Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende denedim bunu süper tutuyo.. dinsizin hakkından imansız gelirmişAyyy eşimin ilk zamanlardaki hali.....aynısını yap,konuşma ,yat,telle ilgilen ama surat asmadan bak gör nasıl değişiyor!
Bence buna takılma aşk sürekli devam eden bi şey değil ki.. biz de 2 sene önce falandı sanırım (bu arada 5. Yıl bitiyo) konuşuyoduk eşimle ben sormuştum aşk var mı hala diye.. çok seviyorum alışkanlığım da var aşktan daha farklı daha kuvvetli hissettiğim demişti.. ben de bende mi bi sıkıntı var acaba bende aynen öyleyim o yüzden sordum demiştim.. o yüzden alınmayın normal bi şey bu..Kızlar düşündükçe aklıma geliyor. Bak takıldım simdi. Yazisirken kavga esnasında sen beni sevmiyorsun dedim. Aşık değilim dedi. Bak şimdi düşününce yikildim yine. Resmen söyledi![]()
arada sevgi saygı kalmayan evliliklerin devam ettirilmeye çalışılması çok saçmaArkadaslar eşim kendi isini yapiyor. öğlen eve geldi. Tam sohbet ediyorduk ki arkadaşı aradı. Çıktı gitti. Buraya kadar problem yok ama bu arkadaşı 6-7 aydır hep hayatımızda. Bundan rahatsizim bende. yinemi dedim yine tartışma başladı. Artık tahammülü kalmadığını sona yaklastigimizi vs.söyledi. olay büyüdü ve neredeyse ayrılık kararı alıyorduk.
Sonra eve geldi. Hiç konuşmadık. Halbuki ben konuşup halletmekten yanayım. Konuşmamak için gitti yattı. Ben sinirden uyuyamiyorum. Hiç gönül almaz. Yapısı böyle ama ben böyle kaldım.yarın yine aynı olacaktır. Konuşmadan işe gider
( of ya.
Evet malesef yapıları bu....Ben denedim ,sonucunda artık o barışmaya çalışıyor,laf atıyor ilk o konuyu açıp, açıklama yapmaya çalışıyor!Aynen dediğin gibi imansız olunacakAynen bende denedim bunu süper tutuyo.. dinsizin hakkından imansız gelirmişsorunları konuşmaktan kaçan kaprisli küsen erkeklerden nefret ediyorum ama genelde yapıları bu sanırım.. belki de söylediğinden pişman olup örtbas etmeye çalışıyodur... 2 3 gün geçer üstünden unutulur gider belki diyodur.. ama bilmiyolar ki ilk fırsatta kadın bunu ödeticek
![]()
Ne zamandır evlisinizKızlar düşündükçe aklıma geliyor. Bak takıldım simdi. Yazisirken kavga esnasında sen beni sevmiyorsun dedim. Aşık değilim dedi. Bak şimdi düşününce yikildim yine. Resmen söyledi![]()
Ne zamandır evlisinizKızlar düşündükçe aklıma geliyor. Bak takıldım simdi. Yazisirken kavga esnasında sen beni sevmiyorsun dedim. Aşık değilim dedi. Bak şimdi düşününce yikildim yine. Resmen söyledi![]()
12 yıl oldu.Ne zamandır evlisiniz
O gelene kadar barismazdim. Benim kalbim kirilmaya acik degil.
Sen demekki her isini goruyosun onun. Normal devam ediyosunki o da ediyo.
İyi taktikler. Teşekkürler arkadaşım.Eşin kalkıp işe gidecek ya sen onunla konuşamadan. Akşam geldiği zaman hiçbişey olmamış gibi davran, surat asma, hatta gülümseyerek hoşgeldin de az buçuk bi neşeyle, sanki seni neşelendiren bişey olmuşta ama onu görünce azıcık sönmüş o neşe, ama sen neşenin söndüğünü belli etmemeye çalışıyomuşsun gibi gülerek hoşgeldin de :) öyle bi izlenim yarat. bilmem anlatabildim mi amave telefonun elinde olsun bi arkadaşınla mesajlaş. sanki o neşe ordan geliyomuş gibi. sorarsa da hiç arkadaşım canım dersin.
bakım yap azıcık süslen, abartısız ama güzel giyin, o geldiğinde seni öyle görsün. güzel bi sofra olsun ortada o geldiğinde. beraber yemek yiyin ama çok soru sorma, hatta çok fazla konuşma bile, onla ilgilenmiyomuşsun gibi. o bişey dedikçe tripsiz atarsız gülümseyerek cevap ver sonra tekrar sus.
yemekten sonra da onla ilgilenme. mesela normalde yemekten sonra onun yanında oturup tv falan izliyorsan izleme. telefonunu al eline bişeylerle uğraş. ya da başka odaya git önemsiz bi işle uğraş. hatta arkadaşı arar onu çağırırsa sana ''ben gidiyorum'' falan dediğinde 'tamam hayatım görüşürüz' de sonra hemen uğraştığın şeye geri dön durupta cevabını bekleme.
o geldiğinde de uyumuş ol. sanki ortada bi sorununuz yokmuş gibi davran, ama umursamaz olan sen ol.
o sana belli etmese bile varya içten içe noldu bu kıza diyecek ve aklına takılacaksın. trip atma küsme ama ilgiyi umursamayı kes!
Arkadaşı çocukluk arkadaşı. Tanıyorum. Ama bilemem dolap çevirip cevirmediginimrb...erkek milletinin ne kadar pesinden kosarsan...kiskanirsan..o kadar simarir..kendini bi halt zanneder..ilk olarak o arkadasi kim onu ogren..baska dolaplar cevirmedigine emin ol...sonrada hic umursama birak napiyorsa yapsin nereye gidiyorsa gitsin.kendini yipratma bosver..guclu ol...
Kısa Kısa yazıyorsunuz cevapları gelişmeleri de yazınArkadaşı çocukluk arkadaşı. Tanıyorum. Ama bilemem dolap çevirip cevirmedigini
Bildiğim kadarıyla bişey yapmıyorlar.
Arkadaslar eşim kendi isini yapiyor. öğlen eve geldi. Tam sohbet ediyorduk ki arkadaşı aradı. Çıktı gitti. Buraya kadar problem yok ama bu arkadaşı 6-7 aydır hep hayatımızda. Bundan rahatsizim bende. yinemi dedim yine tartışma başladı. Artık tahammülü kalmadığını sona yaklastigimizi vs.söyledi. olay büyüdü ve neredeyse ayrılık kararı alıyorduk.
Sonra eve geldi. Hiç konuşmadık. Halbuki ben konuşup halletmekten yanayım. Konuşmamak için gitti yattı. Ben sinirden uyuyamiyorum. Hiç gönül almaz. Yapısı böyle ama ben böyle kaldım.yarın yine aynı olacaktır. Konuşmadan işe gider
( of ya.
Evet di mi bir süre trip atınca nasıl çark ediyor erkeklerde. Nankör yaratıklar, nerde canlarına okuyan kadın var kulu kölesi oluyorlar.cnm her zaman yap bu yöntemi bu günlük yada bu tartışmada değil...her zaman!