Eşimle ayrılacağız :(

Belli ki çocuk küçük nasıl çalışabilirsiniz ki ?

Anneniz torunuma bakar mı? Hiç sanmıyorum
Baksada nasıl bakar Allah bilir

Kocana dön diyeceğim adam kilidi fakan değiştirmiş belli ki o da bitsin istiyor

Bekle bakalım adam pişman olacak mı
Olursa dön affetme ama affettim de
Sadece biran önce çocugunu buyutmeye bak kenara para koymaya çalış
Çocuk büyüdüğünde çık git o evden

Adamdan bir şey gelmezse kalacaksın annemin yanında gözunu kulagını yumacaksın yapacak bir şey yok

annen seni istemediği için çocuğunu asla bırakmayacağını bildiği için bırak diyor.
eşin kilidi değiştirdiğine göre kafada bitirmiş.
zor da olsa bir süre, kendi düzenini kurana kadar annene katlanacaksın.

Böyle annelere karsiyim tam imtihan olacak anne modeli yavrusu ile sığınmış bir anneyi nasil istemez.demekki onunda başına gelse hemen doğurduğu çocuğu sepetleyecekti babasina.annenin halinden anlamayan anneyi aklim almıyor

Kendin ise gireceksin
Adamdan cocuga nafaka alacaksin
Bir sekilde kapi kilidini degistirdigini de ispatlayacaksin, bu cok buyuk bir koz senin icin. Adeta sizi sokakta birakmak.
Bazi belediyeler ve devlet bakici parasi veriyor. Ona da basvuracaksin sartlarina bakip. Bir tanidigimin esi issiz kaldi. Kadin calisiyor 2000 tl civari maasi. 1000 de bakici parasi aliyor. O olmazsa kira yardimi yapiyorlar ona basvurabilirsin.
Sen mis gibi yasayacaksin bebeginle. Anan dahil geri kalanin cani cehenneme.

İş bul sen biran önce , sana ne o kocadan ne de o anadan fayda var... nafaka tazminat alabildiğini al , 3e 5e bakmadan bir işe gir, bir an önce kendi ayaklarının üzerinde durman lazım

Annenize yazıklar olsun..Kapima aciz kimsesiz bir çocuk gelse alır bakarım..Torunun ya torunun o senin.o sözleri söylerken utanır insan.Ne yaparsan yap o yavrunun bırakma.halam bıraktı çocuğunu annesinin baskısı yüzünden.sonra çok pişman oldu.sonrami ne oldu halamda cocuguda psikiyatri ilaçları kullanıyorlar.hos çocuk büyüdü etti ama annesinin 4 yaşında onu bırakma acısını hala atlatamadı.halamsa o terkedişin acısını derinlerde yaşıyor ve annesiyle pek gorusmuyor.cok pişman olursun yavrunu bırakma.anneni bırak ama yavrunu bırakma.

İş bulup hayatını düzene sokacaksın en iyisi bu. Eşe bak gitmeni 4 gözle beklemiş resmen. Şaka gibi. Anne ondan fena. Çocuğu bırak ne demek. Allah yardımcın olsun.

Esin sizden habersiz kapi kilidini degistirmesi kusurdur, suctur. Orada sizin de yasama hakkiniz var. Cilingirci getirip actirabilirsiniz kapiyi. Gidecekse o gitsin. Keske siz gitmeseydiniz.

Huzur kacirmada ailesinin de baskisi varsa korkutmak amacli verin cocugu. Ben babamin evinden getirmedim al cocugunu de. Aileside tutusur o zaman.

O nasıl anne ya ? Demek ki aynı durumu yaşayan annen olsa ,seni bırakırdı ..bunu göz önünde bulundurarak anneni terket ,bebeğini terketme .. bir süre kadın sığınma evine gidebilirsin ..çalışmaya başlaMan gerek ..sakın çocuğunu bırakma ..herşeyi göze alarak dogurdun sanırım ? Daha ilk zorlukta vazgeçmen gerekenler listesinin başında olmamalı ..herkes olmalı ,o ,hiç olmamalı ...

Edit : Büyü olayını kaçırmışım! !! Hiç bulaşma öyle işlere .. inanma da ..öyle olsaydi ,o zaman ülkenin yarısına büyü yapılmış ...

Sizden çocuğunuzu atmanizi isteyen bir anne yarın birgün kendi çocuğunu da atar hic belli olmaz belli ki çocuk sevgisi annelik nedir bilmiyor.Annenizi bulastirmayin kendi basinziin çaresine bakin .

Çok üzücü gerçekten. Kocanın kolay kolay geleceğini düşünmüyorum. Evden gitmen onun için küfür gibi bir şey istediğin kadar haklı ol. Son tartışmanızı biraz anlatır mısın? Ayrıca evi terk ediyorsan adam aramadan neden onu arıyorsun hem de 2 kez? Tutarlı gelmiyor davranışların canım. Yine de canını sıkma elbet her şey bir şekilde yoluna koyulur.

Bebeği babasına ver diyen bir anneye sahipsiniz Allah yardımcınız olsun.
Mesleğiniz yok mu ya da iş hayatınız?

Canımsın büyü bile 40 gün sürer diyorlar.Öyle şeylere kafa yorma gerçekten boşanacaksan geri adım atma o aramadıktan sonra siz hiç aramayın.Annenize gelince açıklama yapın bebeginiz küçük oldugu için zaten size verecekler ve onun olmadan sizinbu boşanmayı atlatamayacagınızı söyleyin ikna olurlar.Hakkınızı arayın hem kendinize hem de çocugunuza nafaka isteyin ayrıca mahkeme boyunca da tedbir nafakası isteyebilirsiniz en azından bir müddet kimseye muhtaç olmazsınız.

Eski konularına bakmadım. Bu konuya bakarak eşinden çok annene sinirlendim.
Eşinden alabileceğin herşeyi al, sonra ilk fırsatta iş bulup annenden de ayrıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…