Eşimle bana yaklasmiyor

Herşeyi deneyip de hâlâ geçmemesi imkansız. Bence eşiniz sizi manipüle ede ede inandırmış bu düşünceye, koku yoksa bile kokuyor gibi geliyor. Bir kadın temiz giyiniyor ve hijyene dikkat ediyorsa, enfeksiyon mantar vb yoksa neden koksun vajina ?
Hijyene dikkat etmiyor olabilir misiniz ?

Biliyorum bana kadınla alaksi yok sorun sende demesini söylüyorum

Esiniz o kadinla sevisiyor, yoksa niye sizle sevismesin? Yani uzak kalmak icin ne diyecek baska? Baskasiyla sevisiyorum ihtiyacim yok mu desin?

Yani afedersiniz cok dumduz yazdim ama acik olmam gerektigini dusunuyorum iyiliğiniz icin, cunku siz hala sorun sende kısmına inanmis, buna sasiriyorsunuz.

Koku var mı cidden ? Yani doktorların çözüm bulamayacağı bir koku mu ?

Konu sahibi de kokuyu alıyormuş yalnız; adam bahane bulmuyormuş ki. Eşinizin özel bölgesinden ağır, balık kokusu gibi bir koku yayılsa; siz de uzak durmaz mısınız ?

uzak dururum illaki ama çözüme kavusturmak için ona destekde olurum onurunu kırmam aşağılamam bence durum kokudan öte bi durum

Kokuyu siz de aldiginiza göre eşiniz bahane üretmiyor olabilir. Bu durumdan dolayı cinsel hayatınız etkilenmiştir.Ama şu an belli ki kokudan bağımsız başka problemler çıkmış ortaya başka bir kadının varlığı ile sizi tamamen devre dışı bırakmaya çalışıyor sanırım bence buna da odaklanın kendinizi üzüp ezdirmeyin

Çok üzülüyorum bunları duymak beni çok kırdı kadın olarak bile gormuyor beni pislikmisim gibi bahsediyor yanına gelmek istemiyorum yaklaşmak istemiyorum diyo
Böyle bir adam için üzülmeye degmez, henüz gençsin yıllarını heba etme. Sen çok değerlisin önce bunu bil. Şu beş para etmez adamlar için üzülüyorsunuz ya ben ne diyeyim size. Güçlü olun yahu, inanın çok zor değil..Size değer vermeyene değer vermeyin, yol verin gönderin

Ama çaresine bakmasam çok doktora gittim ilaç kullandım faydası olmadı ne yapabilirim bu nasıl bahane olur

Aklıma hep ben nasıl insanım bu kadr mı kötüyüm pis bı insanım gbi şeyler geliyor

Ama çaresine bakmasam çok doktora gittim ilaç kullandım faydası olmadı ne yapabilirim bu nasıl bahane olur
Üzgünüm ama seven adam davranışı bu değil. Elinizde olmayan nedenle yaşadığınız bu durumda alır sizi takar koluna birlikte doktora giderdiniz gerekirse. Sevmek böyle birşey değil.

Üzgünüm ama seven adam davranışı bu değil. Elinizde olmayan nedenle yaşadığınız bu durumda alır sizi takar koluna birlikte doktora giderdiniz gerekirse. Sevmek böyle birşey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…