, şu bitsin vs. Adama siz de farkında olmadan psikolojik şiddet uyguluyorsunuz. Hem iğreniyorum diyorsunuz hem aynı evde yaşamaya devam ediyorsunuz, hem çiçek alıyor diye öpüp sarılıyorsunuz. Bi yaptığınızla diğer yaptığınız uyuşmuyor. Adamın ayarlarıyla oynuyorsunuz. Hem ümit veriyorsunuz hem istemiyorsunuz. Nasıl bi iş bu?

Vatandaşlığı kapmak için mi bu kadar çileye değsin diyorsunuz? Ne çıkarcı bi düşünce ya.

Madem düğün hazırlıkları aşamasında böyle hakaretler etti niye evlendiniz? Biraz daha dayanırım vatandaşlığı mı alırım onun sayesinde dediniz? Düğün hazırlıkları aşamasında madem ben istemiyorum bu evliliği, hakaretlerini çekemeyeceğim deseydiniz.

Dik bi duruşunuz yok. Çilenizi çekmeye devam edin ya da vatandaşlığı alana kadar psikolojik şiddet uygulamaya devam edin.
Yorumunuz ve seçtiğiniz font stili ve rengi için teşekkürler. 👍

Bu kiz zaten bu manyakla evlenerek odemis bedelini. Boyle sine az bile kullan ve at. ama dikkat et kendine adam giderek bileniyor sana simdilik beni kendi halime birak zamana ihtiyacim var falan de planini anlamasin. Ofke kontrolu yokmus ya bu korkuttu beni
Artik bir planım yok zaten. Sinsice plan yapan bir insan da değilim. Ne yazık ki hemcinsimiz dediğimiz küfür ve tehdit eden karşı tarafı haklı görüyor bazı yorumlarda. Ne kadar üzücü. Ben zaten zamana bırakmıştım ve izleyip göreyim belki düzelir ben de oturumu alırım diye. Ama olmadı bi yerde patladı be tartıştık ben dürüstçe söyledim sevgimi tükettiğini ve boşanmak istediğimi. Oturumda falan da vazgeçtim o sadece çektiğim çile yaşadığım acı boşa gitmesin diye bir düşünceydi. Benim aklım almıyor şiddete eğilimi olan küfür eden bir adam karşısında bir kadın bir kadına neden destek veremiyor. Yorumların yarısı içler acısı. Çok üzücü. Bilsem paylasmazdim.. Umarım olumsuz yorum yapan insanlar bir gün gurbete düşüp benim yaşadıklarımı yaşamaz.

Back
X