Ya insallah yasiyordur.. Inan var ya kapidan eve gelse, ben sana bir sans daha vercem dese.. o hotelde de rahat edemez ki, memleketine döncekmis sezon sonu, orda da rahat edemez biliyorum onu ben.. memleketi 1 saat uzaklikta da, oraya giderse daha bu tarafa dönecegini düsünmüyorum..tamam açıcam diyorsa açsın öyle kolaydı şimdi gitgeller yaşıyordur ben napıyorum diye kuzum ben 6 aydır bekliyorum hala açıcak engelleyen ne onu da çözemedim sabret sen Sende bu arada düşün evlilik bu değil insanlar ne badireler atlatıyor hak ettin mi bunu hayır bırak o yansın tutuşsun kıymetlisin sen değerlisin senin yerinde kim olsa belki bu tutumu gösterirdi
Ve evet, üst komsularimiz mesela, ne kavgalar ettiler, polis bile geldi evlerine.. halen mutlu mesut birlikteler..Ya insallah yasiyordur.. Inan var ya kapidan eve gelse, ben sana bir sans daha vercem dese.. o hotelde de rahat edemez ki, memleketine döncekmis sezon sonu, orda da rahat edemez biliyorum onu ben.. memleketi 1 saat uzaklikta da, oraya giderse daha bu tarafa dönecegini düsünmüyorum..
Bence bu kadar kendini suçlama ikiniz için kurtarması gerek Böyle yangına körükle giden kendi biraz akışına bırak ararsa sakin sakin konuş olan olmuş bu boşanılacak bir durum değil vallahi hakim Güler bu halineYa insallah yasiyordur.. Inan var ya kapidan eve gelse, ben sana bir sans daha vercem dese.. o hotelde de rahat edemez ki, memleketine döncekmis sezon sonu, orda da rahat edemez biliyorum onu ben.. memleketi 1 saat uzaklikta da, oraya giderse daha bu tarafa dönecegini düsünmüyorum..
İşyerinden biri ile mesajlaşıyorsa ayıp etmişsiniz. Bunu büyütüp boşanmaya varacak kadar büyük kavga neden çıkardınız kiEsim isten eve geldigindebiraz gergindi, bende ilk basta onu nselendirmek istemistim, cikalim, hava alalim gibi seyler söyledim. Sonrasinda birileriyle mesajlastigini fark edince bende kiskanclik ettim ve cok üstüne gittim. Birbirimizi biraz hirpaladik, sonrasinda ögrendim ki isyerinde bazi sikintilar yasiyormus. Ben bos yere kiskanclik edip esimi de kirdim, herseyi mahvettim gibi hissediyorum. Kac gündür konusmuyor, halen sinirli bana
Aslinda affedilmeyecek bir sey degil tabi ki de, ne kavgalar ediliyor ve sonrasinda barisliyor.. Beni üzen de bu. O kadar birlikte yasadigimiz seyler, hepsini unuttu bir anda öfkesi ile..neden kendinizi bu kadar suçlu hissediyorsunuz ?
evet ayrılmak eminim çok zordur.
ama böyle psikojiye girmeyin.
Okuduğum kadarıyla adam ne abartmış ne abartmış.
yok ümitlenme ,bilmem ne.
ne sanıyorsa kendini..
önünüze bakın.
ben eminim ileride cok güzel toparlanacaksınız.
güçlü bir kadın olduğunuzu hissediyorum ama sadece aşırı suclu görmeye başlamışssınız kendinizi.
senin yaptığın affedilmeyecek bir şey mi
boşverin..
ne halli varsa görsün
Bir de ailem yok demişsin ya, öyle değil aslında. Burada 1.000’lerce kızkardeşiz. Ailen biziz. Seni çok iyi anlıyor ve yüreğindeki yaradan sarılıyorum kardeşim. Aydınlanmayan gece mi var, sabah olacak mutlaka. Boğazındaki düğüm, üzerindeki halsizlik kadar gerçek buradan da olsa paylaştığımız duygular...Aslinda affedilmeyecek bir sey degil tabi ki de, ne kavgalar ediliyor ve sonrasinda barisliyor.. Beni üzen de bu. O kadar birlikte yasadigimiz seyler, hepsini unuttu bir anda öfkesi ile..
öyle güzel yazdin ki.. beni aglattin gercekten. özellikle son cümlen beni cok derinden etkiledi. mimi kalk sarilmamiz lazim.. ben hep verdim verdim verdim.. o hep aldi aldi aldi. hep söz verirdi, sorardi beni birakmayacaksin degil mi diye, kendi birakti.. umarim anlar ve döner. Evliligimizde gercekten cok zor da atlattik, güzel günlerimiz de oldu. Mutsuz evliligimiz vardi diyebilecek en son kisi bile olamaz esim. hatta ilk cikmaya basladigimizda, onu kaldigi lojmandan cikarttilar, ben hic düsünmeden anneannemin evime yanima aldim. yani anlatamam o kadar cok sey var ki haykirmak istedigim. Benim bu hatama karsilik bu kadar mi gurur yapip her seyi sildi..Bir de ailem yok demişsin ya, öyle değil aslında. Burada 1.000’lerce kızkardeşiz. Ailen biziz. Seni çok iyi anlıyor ve yüreğindeki yaradan sarılıyorum kardeşim. Aydınlanmayan gece mi var, sabah olacak mutlaka. Boğazındaki düğüm, üzerindeki halsizlik kadar gerçek buradan da olsa paylaştığımız duygular...
masmavideniz sana da özellikle teşekkür ederim konuyla ilgilenip sahip çıktığın için.
mimi kalk sarılmamız lazım
Bir de ailem yok demişsin ya, öyle değil aslında. Burada 1.000’lerce kızkardeşiz. Ailen biziz. Seni çok iyi anlıyor ve yüreğindeki yaradan sarılıyorum kardeşim. Aydınlanmayan gece mi var, sabah olacak mutlaka. Boğazındaki düğüm, üzerindeki halsizlik kadar gerçek buradan da olsa paylaştığımız duygular...
masmavideniz sana da özellikle teşekkür ederim konuyla ilgilenip sahip çıktığın için.
mimi kalk sarılmamız lazım
Evet bu cok güzelmis.. her ne kadar su anda ben yikik da hissetsem, zamanin durmayacagini biliyorum. Bu günler gececek illaki. Keske icimdeki o aci dinse, gögsümdeki o sanci gitse. Inan ki yarindan korkuyorum, gelip beni zorla mahkemeye götürmeye calisir diye.
yine bunu hatırlatmak istedim..
Evet bu cok güzelmis.. her ne kadar su anda ben yikik da hissetsem, zamanin durmayacagini biliyorum. Bu günler gececek illaki. Keske icimdeki o aci dinse, gögsümdeki o sanci gitse. Inan ki yarindan korkuyorum, gelip beni zorla mahkemeye götürmeye calisir diye.
kesinlikle katılıyorum her söylediğinize bende arkadaşın aynı durumunda kaldım.allh var en son benim hatalarım oldu adam boşanma davası açtı ama herşey bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum.ben mesela boşanma sürecindeykende boşandıktan sonrada çok peşinde gezdim aradım mail attım yazdım çzdim birçok şey..sonuç geri dönmedi. ve şunu anladım ki gitmek isteyen insan bugün olmasada yarın gidiyor kendince bahane üretiyor..ama sevgine emek vermek isteyen insanda oturyo gitmiyo haklı yada haksız sahip çıkıyor evliliğine..bence böyle zor barışan insanla yaşamak çok zor.
bir arkadasım vardı lisede. bir şeye küsünce asla kolay kolay barışmazdı. hep evlenince bu kız ne yapacak derdim.
zor zamanlar ama atlatacaksın.
(Inan ki yarindan korkuyorum, gelip beni zorla mahkemeye götürmeye calisir diye. )
işte bunu deme. hazırlanmış sen bekliyor ol
bence yetti onun bu belirsiz tavrı
seninde bir gururun var.
için kan ağlasada kalkacaksın kendini düşürmeyeceksin.
inan yapacak bir şey yok.
sen karşısında ezilirsen o daha çok yücelir.
yüceltme onu.
sen onu suçla.
suçlu hissetsin.
pişmanlık pisikolojisine girsin.
sevgin buymuş vb. sözler
Muhtemelen gelmez bile, en son cünkü ben hallederim ne halledilmesi gerekiyorsa demisti. Pazar günden beri de ne msj attim ne aradim. O da atmadi aramadi. Yarin birseyler birlikte yapmasi istiyorsa en azindan yazardi sanirim.Sen hep Bu adamı kaybetmekten korkmuşsun son bir fırsatın var bırak bir kere de o korksun en azından ne kadar güçlü olduğunu görsün. Hazırlanmış bir şekilde bekle onu hatta öğlene kadar aramazsa sen ben hazırlandım haber bekliyorum anlaşmalı boşanma için beraber dilekçe vermemiz gerekiyormuş de. Gelip zorla götürmek istese yine gideceksin daha rezil bir durum. Gitmezsen çekişmeli olacak. Advanın dediği gibi gitmek isteyen her türlü gidiyor zaten. Bu kadarcık şeyden gitmek isteyen adamın da cehenneme kadar yolu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?