Esimle ayrı eve cikmak istiyorum kaynana ve elti dirdirindan biktim...!!

Belki sert olacak ama sen elin oglu icin aileni 15 yasinda silip atarsan el ogluda ailesi icin sana boyle cektirir.19 yasinda senin universte 1.yada 2.sinif olman gerekirdi.yazik etmissin kendine.Ömrunu esini ayri eve cikmak icin ikna etmeye calisacaksin yada cocugunu alip o hengameden gideceksin.

Bu arada bende Karsliyim.Her karsli geri kafali olmuyor.gayet anlayisli bi aileye sahibim sukur

Eğitiminizi tammalama şansınız var mı?
Ya da bir meslek edinmek için meslek edindirme kursları oluyor belediyelerin ona gidebilir misiniz?
Çalışmanıza bir şey derler mi? Ayrı eve çıkıcam diyorsunuz ama eşinizi de 21 yaşında bir çocuk. Ne kazanıyor da ayrı eve çıkacak.

yanlız ben karslılara geri kafalı demedim memleketini söylemek istedim sadece. eşim kürt değil zaten azeri... ben boşanmak istiyorum ama çocugumu vermiyolar bana anlamıyosunuz... sevgide bi yere kadar zaten 16 yaşındaki aşk neyin aşkı olabilirki.. eşim beni tehdit etti gidemezsin biyere dedi boşanmak istiyorum dersemde afedersiniz beni vurur belki ailem arkamda durmuyor diye böyle davranıyolar bana sahipsiz buluyorlar ondan belki... ama son kez geri dönmeyle çok hata yaptım çocugum için sabrederim ölüm yok ucunda dedim ama gerçekten olmuyo sbredilmiyo gerçekten.. şuan 4 sene geriye gitmeyi okuluma dönmeyi çok isterdim gerçekten

ablacım ben annemin evine kötü demedimki. arkadaş baska birşey söyledi.. annemin evi gül gibiydi nankörlük yapamam asla yediğim önümde yemediğim arkamdaydı yemek yapmayı bilmezdim ev temizlemeyi bilmezdim evlendikten sonra öğrendim hepsini mecburiyetten..onu zaten çok özlüyorum her gece ağlıyorum annemin hasretine kokusunu çok özledim :'( birkere eşime annemi özledim dedim ağladımda bana kızdı benim yanımda o kadın için ağlama dedi bana hissettirme git tuvalette agla dedi ben napim şimdi

Arkadaslar izmirde yasiyorum ama dogu kulturunde bu kizcagizin soyledigi hersey var ve o kesimde cok normal karsilaniyor o yuzden kizi kinayamiyorum. Ana ogul gelin bir arada yasar. Kayinvalideye su vermemenin, azcik ses yukseltmenin cezasi bile dayak. Evden kacan kizi ailesi kabul etmez (istisnalari vardir tabiiki). Bu kizcagiz bosanirsa ilk yapacaklari is yasli basli adamla evlendirmek olacaktir tabi kiz hala yasiyorsa

Allah yardimcin olsun canim ne diyeyim bilemedim

ailen seni ozlemiyormu

anneni ara gizlice plan yapın bir gün parka götürüyorum diye al çocuğu çık evden annenle buluş ve git..
polisede şikayet et tehdit ediyor diye..

tşekkür ederim ben kendi halime yanayım artık ne yapmak düşerki

Arkadaş herkez de kaçıyor, kim bilir nasıl evlerse derken kaçtığınız evi kastetti. Yoksa neden kaçıp gittiğiniz evi kastetsin ki.
Yalnız anlamadığım siz 4 yıllık evlisiniz. 2.5 yaşında çocuğunuz var. Anneniz nikaha ancak siz hamileyken izin verdiyse baya bir süre resmi nikahsız yaşadınız. Ah anneniz keşke o zaman kızımı alıkoyuyorlar deseydi de evinie dönebilseydiniz keşke. Hamile kalana kadar bile mi hiç yanlış yaptığınızı düşünmediniz. Dayak falan demiyorum ama o eve geldiniz, baktınız herkes maaile yaşıyor. Annenize evinize dönmek istemediniz mi?

anneni ara gizlice plan yapın bir gün parka götürüyorum diye al çocuğu çık evden annenle buluş ve git..
polisede şikayet et tehdit ediyor diye..

size şöyle söyliyim... tek basıma dışarı bile çıkamıyorum o durumdayım.. ya eşimle ya ailesiyle ama illa yanımda biri olcak. oğlumu parka bile çıkaramıyorum ve annem artık beni kabul etmiyor.. son kaçmamda annem kabul etti saolsun 3 hafta onda kaldım ama babam kızıp korkup evi terketti ben ordaykende eve hiç gelmedi. para göndermedi o kadın benim yüzümden aç kaldı evde. ben geri döndüm o akşamı oda evine gelmiş.

Ah canim ya....ben 19 yasında asik oldum ve kac yasinda evlendim biliyormusun? 25 yasimda gelin oldum.peki neden? ailem istemiyor diye
Benimde belki en güzel yillarim gecti bekleyerek ama kacmak hic aklimizdan gecmedi rabbim bizi siniyor gonuller onun kudret elinde insallah ailem yumusar diye cok mucadele ettik sukur en sonunda oldu
lafim sana degil ama herkes koca derdinde hemen olsun derdinde. haaa sebebsiz yere ailen istemez cok müskul durumda kalirsin belki zorla evlendirirler ama 2 sene bekle dedi diye annecigin sence hata mi etti? annem hep derdi kacan gelin asla kabul gormez(istisnalar olabilir).
Gel gelelim konuna.
Sen anladigim kadariyla buyuk eltisin. cirkefce olacak ama buyuklugunu goster. kocanada gerekirse naz yap hastalan acisin sana biliyorum.yalan guzel degil ama dusun biseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…