Eşimle bana yaklasmiyor

güzelim bu nasıl kafa eşinin konustugu biri var ve sen kokuyamı takıldın
Bana bosanmamizin sebebi söylüyor işte bu yüzden zaten cinsel hayatımız yok seni oyaliyorum diyor bende doktora git sorunun varsa düzeltsin belki dedim yok duzelmem diyo heralde o kadını istiyor bunları bahane olarak üretiyor

Nasil emin olabiliyorsunuz bu kadar ve dahasi iliskiye (sadece telefon bile olsa) nasil izin verebildiniz?
İzin verdiğimden değil konuşuyormuş birgün söyledi sonra bugün oturup konuşalım dedi bunlari söyledi minareyi kurdu kilifini hazırlıyor galiba

Eşim cinsel ilişkiside yok sadece telefonda konusuyor galiba o kadını istiyor DHA önce böyle bişe dememisti
Emin olamazsınız ancak sizce bu önemli mi? Başkasıyla görüşüyor diyorsunuz, telefonda olunca önemsiz mi oluyor! Ayrıca görüşmedikleri ne malum, buluşup sevişiyoruz mu diyecek size? Ne kadar normallestirmişsiniz herşeyi. Adam başkasıyla konuşuyor sizse koku diyorsunuz. Lütfen kendi iyiliğiniz için silkelenip doğru soruna odaklanın

Günde sık sık çamaşır değiştirin mümkünse pamuklu.. Bir de günlük ped pamuk ya da peçete kullanmayın. Her yıkamadan sonra saç kurutma makinasının düşük ısısı ile kurutun, sadece kurulamak yetmez nemli kalmamalı, farkı görürsünüz.
Günde bol su için.
Böyle birşey olsa bile çareler arayıp yardımcı olmak yerine bahane eden aşağılık yaratıktan boşanırsanız da kına yakın :)

Ağır bı koku balık kokusu gibi mi desem yoksa DHA farklı bişey mi tam olarak adlandiramiyorum

siz yine elinizden geleni yapın o bahaneyi ona yedirin ama bence değişmez bu durum bazı erkekler aseksuel oluyor bir tanede bende var ondan ama benimkinin bahanesi yorgunluk oluyor
Konu sahibi de kokuyu alıyormuş yalnız; adam bahane bulmuyormuş ki. Eşinizin özel bölgesinden ağır, balık kokusu gibi bir koku yayılsa; siz de uzak durmaz mısınız ?

Hayır mesele o değil tabikide kadın başka yerde yuz yüze görüşmüyor normallerstmiyorum sadece boşanmak istedi ama hani bahne bulup bunları soylemesi garibime gitti

Çok üzüldüm. Tam o zaman sen yaklaş diyecektim ki sonunu okudum. Kronik mantar sorunu mu var acaba. Birde yediklerimiz çok etkiliyor kullandığımız ilk çamaşırı pamuk olmalı. Sende alıyor musun kokuyu peki. Akıntı da mı problem var?

Evet alıyorum kokuyu ama işte geçmiyor malesef başka sorunlar var

Hepsini yapıyorum bunların ama olmuyor
Canım kokuyu sen aliyormusun? Birde kesinlikle koku gitsin diye sabun falan sürme daha beter oluyor. Çok zor bir durum ben ilk evlendigimde ayiptir solemesi kayganlastirici kullanmistim bende koku yapti. Ölü balık kokusu dayanilir gibi degildi. Iliski esnasinda tüm odayi kapliyordu.kendim bile rahatsiz oluyordum.doktora gittim kayganlastiricinn yaptigini söyledi. Cleocin diye vajinal ilac birde antibiyotik cok sukur gecti. Sabun vs asla kullanma dedi.

Hayır mesele o değil tabikide kadın başka yerde yuz yüze görüşmüyor normallerstmiyorum sadece boşanmak istedi ama hani bahne bulup bunları soylemesi garibime gitti
Çocuğun da yokmuş, iyi ki de olmamiş bu adamdan..boşan kardeşim kurtar bu toksikten kendini

Vajina ve çevresine duş jeli kullanma parfüm sıkma losyon kullanma sade sade suyla yıka

Hic kullanmadım öyle şeyler antibiyotikle kullandım ama gecmiyor

Ben 30 o da 35 çocuğumuz yok

Hazır çocukta yok, yaşınızda gençken kendinize bir yol çizin. Eşiniz sizi aldatıyor. Öyle söylediği gibi sadece telefonla sınırlı değil. Adam kendine gelecek planı hazırlamış sizi boşanmaya zorluyor.
Şimdi kokuyu mokuyu bırakın asıl sorunuza odaklanın.

Çocuğun da yokmuş, iyi ki de olmamiş bu adamdan..boşan kardeşim kurtar bu toksikten kendini
Çok üzülüyorum bunları duymak beni çok kırdı kadın olarak bile gormuyor beni pislikmisim gibi bahsediyor yanına gelmek istemiyorum yaklaşmak istemiyorum diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…