Biliyorum bana kadınla alaksi yok sorun sende demesini söylüyorum
Hazır çokta yok, yaşınızda gençken kendinize bir yol çizin. Eşiniz sizi aldatıyor. Öyle söylediği gibi sadece telefonla sınırlı değil. Adam kendine gelecek planı hazırlamış sizi boşanmaya zorluyor.
Şimdi kokuyu mokuyu bırakın asıl sorunuza odaklanın.
Biliyorum bana kadınla alaksi yok sorun sende demesini söylüyorum
Çok kalbim kirildi hiç bı işe yaramiyomusum gibiBu kadar saf olmayın. Tatbiki sorun sende diyecek.
Vajinal krem yazmadimi doktor sizeHic kullanmadım öyle şeyler antibiyotikle kullandım ama gecmiyor
Koku var mı cidden ? Yani doktorların çözüm bulamayacağı bir koku mu ?İyi aksamlar herkese beni bi derdim var eşimle başlarda bana yaklsiyordu hic bir sorun yoktu ama sonra yaklasmamaya başladı cinsel hayatımız yok gibi ben isteyince geliyor sadece 1 yada 2 ayda bir neymiş vajinamdan kötü koku geliyormuş ve o yüzden yanıma yaklasmak istemiyormuş bana karşı yaklasamiyormuş boşanma derecesindeyiz bunları öne sürüyor çok doktora gittim koku gitsin diye fitil kullandim ama yine geçmedi açıkçası ne yapmaliyum çok üzülüyorum sanki benden igreniyor
Konu sahibi de kokuyu alıyormuş yalnız; adam bahane bulmuyormuş ki. Eşinizin özel bölgesinden ağır, balık kokusu gibi bir koku yayılsa; siz de uzak durmaz mısınız ?
DHA önce onuda kullandimVajinal krem yazmadimi doktor size
Anladim ama bosanmak en mantiklisi canimDHA önce onuda kullandim
Çok kalbim kirildi hiç bı işe yaramiyomusum gibi
Böyle bir adam için üzülmeye degmez, henüz gençsin yıllarını heba etme. Sen çok değerlisin önce bunu bil. Şu beş para etmez adamlar için üzülüyorsunuz ya ben ne diyeyim size. Güçlü olun yahu, inanın çok zor değil..Size değer vermeyene değer vermeyin, yol verin gönderinÇok üzülüyorum bunları duymak beni çok kırdı kadın olarak bile gormuyor beni pislikmisim gibi bahsediyor yanına gelmek istemiyorum yaklaşmak istemiyorum diyo
Ama çaresine bakmasam çok doktora gittim ilaç kullandım faydası olmadı ne yapabilirim bu nasıl bahane olurKokuyu siz de aldiginiza göre eşiniz bahane üretmiyor olabilir. Bu durumdan dolayı cinsel hayatınız etkilenmiştir.Ama şu an belli ki kokudan bağımsız başka problemler çıkmış ortaya başka bir kadının varlığı ile sizi tamamen devre dışı bırakmaya çalışıyor sanırım bence buna da odaklanın kendinizi üzüp ezdirmeyin
Hiç kalbiniz kırılmasın. Eşiniz böyle birisi yapcak bir şey yok. Bu durum zorda olas kabullenin ve en az hasarla atlatmaya bak
Bulamadilar malaesfKoku var mı cidden ? Yani doktorların çözüm bulamayacağı bir koku mu ?
Üzgünüm ama seven adam davranışı bu değil. Elinizde olmayan nedenle yaşadığınız bu durumda alır sizi takar koluna birlikte doktora giderdiniz gerekirse. Sevmek böyle birşey değil.Ama çaresine bakmasam çok doktora gittim ilaç kullandım faydası olmadı ne yapabilirim bu nasıl bahane olur
Galiba en hayırlısı bu olacakAnladim ama bosanmak en mantiklisi canim
Üzgünüm ama seven adam davranışı bu değil. Elinizde olmayan nedenle yaşadığınız bu durumda alır sizi takar koluna birlikte doktora giderdiniz gerekirse. Sevmek böyle birşey değilAma çaresine bakmasam çok doktora gittim ilaç kullandım faydası olmadı ne yapabilirim bu nasıl bahane olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?