• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ayrılıyorum ama gebelik testi pozitif çıktı bir akıl verin

Aynısını sen onun annesine yapsan,onun annesi seni iğnelediği üzerine geldiği için sen bağırıp çağırsan,kocan seni baştacımı edecekti?emin ol senin yüzüğü çıkarman git demenden daha çok kıracaktı seni.genelde erkekler kendi aileleri sadece tek aileymiş de kadını alıp nüfusuna geçirince kadının ailesini safdışı tutmaya çalışıyo.Herşeyin cevabı sende canım.Ama boşanmak istersen,artık başedemiyorum sadece bu konu değil bu da üzerine eklendi diğerlerinin diyosan bebeğini aldırma. hata yapma.O bebek mi dedi sana hamile kal diye.kesinlikle hayatta olan kişilerin hatalarını doğmamış bebeğine ödetme lütfen.
Tamda beni ifade etmişsiniz ben onun annesiyle aynı duruma düşsem o ne yapardı kendine haklı haksız yorumu yapardı ve haksız ben olurdum buyuk ihtimalle şimdilerde kadar kızsamda geri adam attım artık atmak istemiyorum o ararsa ne ala ama ben aramayacagım bide bebek aldırmak bana göre değil ben bebeğime yalniz da bakarım

Borçlar, aileler geenel mevzular annem iğnelemeyi seven bir insan eşim annemin huyunu biliyor haklıda olsa eşimin ses çıkarmaması gerekirdi diye düşünüyorum

Ses çıkarmaması gereken annenmiş bence. Haklı olan niye sussun? Annen iğnelemeyi seviyorsa sonuçlarına da katlansın bi zahmet.

Tamda beni ifade etmişsiniz ben onun annesiyle aynı duruma düşsem o ne yapardı kendine haklı haksız yorumu yapardı ve haksız ben olurdum buyuk ihtimalle şimdilerde kadar kızsamda geri adam attım artık atmak istemiyorum o ararsa ne ala ama ben aramayacagım bide bebek aldırmak bana göre değil ben bebeğime yalniz da bakarım
İnsan kendine yapılanları unutmasa da evliliğinde,eşinin ailesine yaptığını dediğini hiiiiç unutamıyo.Haklıysanda haksızsın,haksızsanda haksızsın.Ben de öyle olduğum için seni çok iyi anladım.Siz misafir gitmiş olabilirsiniz ama anneniz sizin çok üzüldüğünü biliyo demek ki artık sizin üzülmemeniz için eşinize biraz çıkışmak istemiş ama eşinde terbiye yoksunuymuş.

Aldatma ve fiziksel şiddet yok ama psikolojik şiddet var
Ailelerle yüz göz olup olup tartismak çok çirkin bir durum annenin hatası varsa eşine annem hatali biraz alttan al diyebilirsin .Eşler iki tarafida idare edebilmeli,benim ailem senin ailen mevzusuna eşinle girersen kaybeden senin yuvan olur.kuyruğu dik tutma çabasına girmeyin derim.diğer sorunlarinizi bilmiyorum ama duzeltilebir şeyler

Borçlar, aileler geenel mevzular annem iğnelemeyi seven bir insan eşim annemin huyunu biliyor haklıda olsa eşimin ses çıkarmaması gerekirdi diye düşünüyorum
İyi de sebep ne? Neden haklı olduğu halde annene sesini çıkartmasın? Burada adamın annesi sana iğneleyici laf söylese misal konuş hakkını savun deriz dimi bence esin annenle tartışarak iyi yapmış. Sizde annenizin huyunu bildiğiniz halde eşinizi annenizin yanında küçük düşürüp ezmissiniz, birde üstüne terbiyesiz diyip evden kovmussunuz.

Adam haklı çekip gitmekte. Eşinizden özür dileyip gönlünü alın sonra müjdeli haberi verirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Gidemem artık olmaz hep geri adam attım onun annesiyle ben tartışsam o nasıl davranırdı sizce???
Pişman olan sen olursun bu evlilik güç savaşı degil annen haksız ve sende adamı kovdun hata senin ve annenin özür dileyecek olan sen ve annen daha açık nasıl yazayım. Şimdi biletini al testi de yanına al sana bir süprizim var de bir çifte bebek patiği koy kutu içine muazzam bir barışma olur

İnsan kendine yapılanları unutmasa da evliliğinde,eşinin ailesine yaptığını dediğini hiiiiç unutamıyo.Haklıysanda haksızsın,haksızsanda haksızsın.Ben de öyle olduğum için seni çok iyi anladım.Siz misafir gitmiş olabilirsiniz ama anneniz sizin çok üzüldüğünü biliyo demek ki artık sizin üzülmemeniz için eşinize biraz çıkışmak istemiş ama eşinde terbiye yoksunuymuş.
Ben anlatsaydım bu kadar güzel anlatamazdım annem iğnelemeyi seviyor ama birazda beni korumak adına yaptı haklıyken haksız duruma düştü

Bebek varsa oturup konuşun iliskinizi tekrar gözden geçirin tabiki olumlu sekilde problemler nedir bilmiyorum ama çözülmeyecek seyler degil bebegin sağlıklı sekilde büyümesi icin her iki tarafında alttan alması gerek. Aile danışmanına gidebilirsiniz bu süreçte.
Aileleri de mümkün mertebe iliskinize karıştırmayın.
Annen eşinle onun annesi seninle karşılıklı tartışmaya girmesi cok yanlış.
Kimin ne söyleyeceği varsa öfkesi varsa kendi cocuguna söylesin. Bu sekilde zaten sallanti da olan bir evlilik iyice kopmaz.
Bebek var iyi düşün. Artik kendi adınıza değil onun adına düşünme vakti.

İyi de sebep ne? Neden haklı olduğu halde annene sesini çıkartmasın? Burada adamın annesi sana iğneleyici laf söylese misal konuş hakkını savun deriz dimi bence esin annenle tartışarak iyi yapmış. Sizde annenizin huyunu bildiğiniz halde eşinizi annenizin yanında küçük düşürüp ezmissiniz, birde üstüne terbiyesiz diyip evden kovmussunuz.

Adam haklı çekip gitmekte. Eşinizden özür dileyip gönlünü alın sonra müjdeli haberi verirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Eşime ailemin yanında git demedim mesajlaştık tartışmadan sonra dışarı çıkmış tı eşim

Ben anlatsaydım bu kadar güzel anlatamazdım annem iğnelemeyi seviyor ama birazda beni korumak adına yaptı haklıyken haksız duruma düştü
Canım bireysel konularımızda çok özverili olabiliyoruz zaman zaman.Kişisel sorunun olsa bu kadar net bişey yazmazdım ama bence affetme eşini annene bağırdığı için hatasını anlasın annende iğnelemeden direk konuşsun

Eşime ailemin yanında git demedim mesajlaştık tartışmadan sonra dışarı çıkmış tı eşim
Olsun sonuçta gitti mi gitti. Senin yapacağın en uygun şey bu saatten sonra esin ve anneni ortamlarda daha az karşılaştırmak olacak. Başka türlü hep arada kalıp en çok sen yıpranacaksın.

Ben genel de yaşıyorum o sinir harbini bilerek mesajla gönderdim eşimi ki yüzyüze daha kötü şeyler söyleyebilirdim
Peki sen gitsen kvdenlere eşin orda ya daha kötü tartışmanız olmaz mı orda sormuşlardır eşine senin neden oraya gitöediğini sence eşin yaşananları anlatmışmıdır ailesine yoksa bi bahaneyle geçiştirmiş midir

Peki sen gitsen kvdenlere eşin orda ya daha kötü tartışmanız olmaz mı orda sormuşlardır eşine senin neden oraya gitöediğini sence eşin yaşananları anlatmışmıdır ailesine yoksa bi bahaneyle geçiştirmiş midir
Bilmiyorum ikisinide yapmış olabilir ama artık söylemiştir diye düşünüyorum artık oluru yok

Hamileymişsin ya bence gitme eşinin ailesinin yanına çünkü eşin sana ve annene bilenmiştir daha çok canını yakar benim çekindiğim mevzu bebeğin.Biraz sular durulsun eşin sakinleşsin.

Hamileymişsin ya bence gitme eşinin ailesinin yanına çünkü eşin sana ve annene bilenmiştir daha çok canını yakar benim çekindiğim mevzu bebeğin.Biraz sular durulsun eşin sakinleşsin.
Ben evime gitmeye karar verdim ondan sonra ne yapacağıma karar vercem

yinede bebek için sana katlanıyorum havalarına girmesini istemiyorum

Inanilmaz kibirlisiniz. Bu dusunce cok yanlis. Birbirinize mutlu olmak icin bazen susmayida bilmeniz lazim.
Olurda bebegi dunyaya getirmeyi ve barismayi dusunurseniz, mutlu bir aile birligi icin her iki tarafinda birbirine katlanmasi lazimki, gercektende mutlu olabilesiniz.

Ben evime gitmeye karar verdim ondan sonra ne yapacağıma karar vercem
Evine eşinden önce gideceksin yani.Ben iyi olmanı isterim tabiiki ama bazen ilişkilerimiz laçkalaşıyo ve sabredilmez hale geliyo.Eğer ilişkiniz laçkalaşmamışsa gitmeyin evinize yani en azından eşinizden önce gitmeyin.eşin bu durumdan yüz alıp nasılsa pisi pisi geliyo dememesi için en azından ilk adımı ondan bekle.

Inanilmaz kibirlisiniz. Bu dusunce cok yanlis. Birbirinize mutlu olmak icin bazen susmayida bilmeniz lazim.
Olurda bebegi dunyaya getirmeyi ve barismayi dusunurseniz, mutlu bir aile birligi icin her iki tarafinda birbirine katlanmasi lazimki, gercektende mutlu olabilesiniz.
Bunun kibirle ne alakası var bunun ne kadar zor bişi oldugunu biliyormusunuz ne kadar ağır oldugunu

Back
X