Eşimle Baş Edemiyorum :)

Ee sen 2 saatlik oturmaya gelen misafire ki kardese surat asmissin. Esin 2 haftaya odasından cikmasa yeri demekki.
Ayrimcilik yapiyorsun ki esin cok dogru bir yol bulmus. Ne ekersen onu bicersin demisler. Sen esinin ailesine oyle yaparsan o senin ailenin gonlunu niye yapsin ki.

Peki koca 2 hafta boyunca esiniz hic mi yorgun olmayacak, hic mi sortuyla evinde dolanip ayaklarini uzatmak istemeyecek.

Esinize yüzde yüz hak verdim.cok mantıklı çok doğru şeyler konuşmuş.ekstradan bişey demiyorum aynrn esinizin tüm konuşmasına katılıyorum

Eşiniz çok kibar davranarak empati yapmanızı sağlamış ama siz yine pek anlamak istemeyeceksiniz sanırım.

Çünkü konu metninizin alt yazısı eşimi haksız bulun ben haklıyım dimi dimi gibi geldi bana.

cay icmeye gelip 2 saat oturan 4 kisiye nasil hazirlik yapip nasil agirliyorsunuz cok merak ettim
İnsanlari 2 saat agirlayip uc gun trip atiyorsunuz ama 2 hafta kalmaya gelecek kardeşte sorun gormuyorsunuz
Cok mantikli bi esiniz varmiş
Az bile yapiyor

2 saatliğine çaya gelmeleri için gerçekten bu kadar tantanaya gerek yok kardeş bu ayrıca eşiniz çok haklı siz farklı davranmışsınız maalesef o da buna karşılık size böyle davranıyor eşiniz kesinlikle haklı.

Gelen kardeşleri koltuklara kurulup hizmet beklemez size yardım ederlerse sorun kalmaz diye düşünüyorum.

Eşin haklı ...

Eşin çok ama çok haklı. Ben olsam şu konuyu açmaya bile utanırım.

Evlilikte senin kardesin benim kardesim olayi baslatinca huzur kalmiyor.Empati kurun kardeslerinizi adil cagirin.

Size yapılmasını istemediğiniz şeyi neden eşinize yapıyorsunuz onun da ret etme hakkı var onun da evi onun da kardeşi sizin ne dokunulmazlığınız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…