Eşimle ayrılsam bir daha evlenmem diyen var mı?

Elmaemma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
1.786
1.988
133
Dert değil farkındayım ama çok merak ettim.
Ben öyle diyorum çok şükür iyi bir evliliğimiz var eşimle. Genel anlamda mutluyuz anlaşıyoruz.
Ve ben diyorum ki oldu da bir şekilde ayrıldık, bir daha başka bir erkeğe asla dönüp de bakmam.
Eşimle birbirimizi tamamladığımızı düşünüyorum. Beni ondan başka kimse çekemez, onu da benden başka kimse çekemez. Öyle bir uyumumuz var. Çevremizdeki herkes de aynı şeyi düşünüyor ve eşim gibi bir erkeğin olduğuna asla inanmıyorum eşim gerçekten farklı. Ve diğer erkeklerin geneline erkek gözüyle bile bakmıyorum sanki tipinden anlaşılıyor yahu ne oldukları. İçten içe küçümsüyorum diğer erkekleri.
Yani eşim gibi biriyle 'bile' anlaşamayıp ayrılırsak başka kimseyle mutlu olup evlenemem diye düşünüyorum
Ama çevremdeki çoğu kişi yanlış düşündüğümü söylüyor. İlla evlenirsin mutlu da olsursun diyor.
Ve bunu hep dile getiriyorlar.
Gerçekten yanlış mı düşünüyorum? Var mı benim gibi düşünen merak ettimm.

Yok mu kızlar yaa... Biliyorum saçma bir konu ama merak ettim bir ben mi böyle düşünüyorum?

Bence mutlu bi evlilige sahip insanlar bu konuda düşünmüyolardır. Cevrenizdeki insanların esinizle bosanma varsayımı üzerinden fikir yürütmesi de ayrı ilginç geldi.

Konuya dair fikrim sizi bilemem ama esiniz evlenir sanırım. Genel bazda böyle düşünüyorum,evli değilim :)

Eşini sevdiğin ve anlaştığın için böyle hissediyorsun o kadar . Tadını çıkar niye kötü şeyler düşünüyorsun ki .

Allah bozmasın diyelim.
Amin. Ama açıkcası benim böyle düşünmemi çok yanlış bulanlar var.
Dünyadaki tek erkek eşim değilmiş. Ayrılsam daha da iyisini bulurmuşum. Annem ben böyle dediğim zaman yukarıdan yukarıdan bakıp küçümsüyor mesela. Kendimden şüphe etmeye başladım ben mi yanlış düşünüyorum diye.

Gercekten muhtesem bir adamla beraber seniz ve cok mutluysaniz bunlar nasil akliniza geliyor ?
Ustune baskalariyla da bu konuda konusuyorsunuz?
40 yil dusunsem aklima gelmez bu mevzu
Ben sadece esimle birbirimizi buldugumuz icin sukrediyorum , bence mutlu olan herkes de sadece sukreder , ayrilmayi dusunuyorsa o mutlulul gostermeliktir

Ben öyle diyorum çok şükür iyi bir evliliğimiz var eşimle. Genel anlamda mutluyuz anlaşıyoruz.
Ve ben diyorum ki oldu da bir şekilde ayrıldık, bir daha başka bir erkeğe asla dönüp de bakmam.
Eşimle birbirimizi tamamladığımızı düşünüyorum. Beni ondan başka kimse çekemez, onu da benden başka kimse çekemez. Öyle bir uyumumuz var. Çevremizdeki herkes de aynı şeyi düşünüyor ve eşim gibi bir erkeğin olduğuna asla inanmıyorum eşim gerçekten farklı. Ve diğer erkeklerin geneline erkek gözüyle bile bakmıyorum sanki tipinden anlaşılıyor yahu ne oldukları. İçten içe küçümsüyorum diğer erkekleri.
Yani eşim gibi biriyle 'bile' anlaşamayıp ayrılırsak başka kimseyle mutlu olup evlenemem diye düşünüyorum
Ama çevremdeki çoğu kişi yanlış düşündüğümü söylüyor. İlla evlenirsin mutlu da olsursun diyor.
Bennnnnn rabbim gostermesin çok mutluyum ama öyle birşey başıma gelirse asla evlenmem

Böyle düşündüğune göre pek de mutlu bir evliligin yok...ben evlenmezdim eşim gibisini bulamayacagim diye değil ayni hatayi bir daha yapmayacağim için..bekarlik sultanliktir..:)..ayrica eşiniz bulunmaz hint kumaşı degil cok da uçurmayı üzerinize hızla düşer maazallah..

Bence mutlu bi evlilige sahip insanlar bu konuda düşünmüyolardır. Cevrenizdeki insanların esinizle bosanma varsayımı üzerinden fikir yürütmesi de ayrı ilginç geldi.

Konuya dair fikrim sizi bilemem ama esiniz evlenir sanırım. Genel bazda böyle düşünüyorum,evli değilim :)
Bence evlenmez. Evlenmek istese de evlenemez. Çünkü bazı huyları var ki benden başka kimsenin çekeceğini düşünmüyorum. Kaldı ki eşim benden beter. Kadınlardan nefret ediyor yolda yürürken kendisine istemeden değdikleri zaman koluni silkeliyor iki saat sanki kirlenmiş gibi.
Sürdükleri parfüm, yüzlerine sürdükleri makyaj vs midesini bulandırıyor ve hep dalga geçiyor. Benimle evlenebilmesinin sebebi benim makyaj yapmamam. Aynı kafadayız yani. :D

Bence evlenmez. Evlenmek istese de evlenemez. Çünkü bazı huyları var ki benden başka kimsenin çekeceğini düşünmüyorum. Kaldı ki eşim benden beter. Kadınlardan nefret ediyor yolda yürürken kendisine istemeden değdikleri zaman koluni silkeliyor iki saat sanki kirlenmiş gibi.
Sürdükleri parfüm, yüzlerine sürdükleri makyaj vs midesini bulandırıyor ve hep dalga geçiyor. Benimle evlenebilmesinin sebebi benim makyaj yapmamam. Aynı kafadayız yani. :KK70:

Bunları iyi bir şey gibi lanse etmenizi anlayamadım. Umarım ayrılmazsınız demek istiyorum o yüzden. Başka insanlara yazık.

Böyle düşündüğune göre pek de mutlu bir evliligin yok...ben evlenmezdim eşim gibisini bulamayacagim diye değil ayni hatayi bir daha yapmayacağim için..bekarlik sultanliktir..:)..ayrica eşiniz bulunmaz hint kumaşı degil cok da uçurmayı üzerinize hızla düşer maazallah..
Mutlu olmadığıma neye göre karar verdiğinizi anlayamadım. Yazdıklarımın içinde eşimle ilgili bir tane bile şikayet yok ki. Zaten uçurmuyorum tamam böyle düşünüyorum ama havalanmasın diye de eşimle bu düşüncemi paylaşmıyorum yani.

Bunları iyi bir şey gibi lanse etmenizi anlayamadım. Umarım ayrılmazsınız demek istiyorum o yüzden. Başka insanlara yazık.
İyi bir şey olduğunu söylemedim ki zaten siz öyle anladınız. Ben kötü bir huy olarak anlattım bunu zaten.

Gerçek misiniz ,insan böyle şeyleri nasıl düşünür,siz de çevreniz de hakketten çok enterasansınız.

Nasıl sizden iyisi mutlaka varsa, eşinizden de iyileri vardır. Yaşınız küçük, deyim yerindeyse eşinizle mi gözünüzü açtınız?

Sevin, sevilin tadını çıkarın. Ne büyük konuşun, ne saçma olasılıklar için kafa yorun bence. Herkeslerle benim eşim gibisini dünyada bulamam muhabbetlerine girmeyin. Buldumcuk olmuş diye mimlenirsiniz valla. :D

Dünyadaki tek erkek eşim değilmiş. Ayrılsam daha da iyisini bulurmuşum. Annem ben böyle dediğim zaman yukarıdan yukarıdan bakıp küçümsüyor mesela. Kendimden şüphe etmeye başladım ben mi yanlış düşünüyorum diye.

Cok enteresan konusmalar degil mi bunlar.
Annem bana ayrilsan daha iyisini bulursun diyecek, ne alaka yani.
Onun disinda benim esim cok mukemmel, diger erkekleri kucumauyorum dersen elbette annen veya cevrendekiler cok da hoslanmazlar. Tamam esiniz sizin icin en uygun kisi olabilir ama bu diger erkeklerin degerini dusurmez.

Ayrica dert bunun neresinde.

İnsanız şu hayatta herşey başımıza gelebilir . Çok iyi giden evliliklerde bozulabilir böyle bir ihtimal var tabi ki Allah şaşırtmasın. Böyle olumsuz şeyler yasanınca tabi ki insanın bakış açısı da değişecektir doğal olarak . O çok sevdiğin kocanı görmek dahi istemeyebilirsin ve tekrar birilerini sevebilirsin . Tamamen insanın içinde bulunduğu durumdan kaynaklanan sebepler bunlar.

Kimse boşanmak için evlenmez ki değil mi ? %90 herkes sevip seçileceği anlasacagi bir evlilik yaptığını düşünerek evleniyor .

Yaşınız kaç bilmiyorum ama biraz fazla mı düşünüyorsunuz bu konuları. Anneniz de hayatın getirelirini ongorebildigi için böyle cevap vermiştir diye düşündüm açıkçası.

Mutluysaniz şükredin keyfini çıkarın günümüzde gerçekten zor elde edilen bir şey oldu mutlu evlilik. Kötüyü cagirmanin alemi yok Allah şaşırtmasın derim hep .

Back
X