Eşimle barışmak istiyorum, ne yapmalıyım, onu kaybetmek istemiyorum

Yavrum sen kiskanmayi biraz abartmissan bile bu boşanma gereği degilki.kendini uzme.bu adamın ya kişiliği oturmamış yada seninle yaşamak istemiyor.bu durumun kıskançlıkla alakası yok gibi geldi.ustelik çocuğunda yok.belki daha güzel bir gelecek bekliyor seni.lutfen üzme kendini.gtu fazla kalkmış koca kişisinin.senin yerinde olsam arardım çok uzadı bu iş bir konuşalım bir anlaşma protokolü yaptırıp imzalayalim bitsin bu iş derdim.bana değer vermeyen daha öte gitsin.bence.coluk çocukta yokken.

Bence hiç bir şey için gelmeyecek bugün. Yapılcak ne varsa kendi tek başına nasıl yapacaksa artık,yapsın madem

Ben de anlamam ki hiç o işlerden senin mi gitmen gerekiyor onun mu bilmiyorum. Faturalar gidip gidip de toplu borç çıkmasın senin haberin olmaz falan takip et onu

Ben de anlamam ki hiç o işlerden senin mi gitmen gerekiyor onun mu bilmiyorum. Faturalar gidip gidip de toplu borç çıkmasın senin haberin olmaz falan takip et onu
Biz birlikte motor aldık. Benim üzerime, onu da borcuyla devretceksin diodu. Bunun için de benimle gitmesi gerek. Elektriği ödemiş. Ama abonelik onun üstüne hala. E devletten bakiyorum. Sonra UYAP dan bakiyorum sürekli, bana boşanma davası açmamış henüz. Saat oldu 4.bu saatten sonra devlet dairelerine mi gidecek. Bilemedim ne yapmaya çalışıyor, ne yapmak istiyor. Bende msj atmiycam. Aramiycam.

Canı isteyince gidecek. Kaderini neden onun keyfine bırakıyorsun onu da anlamıyorum ki canım gitmiş pislik zaten sen git aç davanı bu adam her şeyin suyunu çıkarıyor öyle yapıyor. En sevmediğim ş..z tipi. El baş üstünde baş göt üstünde böyle ne kadar bekleyeceksin

Konunuzu takipteyim inan bana fenalık geldi bu belirsizlikten Allah size sabır versin. Boşanılacak mı barışılacak mı insan bişilet netleşsin istiyor, böyle arafta olmak sizi daha çok yıpratacak sürekli acaba öyle mi böyle mü diye kurmaktan hasta olacaksınız

Ne yalan söyleyeyim, belki aklı başına gelir de evimize döner diye. Öfkeyle kalkan zararla oturur derler. O öyle öfkesi ile kalkıp gitti.

Ne yalan söyleyeyim, belki aklı başına gelir de evimize döner diye. Öfkeyle kalkan zararla oturur derler. O öyle öfkesi ile kalkıp gitti.
Konunu başından beri okudum sakinliğini korumani takdir ettim erkek milleti hep mi aynı diyorum resmen egoları ile yaşıyorlar. O ilerde pisman olacağı şekilde davranıyor sakın sen onun gibi yapma dik dur ama evliliğinden de vazgeçme 15 senelik evliyim neler neler geçirdik anlatamam daha 2 sene önce bile boşanmanın eşiğinden döndüm sebebe baksan ortada evlilik yıkacak birşey yok o yuzden diyorum ki ınsallah egosunu yener ve hatasını anlar duacinim....

Insallah.. O kadar dua ediyorum ki Allah onu evimize dönmesini nasip eylesin..

Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben ortada kurtarılacak bir evlilik görmüyorum ya da kurtarılması gereken. 15 yıllık evli arkadaş ortada adamakıllı bir sebep yokken dahi 2 sene önce bile boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz bir de anladığım kadarıyla ikizleriniz de var. Yani huylu huyundan vaz geçmiyor. Diken üzerinde evliliklerinizle mutlu musunız gerçekten? Mimi sana soruyorum özellikle 2 sene önce nişanlıyken de bunları yaşıyordun “ha gitti ha gidecek” evlendin yine aitlik olmadı yine kavgalarda “ha boşandı ha boşanacak”. Bakın ben evliliğe emek vermemekten bahsetmiyorum. O zaman adamlar aldatsın boşamayalım, dövsün boşamayalım hiçbir şekilde boşanma sebebi yok demekki size göre. Ne olursa olsun adama yapışıp boşamayalım. Bu emek değil sadece bencilliktir ben seviyorum ne olursa olsun bırakmayacağım demek emek değildir yani karıştırmayın.

Adamın ufacık bir kıskançlığa dahi tahammül edememesi kavgalarda boşanacağım demesi, kavgaları aylarca uzatması, kadına değersiz hissettirmesi bir şey yapıp “umutlanma” falan kusura bakmayın bu da psikolojik bir şiddettir ortada çocuk da yok bu psikolojik şiddeti çekmesi için tek taraflı emek adı altında adamı bırakmaması için bir sebep yok.

Hepimiz de evliliklerimiz için emek veriyoruz eşlerimizi alttan alıyoruz destek oluyoruz moral oluyoruz sinirlendikleri gereksiz şeylerde susuyoruz ama bir ayağımız kapının dışında da evlilik yürütmüyoruz. Lütfen kendinizi değersizleştirmeyin. Siz karşınızdakine kendinizden daha çok değer verirseniz karşınızdaki neden size değer versin ki? En başta kendin değersizleştirmişsin kendini sevgiye layık görmemişsin.

Her gün eşlerine sarılıp şükürler olsun beni seçtiğin için diyen eşler var neden onları bırakıp böyle 3 kuruş etmeyen insanlar için evlilik sandığınız şeyi yürütmeye çalışıyorsunuz? İkna etsen eşin dönse bile ne olacak biliyor musun? 15 yıl sonra ikiz çocukların bile olsa gereksiz bir sebepten eşin yine boşanma aşamasına getircek. Olacak olan bu.

Konunuzu başından beri okudum, önceki konunuza da baktım. Adam hep demiş ki barıştık sanma, ayrılmayacağız sanma. Bu adam sizi kaybetmekten korkmuyor, ne olursa olsun affedeceğinizi de biliyor. Durumunuz bir arkadaşımın eski durumunu anımsattı. Kocanızda o kız arkadaşımı görüyorum. Onlarda olay şuydu erkek çok seviyordu, ayrılmak istemiyordu; kız da seviyordu ama kendini daha üstün gördüğü için ayrıldı ama ayrılırken başka şeyleri bahane etti. Sarılıp ağlayarak ayrıldılar. Bu süreçte erkek depresyona girmiş sanırım, ama kız arkadaşım pek üzülmedi istediği zaman geri dönebileceğini biliyordu çünkü. Öyle de oldu. Kız birkaç kişiyle takıldı daha iyisini bulamayınca, zaten beni de çok seviyor diye 8-9 ay sonra eski erkek arkadaşına geri döndü. Hiç gurur yapmıyor musunuz? Böyle davranarak kendi değerinizi düşürüyorsunuz. Durmadan alttan alan hiç kaybetme korkumun olmadığı bir eş sıkabilirdi. Şu an barışsanız bile üstteki üyenin dediği gibi bikaç sene sonra yine aynı noktaya gelmeniz çok olası. En azından şimdi çocuğunuz yok.

Hakli oldugunu biliyorum, inan bana. Ama kalbim halen bir umut diyor iste.. Biz hic sürekli kavga eden de insanlar degildik. Esim her firsatta iyi ki varsin Mimi derdi.. Nasil bu hale geldi her sey. Canim halen yaniyor. Bir umut bir umut ama gelecekte ne bekliyor beni bilmiyorum.

Olay kavga etmek değil ki kavgaların geldiği boyut. Evlilikte kavga olur tartışma olur trip olur bunlar çok normal ama ufak şeylerin “boşanalım” a gelmesi problem. Ben ayda 2 kere tartışmayı, 3 ay kavga etmeyip 3 ay sonra beklenmedik “boşanalım” konuşmasına tercih ederim.

Kendine huzur ver lütfen. İnan biliyorum içinin yandığını özlediğini ama gelecekte daha iyi olmayacak, adam böyle çünkü. sevgiliyken yapmış nişanlıyken yapmış evliyken yapmış. Adam senin elini tutmuyor sımsıkı, parmağına dokunuyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…