Haklıyım ki bu kadar çabaladınız değil mi kendinizi ifade edebilmek için. Ama size sizin gibi cevap vermeyeceğim, benden sonra yazan hanımlar çok güzel vermiş cevabınızı. Bir derdim var forumuna açtığınız hayatım mükemmel konulu derdimsinize istediğiniz gibi cevaplar alamadınız, yanlış(!) ifade ettiniz her şeyi ve sonunda insanlara saldırmaya başladınız, çünkü herkes sizi yanlış anladı. Bakın size konunuzun yanlış anlaşılmayacak versiyonunu yazayım o vakit;
"Merhaba hanımlar, eşimle çok şükür iyi giden bir evliliğim ve minik bir kızım var. Evliliğimden memnunum ve bunu bana soranlara karşı dile getirmem insanları rahatsız ediyor, yanlış düşünüyorsun, aşkınız bitecek vesaire gibi şeyler söylüyorlar. Geçiştirmeye çalıştığımda ısrarla sorular soruyorlar. Diğer erkekleri bilmiyorum ama şu an içinde bulunduğum ilişki sebebiyle eğer bir gün evliliğim biterse başkasıyla evlenemem gibi geliyor, çünkü hem minik bir kızım var hem yeniden tanışma derdi var hem de bir sürü başka şey. Kocamı çok seviyorum ve onun gibi birini bulabileceğimi düşünmüyorum. Bunu söylediğimde insanlar beni yanlış anlıyor." vesaire vesaire anlatabiliyor muyum? Sizin için içerik ürettim resmen daha ne yapabilirim.
Kimse gerizekalı değil burada. Siz doğru anlattınız da hepimiz yanlış anladıysak affola. Ama hakarete varan yorumlar yazdınız, eşinizin fobisinden bahsederken kendi düşüncenizin de o yönde olduğunu söylediniz, eşiniz dışında kalan tüm erkekleri küçümsediniz ama zaten yaptığınız şeyleri daha fazla yazmaya gerek görmüyorum. Mutsuz değilim, güzel bir ilişkim var, burada birinin mutluluğuna üzülecek kadar "boş" bir insan da değilim. Eğer fikir size ait ve eleştiriye açık değil ise burada paylaşmayacaksınız. Çünkü konuyu yazarken yorum istiyorsunuz. Yanlı yorumlar yazın lütfen diye belirtebilirdiniz bu kadar rahatsız olacaksanız. Kafamda şu an yorumları okudukça soğuk soğuk terleyip kendini haklı çıkarmaya çalışan gergin bir kadın canlanıyor, üzgünüm bu imaj kazı ne kadar çevirirseniz çevirin yanacak.
Konumda yanlış anlaşılacak ya da ifade edemeğim bir nokta göremiyorum ben. Gayet açık yazdığımı düşünüyorum. Sadece ilerideki yorumlarda yanlış ifade ettiğim kısımlar oldu.
Kızımdan en başta bahsetsem ne, bahsetmesem ne. Varsayalım ki bir kızım yok. Ben yine evlenmezdim o yüzden kızım olduğunu belirtme gereği duymadım. Ayrıca kıvırmamı gerektirecek bir şey de söylemedim. Sadece yanlış ifade ettiğimi ettiğimi fark ettiğim kısımları düzelttim ve ekleme yaptım ama bu size göre çevir kazı yanmasın oldu. Ve kimseye saldırmadım. Asıl saldıranlar sizlersiniz anlamamakta ısrar ediyor, yanlış ifade ettiğim kısımlardan çok sivri dille eleştiriyorsunuz. Genel konuşuyorum sadece siz değil, birçok üye. Hakaret boyutuna bile vardı balık hafızalı dediler resmen.
Eleştiriden rahatsız olmuyorum. Kırıcı ve sivri dilli eleştirilerden, hadsiz yorumlardan rahatsız oluyorum.
Kimse seviyesini bilmiyor gerçekten.
Yorumların çoğunu ben bile okumadım. Kim bilir neler var ve okusam başım ağrır okumaya değer görmüyorum bile bazı kişilerin yorumlarını.
Size son olarak konuyu özetleyeyim.
'Eşimi çok seviyorum. Eşimle iyi veya kötü ayrılırsak, hiçbir şekilde başka bir evlilikle başımı belaya sokmaya niyetim yok. Erkeklerden genel anlamda hoşlanmıyorum. Alıcı gözle bakmıyorum o çok yakışıklı denilen erkekler gözümde bir hiç değerleri yok bana göre çünkü ben eşimi seviyorum. Ve boşansam bile başkasına bakmam bu konuda çok netim. Çocuğum olmasa bile bakmam. Bir çok sebebi var bunun tekrar tanışma tanıyabilme vs hiç tekrar girmek istemem o meselelere.
Ama çevremdekiler bana fikrimi sordukları zaman, ve ben bu fikirlerimi açıkladığım zaman bunu saçma buluyorlar. Hep neden olmasın, belki daha iyisi de çıkar falan diyen kişiler var çevremde....
Ve ben de merak ediyorum, benim gibi düşünen yok mu?'
Düzeltecek olsam konuyu bu şekilde düzeltirdim.
Ne bir eksik ne bir fazla.
Ay bir soru sorayım dedim, başım ağrıdı ya.