Eşimle barışmak istiyorum, ne yapmalıyım, onu kaybetmek istemiyorum

Evet.. Geldim eve. Dün gitmeden önce makinada iş kiyafetlerini yikamış ve asmıştı. Geldim, onları almamış. Bende öyle bıraktım ipte. Kapımı kitledim. Kore dramadizisi seyrediyorum. Ben yokken gelip almadıysa, ben varken zaten gelmez almaya. Saçmalıyorum biliyorum ama işte çok taze bu yaram..

Saçmalamıyorsun çok normal bunlr. Drama dizisi yerine daha eğlenceli bir şeyler izlemeye çalışsan içinde eş barındırmayan. Aaa netfilix varsa selling sunset izleyebilirsin eğlenceli olur reality show gibi ya da atiye izleyebilirsin

Valla güleceksin ama kore dramadizileri aslında çok komik oluyor. Netflix de var, ordan izliyorum. Salonda yatiyorum. Onun yattığı yerde.. Biraz uyuyup biraz uyanıyorum.

bunu yapma kendine güçlü ol Hayat devam ediyor lütfen bu süreçlerden geçen biri olarak söylüyorum seni anlayabiliyorum o yüzden sıkma kendini ağlamak istitorsan ağla Gül ama dağılma

Ben de kore dizilerini seviyorum ama uçlarda yaşıyorlar. Dramatik kısımları çok dram komik yerleri çok komik. Yine nasıl iyi hissedeceksen öyle yap

Günaydin herkese.. Halen hersey kötü rüya gibi, UYAP dan bakiyorum, acilmis bir bosanma davasi yok henüz, belki akli basina gelir ve evimize döner diye kücücük de olsa umut etmiyor degilim, ne yalan söyleyim..

Günaydın canım. Davayı tek başına açmaz ki seninle birlikte açar anlaşmalı olsun istiyorsa. Eğer uzasın istiyorsa senden maddi talepleri olacaksa çekişmeli açar tek başına.

Günaydın canım. Davayı tek başına açmaz ki seninle birlikte açar anlaşmalı olsun istiyorsa. Eğer uzasın istiyorsa senden maddi talepleri olacaksa çekişmeli açar tek başına.
Benim gelmeyecegimi biliyor, ben ona pazar günü de söyledim, bosanmak istemedigimi. Yani ne yapcak baska? Beni tehdit ile zorla kabul ettiremez ki, Davayi kabul etmezler

O zaman çekişmeli açar davayı gelmeyeceğini söylemişsen. Keşke her şeye tamam desen gitsen boşanmak istiyorum desen, yine kovalıyorsun ALLAH yardım etsin ne diyim

O zaman çekişmeli açar davayı gelmeyeceğini söylemişsen. Keşke her şeye tamam desen gitsen boşanmak istiyorum desen, yine kovalıyorsun ALLAH yardım etsin ne diyim
Yani henüz bana da ne dilekce getirdi, ne de mahkemeye gidelim dedi. Pazar giderken, ben davayi coktan actim dediydi. Sonra arkadasima, Pazartesi acacam davayi demis.

Ya gerçrkten şaka mı bu.Ben ilk ve son sayfaları okudum.Sonucun buraya geldiğine inanamıyorum..Adam mesajlaşıyor.Kadın haliyle kıskanıyor.Adam kadına mesajları gösterip kadını rahatlatmak yerine yada kıskançlık yapma bana güvenmiyormusun bla bla diye kendini savunmak yerine boşanıcam diyor. Hadi iş yerinde sorular yüzünden ve tartışmada olunca dengesini yitirdi diyelim ama birde evi terk ediyor...Valla bana bu adam bir halt etti gibi geliyor..Haksız hatalı insanlar hep üste çikmak için hatasını gizlemek için böyle trip havasına giriyorlar..Bence o arkadaşının dediklerine de güvenmeyin..Ben bu senaryoları çok izledim..Kendinizi boşuna suçlamayın...Sizin tepkiniz normal onun ki çok tuhaf..Yakında çıkar kokusu...Ama bence boşanmadan gerçekleri ortaya çıkarıp sonra boşanın..

Şaka değil maalesef , sanki çok kötü bir yeşilçam filminde gibiyim..

Şaka değil maalesef , sanki çok kötü bir yeşilçam filminde gibiyim..
tamam açıcam diyorsa açsın öyle kolaydı şimdi gitgeller yaşıyordur ben napıyorum diye kuzum ben 6 aydır bekliyorum hala açıcak engelleyen ne onu da çözemedim sabret sen Sende bu arada düşün evlilik bu değil insanlar ne badireler atlatıyor hak ettin mi bunu hayır bırak o yansın tutuşsun kıymetlisin sen değerlisin senin yerinde kim olsa belki bu tutumu gösterirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…