Esimle ayrı eve cikmak istiyorum kaynana ve elti dirdirindan biktim...!!

ne yapıyosam evladım için yapıyorum zaten ama çocugumda bana pek düşkün değil kaynanam kendine alıştırıyor onu.. ona anne diyor oglum onunla yatmak istiyo ben kucağıma alınca aglıyor çok zoruma gidiyo oysa ben herşeyi onun için yapıyorum inşallah büyüyünce hayırlı bi evlat olur yaptıklarıma değer yoksa şuan ayrılmıştım ben

durumlar şuanlık olmadıgı için kaynım evlendi gelini eve aldı ama enfazla 1 seneye ayrı eve cıkacak onlar inş... küçük kaynım 12 yaşında ben şuan 20 eşim 22.. 15 deil 16 yaşında evlendim

15 16 çok farketmiyor ki ..
18 de de evlensen çocuksun .. 18 i doldurunca da birden bir bilinç inmiyor çocuğun üstüne ..

kaynın niye çıkabiliyor ayrı eve ?
eşin çalışıyor mu ?
bak senden sonra gelen bile ayrı eve çıkacak ordan pay biç eşinin seni umursamadığına.. anlıyorum düzeltmeye çalışıyorsun ama senin çalışmanla olmaz.. iki tarafta istemeli.. seni döven, itfira atmaya çalışan bir adam var karşında.. yazık etme gençliğine ..

15yasinda sen 17esin nasil kabul ettiler aileler.sizinki istemedi hadi de esinizin ailesi nasil kabul edip eve aldilar.
Cok kucuksunuz ya ozmnda simdide.

Dayak yiyip uslu bi kiz olursaniz nurtopu gibi bi kocaniz olur

aslında boşanmak istiyorum hala... ama eşim son kaçmamdan sonra bana dedi bidaha öle bişey yapamazsın gitmeyi aklından bile geçirme eskiden yaptıgım gibi susmam çok kötü şeyler olur diyor tehdit etti beni yani.. sizden tek istediğim bana dua etmeniz baska bşey istemiyorum arkadaşlar

19 yaşında 4 senelik evliden kısmından sonrasını okuyamadım
sübyancılar her yerde

kaynım çünkü anneci değil benim eşim çok anneci ve kaynım eşimin abisi :) yani benimki ondan küçük. o karısına daha düşkün bi dediğini ikiletmiyo pek kavgada etmezler.. benim eşimin sorunu var arkadaşlar bacağında tümör var ve hastanelerde büyümüş hep. asabi olmasının bi sebebide bu ve annesine düşkün olmasınında

Herkes de kaçıyo evden. Nasıl evse artık?

annemi razı ettiler kaçtıktan sonra mahkeme kararıyla nikah yaptık hamile oldugum için izin verildi.

Ben hiç bir şey diyemiyorum size. Anneniz için çok üzüldüm ama. Allah hiç bir anneye yaşatmasın bunları.
Sorununuz sadece aynı eve çıkmak değil ki. Ben gerçekten anlamaya çalışmak istiyorum ama anlayamıyorum. Hadi çok aşıksınız evlendiniz. Bebek için bekleyemez miydiniz? Biraz evliliğiniz oturana kadar. Kendi ayaklarınız üzerinde durabilmek için bir şeyler yapana kadar.
O yaşta kv dırdırı bilmezdim diyorsunuz ama evlenmeyi ve çocuk yapmayı biliyorsunuz. Hayatnızdaki hataların birine bile dur diyebilseydiniz keşke.

Yazmayayım yazmayayim diyorum dayanamıyorum ya. 3 aile bir arada. Sanki 1930 da yaşıyoruz kıtlık var yada ev kalmadı ülkede. Sen hiç mi hak hukuk bilmiyorsun da çocuğunu orda bırakıp gittin. dava acsan cocuk yuzde yuz senindi. Senin ailen sana sahip cikmiyormu. Nasıl kızlarının dayak yemesine gönülleri razı oluyor.Nasil 3 aile bir arada yasamana izin veriyor. Seni geri gönderirken bunları konuşması lazımdı ailenin

16 yaşında nasıl aşık olunur onu geçtim nasıl aile silinip kaçılır :/

Çocuk çocuk doğurmuş

eşin şımarık bir çocuk fazlası değil..
tüm bunların arkasına sığınıp sinirliyim ben havalarında ortada geziyor..
kendine zarar veriyor vs..

haklısın bu yaşıma kadar hata üstüne hata yaptım zaten çocuk içinde çok pişmanım çok küçük yaşta anne oldum.. çocugum hastalansa kaynanamla hastaneye götürsem kimse onun anesi olduguma inanmıyo hep kaynanama diyorlar işte al annesi üstünü giydir annesi bilmem ne insanın çok zoruna gdiyor.. çocuk yapana kadar eşimden bi kusur görmedim ailesindende öyle.. evlendikten sonra annemlede barıstım onluk bi sorun yok peşime çok ağlamış tabi ama son kaçmamdan sonra eşim yine yasakladı gitmemi... peki bana ne öneriyosunuz hala küçük sayılırım ve hiç bişeyi olumlu düzgünce düşünemiyorum siz bana akıl verseniz

Annenin evine 3 kez kaçmışsın çocuğunu alıp kaçsaydın ya.Sence o evde çocuğun sağlıklı yetişir mi güzelim kesinlikle hayır baba sinir hastası ev ev değil han gibi.
Çocuğunu düşünüyorsan büyüyünce babası gibi olsun istemiyosan naptıysam cocugum için deyip durmayı bırakıp çocuğunu da alıp o evi terkedeceksin.Ayaklarının üstünde duracaksın.Şu an bi şey yaptığın yok çocuğuna kötülükten başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…