- 10 Ekim 2014
- 32.560
- 146.362
- 798
- Konu Sahibi British Blue
-
İstemiyorum doğru hani kastım var gibi düşünmesin demek istedim aslında. Valla benim sohbetimi beğenmiyorsa önce kendi sohbetine baksın. Bir sorayım bunu bakayım ne diyecek. Görümcemin sohbetinden sıkılmayız benimkinden sıkılıyorsa sorun zaten ondadır zira tek sohbetleri amcaları dayıları çekiştirmek oluyor
Ben gelinimizi cok seviyorm cok tatlış muhabbeti güzel ama konu sahibine jak verdim mokunu çıkarmışlar. Herşey bir dengede güzel.Erkek kardes ve karisiyla gezmeye gitmek mi? Igrencbi farki yok
yok ya bazi insanlar oyle, arkadas cevresi yerine akrabayla vakit gecirmeyi seviyor.Sorun sizde olacak değil elbette ama eşiniz için bir şekilde uyuşmuyor, sarmıyor sizinle vakit gecirmek gibi gorunuyor. Boyle devamli her plana birilerini dahil edenlerin sorunu birlikte sıkılmaları oluyor benim gordugum kadariyla.
İki kişi birbiriyle sohbetli, eglenceli olsa zirt pirt başkalarini arama gereği duymazlar.
Niye ya biz kaynimla anlasiriz mesela iyi bir eltim olsa arada beraber cikmak isterimErkek kardes ve karisiyla gezmeye gitmek mi? Igrencbi farki yok
Sorun sizde olacak değil elbette ama eşiniz için bir şekilde uyuşmuyor, sarmıyor sizinle vakit gecirmek gibi gorunuyor. Boyle devamli her plana birilerini dahil edenlerin sorunu birlikte sıkılmaları oluyor benim gordugum kadariyla.
İki kişi birbiriyle sohbetli, eglenceli olsa zirt pirt başkalarini arama gereği duymazlar.
yok ya bazi insanlar oyle, arkadas cevresi yerine akrabayla vakit gecirmeyi seviyor.
yok bence kulturel bir sey. benim ailemde kendi ailemizle takildigimiz da olurdu, arkadaslarimizla takildigi da. ama esimin ailesi farkli, sosyalligi akrabalari ile yapiyorlar, kuzenlerle gorusuyorlar mesela. bana degisik gelmisti. bazi insanlarin disari cikma kahve icme gibi kulturu olmuyor, eve gidecek beraber kadinlar yemek yapacak erkeklerin onune yemek cay gelecek v vs vsArkadaş, akraba diye ayirmamiştim aslinda. Eş, sevgili olan iki insan her plana devamli arkadaş/akraba dahil ediyorsa birbirleriyle uyumlu değiller sıkılıyorlardir bence. Akrabayla vakit gecirmeyi sevse bile bir siniri olur bu işin, eşinle yalniz cikamayacak boyutta olmasi sevmekten öte gibi gorunuyor.
yok bence kulturel bir sey. benim ailemde kendi ailemizle takildigimiz da olurdu, arkadaslarimizla takildigi da. ama esimin ailesi farkli, sosyalligi akrabalari ile yapiyorlar, kuzenlerle gorusuyorlar mesela. bana degisik gelmisti. bazi insanlarin disari cikma kahve icme gibi kulturu olmuyor, eve gidecek beraber kadinlar yemek yapacak erkeklerin onune yemek cay gelecek v vs vs
Bekar kiz kardesi arada alir gezerken onu da götürürsün de. O da evliyse , hele de cocuklari varsa. Herkes kendi gezmesinj kendi yapsin. Niye huzur bozulur ki Iyy
Söylemedim geçmişte ailesiyle sorunlar yaşadık huzursuz olduk şimdi bunu söylediğimde kötüye yorup yanlış anlar mı acaba yine huzursuzluk başlar mı diye düşünüyorum
biz yapiyoruz cunku esimin tarziyla benimki birbirine benzer, anlattigim ailesi, yani kardesleri kuzenleri falan. bir sene boyunca bir kere disarida yemege cikmiyorlar mesela (disarinin pis yemeklerini yememek icin :)) biz beraber vakit gecirmeyi severiz. ama soylemek istedigim boyle olan insanlar var. mesela universitede bazi arkadaslarim disari cikip kahve icmek ya da bir yerde yemek yemek isterdi, diger grup kizlar da evde toplanip kisir yaparlardi :)) yani ev oturmasi seviyorlar iste.Tamam da eşinizle YALNİZ başiniza da plan, gezme yapmiyor musunuz hiç?Her disari ciktiginizda birileri mi oluyor? Bu bana garip geliyor doğrusu.
Bahsettigim şey disarda kahveyi arkadaşlar içmek veya evde akrabayla takılmak değil. Kadın ve kocası yalnız olmayı istemek.Daha nasıl diyeyim bilemedim. Yani kadının derdi arkadaş ya da akraba değil yalnız baş başa kalmak istiyor.
Sınırını bilirsen neden sevilmeyesin ki .. tekerlekli bavul gibi arkalarına gitmezsen misafir gibi gelip gidersen evlerine karışamazsan hayra şerre sevilirsin..iyiki kardeşim yok.beni de istemeyeceklerdi demek
benim bir sürü görümcem var.seviyorum onları valla.Sınırını bilirsen neden sevilmeyesin ki .. tekerlekli bavul gibi arkalarına gitmezsen misafir gibi gelip gidersen evlerine karışamazsan hayra şerre sevilirsin..
Sakalına göre tarak vuruyorlar da seviyorsun.benim bir sürü görümcem var.seviyorum onları valla.
yok çok farklı insanlarız hayat tarzından siyasi görüşe kadar.ama birbirimize saygılıyızdır ve kötü gün dostuyuzdur.Sakalına göre tarak vuruyorlar da seviyorsun.
İmza cumle. .. saygı.yok çok farklı insanlarız hayat tarzından siyasi görüşe kadar.ama birbirimize saygılıyızdır ve kötü gün dostuyuzdur.
Benim iki tane var.Biri rahmetli oldu,kendi ablam olsa o kadar severdim.Digeri ile bazı tatsızlıklar yaşadık.Beni sever gibi görünüyor du ama bilemiyorumbenim bir sürü görümcem var.seviyorum onları valla.
Hem ilgisiz hem Vizyonsuzİstemiyorum doğru hani kastım var gibi düşünmesin demek istedim aslında. Valla benim sohbetimi beğenmiyorsa önce kendi sohbetine baksın. Bir sorayım bunu bakayım ne diyecek. Görümcemin sohbetinden sıkılmayıp benimkinden sıkılıyorsa sorun zaten ondadır zira tek sohbetleri amcaları dayıları çekiştirmek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?