- 3 Kasım 2016
- 385
- 82
- 13
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
19 dan 4 ü çıkartıcam diye devrelerim yandı ..
naptın sen kendine böyle ..
kaç kişi bir evde yaşıyorsunuz ?
evi terkedip giderken çocuğunu niye almadın yanına ?
eşini nasıl ikna edersin bilemem şu saatten sonra keşkeler de bir işe yaramıyor işte..
subatta 20 olcam işte :) evde çok kalabalığız hiç sorma eşim ben çocugum kaynım karısı bebeği kaynanam kaynatam bide küçük kaynım varbiride askerde
Bu nasıl yasal oluyor ben onu anlamadım. Resmi nikah için o yaştaki bir kızın ebevyn izni gerekmiyor mu?
ben eşimden razıyım ama eskiden değildim ama şuanlık çok iyiyiz şükür. benim eşim sinir hastası en ufak bişeyde kavga cıkarır umarım beni anlıyosunuzdurbide eltim var arkadaşlar onu yazmayı unuttum onunlada hiç anlaşamıyorum.. 3 gün önce evde çok büyük kavga oldu biz haklıyken haksız duruma düştük kaynım karısını alıp kaçtı evden dün aksam geri geldiler... eşim kavga sırasında kimseye zarar vermemek için kendini parçaladı çok kötü bir akşamdı
Bak görüyor musun o ana babasından vazgeçemiyor ama sen el oğlu için annenden vazgeçmişsin.
Dua et tabiki ama bazı şeyler insanın elinde mesela ayrı eve çıkmazsak ben yokum diyebilirsin sana senelerce şiddet gösteren annene göndermeyen eşine rest çekebilirsin. Boşanma davası açıp iş buluabilirsin böylece çocuğun velayeti de sana verilir.
Şu an çok iyi dediğin eşin, ailesine ufak bi yanlışında yine sana şiddet gösterir emin ol.
Bu nasıl yasal oluyor ben onu anlamadım. Resmi nikah için o yaştaki bir kızın ebevyn izni gerekmiyor mu?
19 dan 4 ü çıkartıcam diye devrelerim yandı ..
naptın sen kendine böyle ..
kaç kişi bir evde yaşıyorsunuz ?
evi terkedip giderken çocuğunu niye almadın yanına ?
eşini nasıl ikna edersin bilemem şu saatten sonra keşkeler de bir işe yaramıyor işte..[/Q
Aynen 19dan 4cikinca 15
Bir sorun göremedim.Selam arkadaslar bir derdim var size anlatmak istiyorum.. arkadaslar diyorum ama eminim cogunuz benden buyuksunuzdur :) benim yaşim 19 ve 4 senelik evliyim 2bucuk yasinda bir oglum var.. biraz uzun anlaticam skılmazsiniz insallah... arkadaslar ben 16 yasimda bi cahillik yaptim cok buyuk bi cahillik ;( sevdigime kactim.. cunku annem yasim kucuk diye evlendirmek istemedi. istemedi degilde bekleyin 2 sene dedi sonra 3 defa caydi tekrar tamam dedi hal boyle olunca esimde inat etti kacalim dedi... bende salaklik yapip kactim ve ailesiyle oturmayi kabul ettim.. o yasta ne bilirim kaynana dirdirini falan cahillik isteesim karsli. ailesi biraz geri kafali. evet beni cok severler kizlari gibi cunku 4 ogullari var hic kizlari yok ilk kizlari ben oldum sonraki eltim oldu sonrakide eltimin kizi.. herneyse arkadaslar ben esimle hic anlasamadim hamile kaldim dovdu dogum yaptim dovdu.. onun icin cok fedakarlik yaptim annemden vazgectim annemi istemedi gitmiceksin bidaha dedi nerseyse 2 sene anneme gitmedim esimle kotu olmamak icin. o benim annemi sevmedi ben onunkini sevdim saygida kusur etmedim. biseye moralim bozuk olsa annesine surat assam doverdi bi konuda beni kotulese doverdi hakli oldugum halde ben dayak yedim hep hep cocugum icin goz yumdum. 3 kere evi terkettim anneme kactim cocugumu bana gostermediler vermediler hasretine dayanamadim geri donmek zorunda kaldim evladim icin :'( ama gel gelelim bu zamana kadar anasiyla hic yildizimiz barismadi ve suan cok sukur esimle aramiz cok iyi masallah allahim nazardan korusun herkese karsi beni koruyo gerekirse kavga ediyo ailesiyle ama bi turlu ayri ev icin ikna edemiyorum onu anasi babasi cok dgerli onun icin birakmiyo ayri kalamiyo bende cok istiyorum ayrilmak 4 sene kahirlarini cektim usandim bezdim artik gencligim elimden gitti ne yapim bana yardimci olun ablalarim nolur :'( bildiginiz dua bisey varsa bana onerin nolursunuz.. okudugunuz icin tesekkur ederim
niye her evleneni eve alıyorlar ?
kaynın da mı küçük ?
ayrı eve çıkacak ayrı ev geçindiremeyecek çocukları neden evlendirip duruyorlar ?
eşiniz kaç yaşında ? yani siz 15 iken o kaç yaşındaydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?