Eşimle Baş Edemiyorum :)

Bende cok insan sevmem. Ama ben genel olarak insan pek sevmem. Yani burda ki cifte standart. Seninki 2 saat gelmesin benim ki 2 hafta kalsin. Ustelik yatili misafir daha zor.insan evinde bi pijamayla takilmak ister ne bileyim kicini devirip yatmak ister vs.

Eşin çok çok çok haklı. Çok bencil buldum sizi. Siz 2 saat surat yapın o 2 hafta çekmek zorunda kalsın.

Eşiniz haklı.

Siz yazdıklarınızı okudunuzmu acaba!!!!
Hala kendinizi haklı, görüp buraya da yazmanız; ilginç....
Eşinizin kıymetini bilin, evliliğinizi yıpratmayın. Size vereceğim tavsiye bu.

Sonyna kadar esin hakli. Senin ailenle ilgili mevzularda sen kendin karar verirken onun ailesiyle ilgili durumlarda sana da sorulmasini bekliyorsun. Senin ailen ve benim ailem yok artik. Sen hala " biz" olmayi ogrenememissin bence. Annesinin istedigi seyleri sen yapmak istemediginde hayir diyebilme hakkina sahipken esinden "hayir" kelimesini duymak istemiyorsun.
Kesinlikle esin hakli. Ayrica ilk konunu da okudum onda da benzer durum var. Mesele "biz" olmayi ogrenmekte. Bireysel davraniyorsun bazen.

Sen 2 saat esinin kardeslerine katlanamazken kendi kardesinin 2 hafta yatiya kalmasini esine sormadan kabul ediyorsun. Esini takdir ettim. Ben pek senin davranislarinizda adalet goremedim.

O misillemeler biraz olsun empati becerinize katkı sağlıyorsa ne mutlu eşinize..
Üzgünüm ama bence haksızsınız.

Eşiniz haklı asla geçinemem sizin gibi biriyle. Okurken sinir oldum ne yalan söyleyim. Kusura bakmayın.

2 saatlik misafir icin yorgunum diye 2 gun surat yapmissiniz. Iki saat katlanamamissiniz. Misafire de ayip etmissiniz.2 haftalik yatili misafirde hic yorgun degil miydiniz gercekten? 2 saat icin evin huzurunu bozmaya, agiz tadinizi bozmaya deger mi? Ben esinizin kardesi olsam bir daha evinize adim atmam. Bence sizin sergilediginiz bu davranis guc savasi gostergesi (konu basliginiz da bunu gosteriyor zaten). Oysa evlilik paylasimdir. Bu sekilde devam eder ve dengeler bozulursa evlilik çöker, kirilan kalpleri onarmak da zordur. Kimse de bu kadar kapris cekmez.

Eşin haklı ayrıca da insan eve yatılı biri geleceğinde hiç eşine danışmaz mı kim olursa olsun yatılı gelmesi başka oturmaya gelmesi bambaşka asıl siz haber vermeliydiniz tabiki

Ancak bu kadar tek taraflı düşünülebilinir sanırım. Eşiniz yerden göğe kadar haklı. Oldukça insancıl bir şekilde karşılık vermiş size de. 2 saatlik bir misafirlik ne kadar yormuş olabilir ki sizi? Surat yapmaya değmez.

Benim eşimide kendi tarafindan biri aradiginda size gelicez musaitmisiniz dediginde esimde evdeysek buyrun gelin der. Sonra bana soyler şu gün veya aksam misafir var diyerek. Hatta birkeresinde akrabalari aksam aramis sabah kahvaltiya gelicez diye gelin demis. Gelene gelmeyin denmez. Ve kalktim paşa pasada kahvaltilarini hazirladim güler yüzle. Yani bu cok normal. Benimde arkadaslarim akrabalarim geldiginde bende ona sormuyorum. Sormayi gerektircek bi durum yok. Musaitsek buyursun gelsinler kapim herkese acik. Bence eşin hakli. Gelene gelme denmez. Bi caylarini icip giderler. Ve sevilen eve gidilir. Demekki seviliyorsunuz

Eşiniz hakkı üstüne konuşulacak birşey yok..

B3nce sen hakli değilsin.
Benim eşimde örneğin bir yere gidecek olsam haber vermemi ister ne yaptığını detayına kadar anlatmamı ister.
Ama kendisi birkackez isim var deyp dışarı çıktığı ve bana bisey anlatmadığı için bende artık anlatmicam

Ona var bana yok muamelesi yapıyor eşim bana.

Sende eşine aynı muameleyi yapıyorsun

Çok bencilsiniz. Eşiniz size empati yaptırmaya çalışıyor, onu bile anlamıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…