Diğer mesajlarında alelen aldatildigini yazmışsın. Bu evlilikteki tek rolün adamın ev işlerini yapmak mı ? Hiç bir kadın bunu haketmez
Ağzına sağlık çok doğru soyledin kendisi sanki hiç kokmuyor ama hiç bı zman böyle bişey demedim. Aynen ne istedigni bilmiyor ne yapmaya çalışıyor anliyamiyorumAy biz erkeğin göt*nün kılını görsek iğrenmeyiz kokudan iğrenecek kadar hassas bir erkeğin evlenmesi de saçma. Evlilik bu yarın bir gün yaşlanınca şeyinin kılı beyazlayınca ne yapacakmış?bence kendi ne istediğine bir an önce karar vermeli siz özgüveninizi koruyun
Tabiki bunlar bana bahane gibi geliyor hani zaten sevime faln degil mesela bunlar açıkça söyleyip kırması üzmesi sorun bendeymis gbi aktarmasiEe sorun zaten belliymiş. Adam başkasıyla konuşuyor belki de cinsellik yaşıyor onunla. Siz neden sorunu kendinizde arıyorsunuz? Böyle adamla zaten sevişmeyin, hastalık taşıyabilir size Allah korusun.
Ayrıca her vajinanın kokusu vardır. Odaya yayılacak kadar değilse cinselliğe engel değildir. Tamamen bahane. Önceden adam sizinle birlikte oluyormuş. Bu koku durumunun sizde de birden bire ortaya çıktığını sanmıyorum, muhtemelen öncesinde de vardı ama eşinizin konuştuğu başka biri yoktu o dönemler.
onun istediğide buydu seni buna inandirmak kendini hakli çikarmakElimde var mesajı kadınla delil olur mu bilmiyorum yaklasamamisini kafaya taktigimda değil kendmi yetersiz gördüm kokudan dolayı bunları bahsetmesinden
Özel bölgeye hic bi yabanci cisim kullanmayin ph degeri düsüyor. her gün bol bol suyla yikayin her gün degistirin. Vajina kokusu gayet normal. Erkeklerinki koku yok mu saniyorsunuz? Esiniz bahane ediyor baska aciklamasi yok iyice arastir var mi görüstügü birisi? Varsa da delilleri topla caktirmadan bakin ve avukati araştırıp bi yüzyüze görüsme yapin esinizin haberi olmasin. Bundan sonra avukatla hareket edersiniz bosanmak istiyorsanizİyi aksamlar herkese beni bi derdim var eşimle başlarda bana yaklsiyordu hic bir sorun yoktu ama sonra yaklasmamaya başladı cinsel hayatımız yok gibi ben isteyince geliyor sadece 1 yada 2 ayda bir neymiş vajinamdan kötü koku geliyormuş ve o yüzden yanıma yaklasmak istemiyormuş bana karşı yaklasamiyormuş boşanma derecesindeyiz bunları öne sürüyor çok doktora gittim koku gitsin diye fitil kullandim ama yine geçmedi açıkçası ne yapmaliyum çok üzülüyorum sanki benden igreniyor
Fitil ve ağızdan bir haptı hatırlamıyorum. Baharatı kesin kahveyi kolayı kesin yoksa asla düzelmez. Ve cidden aslan yemek için gelse kokuyu duyup kaçar öyle pis bir koku buBlmiyorum doktor yok diyor ama bı turlude geçmiyor baharatlı şeyler çok yiyorum peki nasıl bı ilaç kullandiniz
En son ketoral vajinal supozituvar, flucan kapsül ve feminis vajina jel kombini yaptım. Bir dahaki antibiyotik kullanımına kadar akıntı dahil tüm sorunlar kalktı ortadan. Şuan yeniden feminas jel kullanıyorum bayramda hasta idim, ant kullanımı mahvediyor florayı.Lavanta kokusu bende kullandım hiç gidermedi aynı devam sonra enfeksiyon vardır diye bı ara soğan kürü yaptım içtim gecmedi
Adam için koku gecsin diye ugrasmiyorm hastalığa bı çare arıyorum bunun neyini anlamıyorsun kendim icinAllahım hala kokuyu nasıl geciririm derdinde böylelerine dil dökmemek lazım adam aldatıyor ya!
Bilmiyorum ki koku yapar mı yara oluncaşey olabilir mi rahim agzında yara annemde de olurdu yaktırdı koku kesildi
yapıyo canımm çürümüş et gıbı kokuyorBilmiyorum ki koku yapar mı yara olunca
Evet çok değişik kokuyoryapıyo canımm çürümüş et gıbı kokuyor
Allah şifa versin muhakkak yara varmı diye kontrol ettir gerekirse diret özele bile gidebilirsin kocan için değil ben seni düşündüğüm için söylüyorum kocan adam değilEvet çok değişik kokuyor
Evet kola falanda çok tüketiyorum şekerli seylerFitil ve ağızdan bir haptı hatırlamıyorum. Baharatı kesin kahveyi kolayı kesin yoksa asla düzelmez. Ve cidden aslan yemek için gelse kokuyu duyup kaçar öyle pis bir koku bu
Evet konuştuğu biri var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?