• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ayrılıyorum ama gebelik testi pozitif çıktı bir akıl verin

elaburak

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
378
178
23
40
Merhabalar çok kötü bir ruh haliyle yazıyorum şuan eşimle en son tartışmamızın ardından gidiyorum diye konu açmıştım fakat o konudan sonra biz barıştık ve bayram tatilini ailelerimizin yanında geçirelim dedik ve ilk istanbula benim ailemin yanına geldik onun aileside başka şehirde dün annem Biraz eşimin üzerine gidince oda bağır çağır cevap verdi tam tarışmayı yazamıyorum sus diyorum susmuyor bağırma bir dinle diyorum neyse bu sefer ben çok sinirlendim eşim dışarı çıktı bu sefer ben kendimi sakinleştiremedim normal de birlikte birkaçgün sonra onun ailesinin yanına gidecektik ben o sinirle git ailenin yanına terbiyesiz gibi şeyler söyledim ve o sinirle yüzüğümü çıkarıp verdim oda kendi yüzüğünü çıkarıp verdi.

Sonuç olarak bugun test yaptım pozitif işler de kafam da çok karışık akıl verin bana lütfen..

GÜNCELLEME: Kızlar eşimle barıştık ve doktor kontrollerimi yaptırdım 8 haftalık hamileyim ve sağlık açısından herşey çok güzel ancak annem hala eşime karşı tavırlı ve kendimi suçlu hissediyorum hala ve geceleri çok kafama takılıyor uyuyamıyorum doğru düzgün, yapacak diyecek bişi yok artık :( zaman herşeyin ilacıdır inşAllah

Son düzenleme:
Yapacağın şey kan verip beta baktırman.
Önce bi kesinleşsin.

Gereksiz yere annen de niye eşinin üzerine gitti ki ilkte onlara gitmişsiniz zaten.

Anlaşamıyosunuz belirli pürüzler yaşıyosunuz ama dikkat etmıyosunuz ben eşimle bi kavga etsem aylarca bu evliliğe çocuk getıremem deyip duruyorum sizinki iyiymiş.

Neyse Nasip kısmet artk
mecbur eşine soylyceksin aldırma gibi birşey düşünmüyorsun umarım.

Arayıp söyleyeceksin tabikide yüz yüze sakince konuşun unutma Allah bu çocuğu sana nasip ettiyse
Bir bildiği vardır ki babasınında onu bilmeye hakkı var
Evliliğine en azından çocuk için bir şans ver
Ayrıca annende yangına körükle gitmiş
Kendinden genç bir çocuk
Yuvasını kurtarmaya çalışan genç
Ailelerin karışmasını doğru bulmadım
Ayrıca bayram bayram çocuk size umarım bayram şekeri gibi gelir:KK55:

Borçlar, aileler geenel mevzular annem iğnelemeyi seven bir insan eşim annemin huyunu biliyor haklıda olsa eşimin ses çıkarmaması gerekirdi diye düşünüyorum

Son zamanlarda hep böyle sınırda sürüyor galiba tartışmalarınız.
O tartışmaların arasında nasıl oldu bu çocuk hayret.. sonu mutlu biten tartışmalardan oldu heralde :D
Şaka bi yana ciddi sorunlar yoksa oturup bi konuşun eşini bi an önce haberdar et durumundan

Borçlar, aileler geenel mevzular annem iğnelemeyi seven bir insan eşim annemin huyunu biliyor haklıda olsa eşimin ses çıkarmaması gerekirdi diye düşünüyorum

Saygısızlık yapmamalıydı elbet ama anneninde alttan alması gerekirdi
Aileleri olabildiğince uzak tutsanız keşke aranızdaki mevzulardan

Önceki konunuzun 21inde açmışsınız maşallah ne kadar da hızlısınız. :KK45: Hayırlısı olsun, önce bir kesinleştirin gebeliği.
Anneniz eşinizin üzerine gitmekte haksız. Ne olursa olsun ki annem haksız diyorsunuz, kimsenin kimseye bu psikolojik baskıyı yapmaya hakkı yok. Kimse de katlanmak zorunda değil. Başka ne gibi sorunlarınız var bilmiyorum ama Bayram bayram boşa gerginlik çıkmış.

Anneni biliyorsun madem neden tek haksız eşin gibi yüzüğü verdin eline.
Sakinleşseydi ondan sonra anlatsaydın durumu.

Yapacağın şey kan verip beta baktırman.
Önce bi kesinleşsin.

Gereksiz yere annen de niye eşinin üzerine gitti ki ilkte onlara gitmişsiniz zaten.

Anlaşamıyosunuz belirli pürüzler yaşıyosunuz ama dikkat etmıyosunuz ben eşimle bi kavga etsem aylarca bu evliliğe çocuk getıremem deyip duruyorum sizinki iyiymiş.

Neyse Nasip kısmet artk
mecbur eşine soylyceksin aldırma gibi birşey düşünmüyorsun umarım.

Kan veremiyorum malesef çocuk çok isteyen biriyim zaten bir senedir hiç korunmadık olmuyor diye düşünüyordum

Önceki konunuzun 21inde açmışsınız maşallah ne kadar da hızlısınız. :KK45: Hayırlısı olsun, önce bir kesinleştirin gebeliği.
Anneniz eşinizin üzerine gitmekte haksız. Ne olursa olsun ki annem haksız diyorsunuz, kimsenin kimseye bu psikolojik baskıyı yapmaya hakkı yok. Kimse de katlanmak zorunda değil. Başka ne gibi sorunlarınız var bilmiyorum ama Bayram bayram boşa gerginlik çıkmış.
evliyseniz bilirsiniz bu işler böyle bir barış bir küs e bizde inatlaşmada var bitirdik birbirimizi

Arayıp söyleyeceksin tabikide yüz yüze sakince konuşun unutma Allah bu çocuğu sana nasip ettiyse
Bir bildiği vardır ki babasınında onu bilmeye hakkı var
Evliliğine en azından çocuk için bir şans ver
Ayrıca annende yangına körükle gitmiş
Kendinden genç bir çocuk
Yuvasını kurtarmaya çalışan genç
Ailelerin karışmasını doğru bulmadım
Ayrıca bayram bayram çocuk size umarım bayram şekeri gibi gelir:KK55:
valla bilmiyorum çocuk için evlilik kurtulurmu senin ailen benim ailem oldugu sürece yürütemeyeceğiz gibi bir yandanda bir arkadaş demiştiki çocuk olunca bütün sorunlarımız bitti kafam çok karışık

valla bilmiyorum çocuk için evlilik kurtulurmu senin ailen benim ailem oldugu sürece yürütemeyeceğiz gibi bir yandanda bir arkadaş demiştiki çocuk olunca bütün sorunlarımız bitti kafam çok karışık
Siz onu bir kucağınıza alın
Bir gözlerine bakın bebişin
Ne aileler kalır ne bişi
Unutma Rabbim onu sana nasip ettiyse bir bildiği vardır

Anneniz hadsiz, siz haksızsiniz.
Yüzük ne kolay çıkıyor parmaktan. O tartışmada eşinizi değil annenizi sustursaydiniz şimdi "eşine bu haberi nasıl bir sürprizle açıklayayım?" diye konu acardiniz.
Kendinizi neden mutsuz ediyorsunuz?

Back
X