geldi, evde, ama salonda yatmaya devam ediyor ve bu sabah attigim mesaja zamani gelince konusuruz diye cevap yazdi.. kesin düsünüp tasindim bosanalim diycek..Kardeşinden gelmedi mi gece? Sen yalnız mı kaldın
Kendini hemen salona kapatiyor, kesinlikle konuşmak istemiyor şu anda, zamanı gelince konuşuruz cevabını bir türlü anlam veremiyorum ben sabah evden çıkana kadar bekliyor kalkmak için. Yani tamam kafasını toplamak istiyorsa anlarım, ama ne kadar daha, başka biri yok hayatında bundan eminim, çünkü bunu yapmaz, o zaman derdi, doğrudan, başka biri var diye ve giderdi direkt.Kızım niye mesaj attın o zaman eve geldiğinde konuşabilir miyiz diye sorsaydın. Eğer konuşamayız derse de ne yemeğini yapardın ne çamaşırını yıkardın evde o yok gibi yaşamaya devam ederdin bu belli ki kaşınıyor. Boşanmaz bo şan maz. Bundan dolayı boşanmaz yani eğer altında başka sıkıntılar varsa sana söylemediği(başka biri) bu sebepten sadece boşanmaz.
Erkekler başka biri olmadıkça ve çok huzursuz bir evliliği olmadıkça rahatını bozmaz. Daha adım atma şuna
Onun tam katır inadı var, şimdi arkadaşım diyor ki, zamanı gelince konuşuruz diyorsa ayrılmak için değildir. Zaten ayrılcak olsa çoktan ayrılırdı ve beklemez konuşmak için, konuşcak bişeyler de olmaz , ama ben işte içime öyle kuruntu yaptım ki artık inanmiyorum, ayrılmak için konuşacağına inaniyorum.
Sende onu umursama güzel ve dikkat çekici giyin salın evin içinde extra bakımlı ve çekici olun boşanırsa neyi kaybedecek bi görsünOnun tam katır inadı var, şimdi arkadaşım diyor ki, zamanı gelince konuşuruz diyorsa ayrılmak için değildir. Zaten ayrılcak olsa çoktan ayrılırdı ve beklemez konuşmak için, konuşcak bişeyler de olmaz , ama ben işte içime öyle kuruntu yaptım ki artık inanmiyorum, ayrılmak için konuşacağına inaniyorum.
Zamanı gelince konuşuruz dedi bugün, başka bir şey demediSende onu umursama güzel ve dikkat çekici giyin salın evin içinde extra bakımlı ve çekici olun boşanırsa neyi kaybedecek bi görsünhiç mi muhabbetiniz yok gidip sorsanız ben konuşmak istiyorum şimdi konuşalım diye
Bende ilk öyle düsündüm, hani aklinca beni cezalandiriyor sanki, yoklugu ile ve bosanma korkusu ile. Ama artik sanki ciddi ayrilmak istiyor gibi hissediyorum.. ortada aldatma yok, yani ciddi bir sorun yok aslinda, sadece ben onu biraz hirpaladim diye cok kizdi. Bunun icin de onca fedakarlik yaptiklarimi hice sayip bosanacaksa bilemiyorum. Kizgin olmayi denedim kendimce, hani bosarsa bosasin deyip. Ama cok koyuyor o düsünce bana, biz evlenirken iyi günde kötü günde diye söz verdik sonucta. Onun zor zamanlarda ben onu yalniz birakmadim, her kararinda arka ciktim destekledim.Ben eşinizin sizi süründürdüğünü ve bundan da zevk aldığını düşünmeye başladım. Aklınca sizi böyle terbiye(!) ediyor. Yokluğu ile cezalandırıp, boşanma korkusuyla hareketlerinizi kendi kontrolüne almış gibi. Sizin adınıza üzüldüm çünkü bu krizi atlatırsınız sizin çabalarınızla, ama en ufak bi tartışmada aynı şeyleri yapacak. İlişkinizde hiç bi zaman o hatalı olmayacak. Umarım yanılıyorumdur.
Müsait cok zamani vardi aslinda, izin gününü bile degistirmisti, coktan hazirlayip esyalarini da toplamak icin yeteri kadar zamani vardiDefolsun gitsin öyle adamı ben kapıya koyarım. Sakın tek bir adım atma daha da böyle sürerse boşanma işini hızlandırsak müsait olamıyorsan ben gidip dilekçe vereyim de.
Ben 15 senelik evliyim ve az da olsa tecrübeme dayanarak diyorum.ki bir erkeğe ben dilekçe vereyim dersen düzelecek.olani da yıkarsın. Hani eskiler hep der ya evlilikte bir taraf taş ise diğer taraf toprak olacak ki carpistiginda ses çıkmasın.Bu demek değildir ki hep kadin sessiz kalsin.kolay olan yıkmak zor olan inşaa etmektir.Bir kadının evliliği için savaşması asla gururunu incitmez aksine evligini kurtardığı için gurur duymalı kendisiyle.Defolsun gitsin öyle adamı ben kapıya koyarım. Sakın tek bir adım atma daha da böyle sürerse boşanma işini hızlandırsak müsait olamıyorsan ben gidip dilekçe vereyim de.
Ben 15 senelik evliyim ve az da olsa tecrübeme dayanarak diyorum.ki bir erkeğe ben dilekçe vereyim dersen düzelecek.olani da yıkarsın. Hani eskiler hep der ya evlilikte bir taraf taş ise diğer taraf toprak olacak ki carpistiginda ses çıkmasın.Bu demek değildir ki hep kadin sessiz kalsin.kolay olan yıkmak zor olan inşaa etmektir.Bir kadının evliliği için savaşması asla gururunu incitmez aksine evligini kurtardığı için gurur duymalı kendisiyle.
Tek ailem sensin diye eşine de diyor musun?Aslinda cok seviyor, zaten bu yüzden de cok öfkeli, sevmeseydi evlenmezdik bile. Haklisin üstüne gidilmesinden hoslanmaz, cok bunaltiyorsun der, biraz kendi haline birakip sakinlesmesini bekleyecegim.
Yani ben ona öyle demiyorum, anneannemi kaybettiğim zaman, kimsem kalmadı artık demiştim, o zaman kendisi demişti, senin ailen benim diye...Tek ailem sensin diye eşine de diyor musun?
Bazı insanlar bunu sevgi sözcüğü değil de bi sorumluluk gibi algılıyor; benden başkası kimsesi yok diye bilinçaltında bi kısıtlılık durumu yaşıyorlar. Beni bunaltıyorsun demesine bir de bu açıdan bak:)
Aranız düzelince de bu konuları bence konuş ve özellikle her tartışmada boşanma konusunun geçmemesini dile getir.
Onun yaninda, yani evde zaten bisey belli etmiyorum. bosanacak olsa coktan harekete gecmez miydi zaten, neyi bekliyor onu da anlamiyorum ki, bitiren insan digerlerin de dedikleri gibi pilisini pirtisini toplayip gitmez mi?boşanırsa da boşansın ya bunun için boşanılır mı? bu kadar kaybetmekten korktuğunuzu görürse tepenize biner ki binmiş de. bu kadar abartılacak bişey yapmamışsınız. ezdirmeyin kendinizi. keyfinize bakın cok üzülmüs gibi takılmayın
Merhaba arkadaşlar, kısa bir süre önce nişanlımla tartışma yaşadık, hatalı benim, onu çok kırdım ve özür defalarca diledim, nişanlımın beni halen sevdiğini biliyorum ancak ilişkimizin bittiğini söyledi hatta yatakları bile ayırmıştı, yaptığım yemekleri bile yemiyordu. son 2 haftadır tekrar yanıma yatıp sarılıp uyuyor, beraber yemek yiyoruz ancak arada hep "barıştığımızı düşünme" "bişey değişmedi" gibi laflar sokuyor, ben ilişkimiz yavaştan tekrar düzeliyor diye inanıyorum ama bilemedim, kesinlikle ayrılmak isteyen bir erkek de tekrar yatağı birleştirmez, sarılıp uyumaz herhalde? Ben barışmayı çok istiyorum, o da biliyor, ne yapabilirim onu ikna etmek için?
Bu konuyu biraz önce yanlış yerde açtım galiba
Sanirim haklisin, o zaman nisanliydik, ve 2 ay süren zor bir sürec sonrasi barismistik ve sonrasinda evlendik. O zamandan beri de hic böyle büyük kavgamiz olmamisti tekrar. Bende biraz kendime hakim olmam gerek. O zaman gitmemisti evden, esim beni cok seviyor aslinda fakat simdi öfkesi agir basar diye korkuyorum acikcasi. Olur da insallah barisirsak ben onunla konusacagim cünkü bende böyle uzun süre dayanamam. Evliligimiz tabiki de hep böyle gecmesini istemem.2018 de böyle bir konu açmışsın demekki 2018 den beri nişanlılıktan beri değişen bir şey yok tıpatıp aynı sıkıntıları yaşıyorsun. O zaman tavrını koymamışsın sizden bir şey olmaz bence. Eşin seni sürekli bununla tehdit edecek sen de habire ne yapabilirim diye konu açacaksın. Ya böyle sürüp gider ya da adam sıkılıp boşanır. Senin bırakacağın zaten yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?