Eşimle ayrılsam bir daha evlenmem diyen var mı?

Gercekten muhtesem bir adamla beraber seniz ve cok mutluysaniz bunlar nasil akliniza geliyor ?
Ustune baskalariyla da bu konuda konusuyorsunuz?
40 yil dusunsem aklima gelmez bu mevzu
Ben sadece esimle birbirimizi buldugumuz icin sukrediyorum , bence mutlu olan herkes de sadece sukreder , ayrilmayi dusunuyorsa o mutlulul gostermeliktir
Şöyle anlatayım. Eşimle "genel anlamda" mutlu bir evliliğimiz var dedim. Yani hic sorunumuz yok demedim zaten. Ama ayrılmaya gidecek problemlerimiz yok. Ufak tefek şeyler var sadece. Her evlilikte olduğu gibi.
Bunları düşünmemin sebebi ise bugün böyle bir konu geçti bir arkadaşımla. Kocalardan bahsediyorduk. Ben böyle söyledim. Ve o da bazı kişiler givi bu düşünceme karşı çıktı. Benim de kafama takıldı benim düşüncemde mi bir sorun mu var diye siz kk uyelerine sorayım dedim. Çevremde benim gibi düşünen kimse yok. Ben mi anormalim diye merak ettim hepsi bu.

mutlu bir çift, eşinin diğer erkeklerden farklı olduğunu ve onu sevdiğini söyleyen bir kadın ve her zamanki gibi yine "demek ki o kadar da mutlu diğılsınnnn" yorumları. ne denebilir ki...

ben de sevgilim için aynısını düşünüyorum, çok duygusal olduğumda aklıma geliyor bazen ona bir şey olsa veya ayrılsak başka birisiyle olma fikri bile içimi daraltıyor benim. o en mükemmel olduğu için değil, bana çok uygun olduğu için düşünüyorum bunu. çok sevgiden oluyor fazla şeyapmayın. :KK37:

ve rose şarabı beğendiniz mi? :KK53:

Gerçek misiniz ,insan böyle şeyleri nasıl düşünür,siz de çevreniz de hakketten çok enterasansınız.
Size de ayrıntı sunayım. Bugün bir arkadaşımla konuştuk kocasından dertliydi biraz. Konu açıldı yani. Ben de dedim ki biz ayrılsak daha da iyisi yoktur bence. Bir daha evleneceğimi sanmam dedim. O da yanıldığımı söyledi. Seviyorsun diye böyle düşünüyorsun ama ayrılsan işler değişir dedi. Ben de bu fikre katılmıyorum gerçekten böyle düşünüyorum. Bundan önce çevremde benzer şekilde söyleyenler de olduğu için kendimden şüphe ettim yanlış mı düşünüyorum diye. O yüzden kk ya sordum.

Hahah ay çok güldüm yaa :) Bu iş konuşma esnasında oraya gitti muhakkak .
ben eşimle ilk tanıştığımda böyleydim ya aptal aşık modunda "benim sevgilim şöyle,benim sevgilim böyle.." över dururdum, facebook iletisine kalpcikler yapıp adını yazıyordum sürekli,hey ahali çok aşığım lay lay lom modunda şimdi aklıma geldikçe yerin dibine giriyorum:KK53: Ama 20 yaşındaydım o zaman yaa:dondurma::dondurma:
şuan dışardan ne kadar itici göründüğünü bildiğim için yapmıyorum:KK14:

mutlu bir çift, eşinin diğer erkeklerden farklı olduğunu ve onu sevdiğini söyleyen bir kadın ve her zamanki gibi yine "demek ki o kadar da mutlu diğılsınnnn" yorumları. ne denebilir ki...

ben de sevgilim için aynısını düşünüyorum, çok duygusal olduğumda aklıma geliyor bazen ona bir şey olsa veya ayrılsak başka birisiyle olma fikri bile içimi daraltıyor benim. o en mükemmel olduğu için değil, bana çok uygun olduğu için düşünüyorum bunu. çok sevgiden oluyor fazla şeyapmayın. :KK37:

ve rose şarabı beğendiniz mi? :KK53:
Rose şarabı henüz denemedim ama karardut şarapla kornişon turşu harikaydı. Bir gün rose u da deniycemm. :D
Bu arada beni ne kadar iyi anlamışsınız. Ben de sizin gibi düşünüyorum ve merak ettim benim gibi olan var mı diye hepsi bu.

Size de ayrıntı sunayım. Bugün bir arkadaşımla konuştuk kocasından dertliydi biraz. Konu açıldı yani. Ben de dedim ki biz ayrılsak daha da iyisi yoktur bence. Bir daha evleneceğimi sanmam dedim. O da yanıldığımı söyledi. Seviyorsun diye böyle düşünüyorsun ama ayrılsan işler değişir dedi. Ben de bu fikre katılmıyorum gerçekten böyle düşünüyorum. Bundan önce çevremde benzer şekilde söyleyenler de olduğu için kendimden şüphe ettim yanlış mı düşünüyorum diye. O yüzden kk ya sordum.
güzel konusahibi arkadaşın kocasından dert yanıyorsa sen niye seninkini övüyorsun içten içe gıcık olmuştur sana:KK48:

Az önce alıntıladığım yazınız çok itici geldiği için ters konuştum kusura bakmayın bunun için. Ancak mutluluk herkesle paylaşılmaz, burada da tecrübe ettiğiniz gibi. Çünkü insanların çok azı mutlu artık. Ve her şey insanlar için, sevmek de nefret etmek de. Zamanın ne getireceğini hiç birimiz bilmiyoruz, bilemeyiz de. Bugün can ciğer olduğunuz insanları yarın karşınızda görebilirsiniz. Büyük konuşmamak taraftarıyım bu yüzden kendi adıma. Asla evlenmem, asla aşık olmam diye bir şey yok. Nasıl eşinizi sevdiyseniz, bir başkasını da sevebilir ve mutlu olabilirsiniz. Neden bu an koskoca ömürde bir kez yaşanmak zorunda olsun. Olabilir de, olmayabilir de. Olasılıkların farkında olmak güzeldir, negatif olmak zorunda değilsiniz bu olasılıklara kafa yorarak yine de.

Bence çevrenize eşinizi o kadar övmüşsünüz ki insanlar sizin körü körüne bağlanmanızdan korkmuş. Tamam sev ama dünyadaki tek adam o değil demişler. Doğru da demişler.
Allah bozmasın mutluluğunuzu ama bu kadar da insanların gözüne sokmayın.

Arkadaşın doğru söylemiş . Şuan eşini seviyorsun ve böyle düşünüyorsun ama hayat bu insana ne getirir belli olmaz işte.

Misal bende mutluyum evliliğimde hiç bir problemim yok çok şükür . Allah korusun başımıza bişey gelse eşime bişey olsa veya ayrılsak bende düşünmem bu yaştan sonra kafam almaz yani uğraşamam kimseyle ama yine de büyük konuşmamak lazım hayat bu .

Bence evlenmez. Evlenmek istese de evlenemez. Çünkü bazı huyları var ki benden başka kimsenin çekeceğini düşünmüyorum. Kaldı ki eşim benden beter. Kadınlardan nefret ediyor yolda yürürken kendisine istemeden değdikleri zaman koluni silkeliyor iki saat sanki kirlenmiş gibi.
Sürdükleri parfüm, yüzlerine sürdükleri makyaj vs midesini bulandırıyor ve hep dalga geçiyor. Benimle evlenebilmesinin sebebi benim makyaj yapmamam. Aynı kafadayız yani. :KK70:
Kadınlardan nefret eden erkek olduğu için sevinilir mi hiç?
Kadın denilince anne gelmeli şevkat gelmeli hayat enerjisi gelmeli insanın aklına. Üzüldüm sizin ve eşinizin adına. Kadın kirli değildir eşinizin düşünceleri kirli.
Muhtemelen eşiniz kadınlarla ilgili kötü birşeyler yaşamış siz henüz keşfetmemişsiniz.

ben eşimle ilk tanıştığımda böyleydim ya aptal aşık modunda "benim sevgilim şöyle,benim sevgilim böyle.." över dururdum, facebook iletisine kalpcikler yapıp adını yazıyordum sürekli,hey ahali çok aşığım lay lay lom modunda şimdi aklıma geldikçe yerin dibine giriyorum:KK53: Ama 20 yaşındaydım o zaman yaa:dondurma::dondurma:
şuan dışardan ne kadar itici göründüğünü bildiğim için yapmıyorum:KK14:

Çok tatlısınız olur öyle gençlikte :)
Allah bozmasın inşallah .

Şöyle anlatayım. Eşimle "genel anlamda" mutlu bir evliliğimiz var dedim. Yani hic sorunumuz yok demedim zaten. Ama ayrılmaya gidecek problemlerimiz yok. Ufak tefek şeyler var sadece. Her evlilikte olduğu gibi.
Bunları düşünmemin sebebi ise bugün böyle bir konu geçti bir arkadaşımla. Kocalardan bahsediyorduk. Ben böyle söyledim. Ve o da bazı kişiler givi bu düşünceme karşı çıktı. Benim de kafama takıldı benim düşüncemde mi bir sorun mu var diye siz kk uyelerine sorayım dedim. Çevremde benim gibi düşünen kimse yok. Ben mi anormalim diye merak ettim hepsi bu.
Peki o zaman gercekten yanlis dusunuyorsunuz
Yani zaten bunlari dusunmeyin ama bosanirsaniz gayet de yeniden asik olur yeniden evlenirsiniz
Bunu konustugunuz arkadasiniz hakli yani

Bence evlenmez. Evlenmek istese de evlenemez. Çünkü bazı huyları var ki benden başka kimsenin çekeceğini düşünmüyorum. Kaldı ki eşim benden beter. Kadınlardan nefret ediyor yolda yürürken kendisine istemeden değdikleri zaman koluni silkeliyor iki saat sanki kirlenmiş gibi.
Sürdükleri parfüm, yüzlerine sürdükleri makyaj vs midesini bulandırıyor ve hep dalga geçiyor. Benimle evlenebilmesinin sebebi benim makyaj yapmamam. Aynı kafadayız yani. :KK70:
Değişik bir çiftsiniz

Nasıl sizden iyisi mutlaka varsa, eşinizden de iyileri vardır. Yaşınız küçük, deyim yerindeyse eşinizle mi gözünüzü açtınız?

Sevin, sevilin tadını çıkarın. Ne büyük konuşun, ne saçma olasılıklar için kafa yorun bence. Herkeslerle benim eşim gibisini dünyada bulamam muhabbetlerine girmeyin. Buldumcuk olmuş diye mimlenirsiniz valla. :KK70:
Eşimde gözümü açmadım. :D
Haklısınız ama her ortamda konuşmuyorum zaten. Sadece bazen sohbet ortamlarında konu oralara geliyor bir şekilde. Ve bu fikrimi yanlış buluyorlar. Çevremde eşiyle mutlu olan seven insan yok. O yüzden beni garip buluyorlar böyle düşündüğüm için. Gerçekten eşimden sonra evlenmem demek garip mi yani? :)

Back
X