- 25 Eylül 2011
- 7.570
- 11.485
- 498
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
Belki sert olacak ama sen elin oglu icin aileni 15 yasinda silip atarsan el ogluda ailesi icin sana boyle cektirir.19 yasinda senin universte 1.yada 2.sinif olman gerekirdi.yazik etmissin kendine.Ömrunu esini ayri eve cikmak icin ikna etmeye calisacaksin yada cocugunu alip o hengameden gideceksin.ben eşimden razıyım ama eskiden değildim ama şuanlık çok iyiyiz şükür. benim eşim sinir hastası en ufak bişeyde kavga cıkarır umarım beni anlıyosunuzdurbide eltim var arkadaşlar onu yazmayı unuttum onunlada hiç anlaşamıyorum.. 3 gün önce evde çok büyük kavga oldu biz haklıyken haksız duruma düştük kaynım karısını alıp kaçtı evden dün aksam geri geldiler... eşim kavga sırasında kimseye zarar vermemek için kendini parçaladı çok kötü bir akşamdı
haklısınbu yaşıma kadar hata üstüne hata yaptım zaten çocuk içinde çok pişmanım çok küçük yaşta anne oldum.. çocugum hastalansa kaynanamla hastaneye götürsem kimse onun anesi olduguma inanmıyo hep kaynanama diyorlar işte al annesi üstünü giydir annesi bilmem ne insanın çok zoruna gdiyor.. çocuk yapana kadar eşimden bi kusur görmedim ailesindende öyle.. evlendikten sonra annemlede barıstım onluk bi sorun yok peşime çok ağlamış tabi ama son kaçmamdan sonra eşim yine yasakladı gitmemi... peki bana ne öneriyosunuz hala küçük sayılırım ve hiç bişeyi olumlu düzgünce düşünemiyorum siz bana akıl verseniz
aynen öyle
hiç sorma...
Belki sert olacak ama sen elin oglu icin aileni 15 yasinda silip atarsan el ogluda ailesi icin sana boyle cektirir.19 yasinda senin universte 1.yada 2.sinif olman gerekirdi.yazik etmissin kendine.Ömrunu esini ayri eve cikmak icin ikna etmeye calisacaksin yada cocugunu alip o hengameden gideceksin.
Bu arada bende Karsliyim.Her karsli geri kafali olmuyor.gayet anlayisli bi aileye sahibim sukur
Yapmayın lütfen. Annenizin evi kötü müydü yani? En başta yazdığınız anneniz evlenmenize karşı çıktı diye bir deli oğlanın aklına uyup kaçmışsınız. Annenize bu haksızlığı bari yapmayın.
Bence teklif bile etme. Yine dayak yersin falan.
ailen seni ozlemiyormuablacım ben annemin evine kötü demedimki. arkadaş baska birşey söyledi.. annemin evi gül gibiydi nankörlük yapamam asla yediğim önümde yemediğim arkamdaydı yemek yapmayı bilmezdim ev temizlemeyi bilmezdim evlendikten sonra öğrendim hepsini mecburiyetten..onu zaten çok özlüyorum her gece ağlıyorum annemin hasretine kokusunu çok özledim :'( birkere eşime annemi özledim dedim ağladımda bana kızdı benim yanımda o kadın için ağlama dedi bana hissettirme git tuvalette agla dedi ben napim şimdi
eşin şımarık bir çocuk fazlası değil..
tüm bunların arkasına sığınıp sinirliyim ben havalarında ortada geziyor..
kendine zarar veriyor vs..
ablacım ben annemin evine kötü demedimki. arkadaş baska birşey söyledi.. annemin evi gül gibiydi nankörlük yapamam asla yediğim önümde yemediğim arkamdaydı yemek yapmayı bilmezdim ev temizlemeyi bilmezdim evlendikten sonra öğrendim hepsini mecburiyetten..onu zaten çok özlüyorum her gece ağlıyorum annemin hasretine kokusunu çok özledim :'( birkere eşime annemi özledim dedim ağladımda bana kızdı benim yanımda o kadın için ağlama dedi bana hissettirme git tuvalette agla dedi ben napim şimdi
Arkadaslar izmirde yasiyorum ama dogu kulturunde bu kizcagizin soyledigi hersey var ve o kesimde cok normal karsilaniyor o yuzden kizi kinayamiyorum. Ana ogul gelin bir arada yasar. Kayinvalideye su vermemenin, azcik ses yukseltmenin cezasi bile dayak. Evden kacan kizi ailesi kabul etmez (istisnalari vardir tabiiki). Bu kizcagiz bosanirsa ilk yapacaklari is yasli basli adamla evlendirmek olacaktir tabi kiz hala yasiyorsa
Allah yardimcin olsun canim ne diyeyim bilemedim
ablacım ben annemin evine kötü demedimki. arkadaş baska birşey söyledi.. annemin evi gül gibiydi nankörlük yapamam asla yediğim önümde yemediğim arkamdaydı yemek yapmayı bilmezdim ev temizlemeyi bilmezdim evlendikten sonra öğrendim hepsini mecburiyetten..onu zaten çok özlüyorum her gece ağlıyorum annemin hasretine kokusunu çok özledim :'( birkere eşime annemi özledim dedim ağladımda bana kızdı benim yanımda o kadın için ağlama dedi bana hissettirme git tuvalette agla dedi ben napim şimdi
anneni ara gizlice plan yapın bir gün parka götürüyorum diye al çocuğu çık evden annenle buluş ve git..
polisede şikayet et tehdit ediyor diye..
dediğiniz doğru yaşayan benim ama benden iyi bilen sizsiniz vall
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?