Eşimle bana yaklasmiyor

Ben boşanma istiyorum ve ailem burda değil ailemin yanına gidicem onlarda beni destekliyor hersy keşke adabiyla olsaydı bosanmak istese bile,onu bile yapmadı çok aşagilanmis hissediyorum işe yaramaz biri olarak görüyorum kendimi

Evet haklısınız yuva yok işleri görülsün istiyor dedigniz gibi en hayırlısı da bu olacak boşanmak

Günlük duş alıyor musunuz açıkcası eşim koksa benfe yaklaşamam mantar vardır yok ise beden temizliğinie dikkat edin

Çok söylüyorum neden böyle harama gidyosun neden böyle yapiyosun ama resmen şeytanin atına binmiş yallah demiş

Siz tedavi de olsanız, gül de misk de koksaniz, eşiniz size dönmez, bir kadın da ona yetmez, o bu isi hep yapacak cinsten anladığım kadarıyla. Geç olmadan tüm haklarınızı alarak boşanin. Yolunuza bakın.

Size pişkinsiniz demedim, eşiniz için dedim. Size sadece fazla sakinsiniz dedim. Aldatılıp üstüne koku için konu açmak sakinlik bence. Bu adamın biriyle konuştuğunu adamla konuşmadan önce buraya yazan sizsiniz. Ee adam açıklamayı siz gece sorunca yapmış. Neyine şaşırdınız ben bunu anlamıyorum. Siz bu kadın ile konuştuğunu önceden de bilmiyor muydunuz? Ya da ne zamandır biliyorsunuz? Bilmiyorsanız da hiç mi anlamadınız adamın davranışlarından?
Ayrıca siz hala bir kadın için neden yuva dağıtıyorsun diye soruyorsunuz. Adam özür dilese, konuşmayacağım tamam dese siz dünden razısınız. Boşanmaya pek niyetiniz yok gibi. Adamın sunduğu teklife tamam diyeceksiniz gibi görünüyor. Ne diyeyim mutluluklar size, koku için çözüm aramaya devam. Belki adam sizinle sevişmeye teşrif eder.

Günlük duş alıyor musunuz açıkcası eşim koksa benfe yaklaşamam mantar vardır yok ise beden temizliğinie dikkat edin
Beden temizliğinde hiç sorun yok yani dışta bişey yok mantarda yok diyo doktorlar ama elimde gelenide yaptım DHA ne yapabilrm elimden gelse bende öyle olsun istemem bunu güzellikle soyluyebilr destek olabilir neden smdi birini bulunca bunları dile getiriyor

Şeytan ne alaka ayol. Adam şrefsiz işte bahanesi de var koku.
Ya işte serefsizligi var zaten ama adam hiç bir zaman pişman değil onu demek istiyorum bekar değil sonuçta evli barkli adam hiç düşünmüyor demek ki bunlari

bilmediğim için soruyorum ben cok günlük ped kullanıyorum akıntım oldugu ıcın kokuya etkısı nedir

Ben de kullaniyordum ve doktorum asla gunluk ped kullanmamami soyledi, pamuklu ic camasirlari hava alan yuzeylerdir, gunluk pedlerse alt kisimlari ozellikle plastik oldugu icn hava almaz, kokuyu bolgeye hapseder, bu da kokunun yogun alınmasına sebep olur

Bu nasıl bir zihniyet kendinizi böyle bir insan için heba etmeyin

Haklarinizi alip yolunuza devam etmeye bakin, onun bahanesi olmus sizin rahatsizliginiz bundan destek alıp kendince psikolojinizi bozacak ve yaptigini keni vicdaninda mi rahatlatacak artik onu bilemedim..

Hersy sevisme mi sırf onun için mi buraya yazdım kabul etseydim tabikide ederdim adam acikca söylüyor zaten . Tbikide yuvanın dağılmasını istemem emek verdim senelerim geçti

Ya işte serefsizligi var zaten ama adam hiç bir zaman pişman değil onu demek istiyorum bekar değil sonuçta evli barkli adam hiç düşünmüyor demek ki bunlari
msjlari hayretle okudum sizde sorun yok eşiniz bahaneler üretyor ve seni değersiz hiss ettirip kwndini hakli gibi gösteriyor korkunc bir kişilik sende onu aşşağla seninkide küçük de ve bu adami hayatindan cehhenem et gitsin

Bakın şimdi sizde koku proplemi var ama yarın bir gün o şref yoksunu size türlü türlü hastalıklar bulaştıracak. Kimle yatıp kalktığı belli değil cinsel hastalıklar kol geziyor. Hem ruh hem beden sağlığınız için bu primatı boşayın hayatınıza bakın. Bakın bi kadın olarak şu yazdıklarınkz beni çileden çıkarıyor adamın pozitiv bi yönü yok. Siz boşayıp hayatınıza odaklanın bakın ne adamlar var.

Hersy sevisme mi sırf onun için mi buraya yazdım kabul etseydim tabikide ederdim adam acikca söylüyor zaten . Tbikide yuvanın dağılmasını istemem emek verdim senelerim geçti
yuva falan yok akillan daha gencsin cocuk yok acil boşan ama once onuda aşşağla bedeninin yetersiz olduğunu ona hiss ettir senin yaşadiğini yaşasin kusurlarini söyle ondan iğreniyormus gbi davranip acilen boşan

Kan taşı deneyebilir misiniz banyodan çıktıktan sonra kan taşını ıslatıp vajinaniza sürün eğer sorun giderse bana bolca dua etmeniz yeterli mutluluklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…