- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 33
- Konu Sahibi kumsaldeniz09
-
Eşiniz misilleme yapmıyor ki, siz eşinizin ailesine 2 saat tahammül edemezken eşinizden kardeşinize 2 hafta tahammül etmesini bekliyorsunuz. eşinizin ailesini yakışır biçimde ağırlamayıp surat asmanız bence çok ayıp biz de bütün gün çalışıyoruz ama gelen misafirimize surat asmıyoruz. üstüne bir de kırıldım demişsiniz ki bence eşiniz size kırılmalıydı.
haksızsınız..
Size cevap vererek genel konuşuyum.
Problem ailesinin misafirliğe gelmesi değil. Benim çok yorgun olduğum bir gün (yorgunluktan dizlerim titriyordu) bana sorulmadan eve misafir çağırılması. Yorgun olmasam emin olun hiçbir problem yok. Başımın üstünde yerleri var ama ben yorgun olunca suratım asılıyor ister istemez yüzüm düşüyor. Misafiri layıkıyla ağırlayamadığımı düşününce o da moralimi bozuyor.
Demek istediğim başka bir gün misafirin çağırılması, benimde güzel bir şekilde misafirimi ağırlamam.
Sizin cevap vererek genel konuşuyum.
Problem ailesinin misafirliğe gelmesi değil. Benim çok yorgun olduğum bir gün (yorgunluktan dizlerim titriyordu) bana sorulmadan eve misafir çağırılması. Yorgun olmasam emin olun hiçbir problem yok. Başımın üstünde yerleri var ama ben yorgun olunca suratım asılıyor ister istemez yüzüm düşüyor. Misafiri layıkıyla ağırlayamadığımı düşününce o da moralimi bozuyor.
Demek istediğim başka bir gün misafirin çağırılması, benimde güzel bir şekilde misafirimi ağırlamam.
Bu arada eşim bana sorar gerekirse erteler. Misafirler olunca benimle birlikte koşturur, tek yapmam. Ben misafiri çağırır kabul ederim. Ama bunun sebepleri var. Gelenlerle sorun yaşayıp yaşamamış olmam. Zamanında sorunlar yaşadığım insanlarsa benim onayım bu anlamda gerekir. Ruh halime göre kabul eder ya da etmem. Ama sizde bu durum yok sanırım.
Kardeşler genelde misafir olarak kabul edilmez. Yani utanılacak, sıkılacak bir durum yoktur. Aradaki mesafeye de bağlıdır bu durum.Size cevap vererek genel konuşuyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?