Eşimle başbaşa vakit geçirmek istiyorum artıkk

Sorun sizde olacak değil elbette ama eşiniz için bir şekilde uyuşmuyor, sarmıyor sizinle vakit gecirmek gibi gorunuyor. Boyle devamli her plana birilerini dahil edenlerin sorunu birlikte sıkılmaları oluyor benim gordugum kadariyla.

İki kişi birbiriyle sohbetli, eglenceli olsa zirt pirt başkalarini arama gereği duymazlar.

yok ya bazi insanlar oyle, arkadas cevresi yerine akrabayla vakit gecirmeyi seviyor.

Eskiden bu kadar çağırmazdı birilerini. Bunu soracağım teşekkürler

yok ya bazi insanlar oyle, arkadas cevresi yerine akrabayla vakit gecirmeyi seviyor.

Arkadaş, akraba diye ayirmamiştim aslinda. Eş, sevgili olan iki insan her plana devamli arkadaş/akraba dahil ediyorsa birbirleriyle uyumlu değiller sıkılıyorlardir bence. Akrabayla vakit gecirmeyi sevse bile bir siniri olur bu işin, eşinle yalniz cikamayacak boyutta olmasi sevmekten öte gibi gorunuyor.

yok bence kulturel bir sey. benim ailemde kendi ailemizle takildigimiz da olurdu, arkadaslarimizla takildigi da. ama esimin ailesi farkli, sosyalligi akrabalari ile yapiyorlar, kuzenlerle gorusuyorlar mesela. bana degisik gelmisti. bazi insanlarin disari cikma kahve icme gibi kulturu olmuyor, eve gidecek beraber kadinlar yemek yapacak erkeklerin onune yemek cay gelecek v vs vs

Tamam da eşinizle YALNİZ başiniza da plan, gezme yapmiyor musunuz hiç? Her disari ciktiginizda birileri mi oluyor? Bu bana garip geliyor doğrusu.

Bahsettigim şey disarda kahveyi arkadaşlar içmek veya evde akrabayla takılmak değil. Kadın ve kocası yalnız olmayı istemek. Daha nasıl diyeyim bilemedim. Yani kadının derdi arkadaş ya da akraba değil yalnız baş başa kalmak istiyor.

Bekar kiz kardesi arada alir gezerken onu da götürürsün de. O da evliyse , hele de cocuklari varsa. Herkes kendi gezmesinj kendi yapsin. Niye huzur bozulur ki Iyy

Görümcelerim biri evli diğeri bekar. Evli olan iki çocuğu var. Bekar olanla başka bir konuda tartıştık hala geliyor utanmadan. Eşim de onlarla sohbet etmiyor ki ful telefonla uğraşıyor. Benlede hiç sohbet etmiyor. Konuşmaya çalışıyorum aynı odun gibi duruyor öyle. Görümcem sülale konusu açınca bir iki konuşuyor eşim o kadar. Onun haricinde çocuklarıyla haşır neşir oluyor görümcem. Diğer bekar olanda kendi halinde oturuyor. Üff anlatırken bile daral geldi

Söylemedim geçmişte ailesiyle sorunlar yaşadık huzursuz olduk şimdi bunu söylediğimde kötüye yorup yanlış anlar mı acaba yine huzursuzluk başlar mı diye düşünüyorum

Evliligin temeli iletisimdir. Kendi icinizde biriktirip dursaniz gün gelir yalnis yerde patlarsiniz. Mesele ailesi degil ki. Mesele esler olarak size ayrilan vakitin sizin icin az olmasi. Onun icin ailesindeki kişileri katmadan sadece kendi hislerinizden yola cikarak konusun. Oda kendine göre "herseyin ortasini" buldugunu düsünüyordur, ama siz onu hissedemiyorsunuz. O yüzden konusmaniz lazim. Esim doktor yogun calisir. Bazen ayni evde yasadigimiz halde az görüyorum. O yüzden muhakkak cekirdek aile olarak tatil de ayarlarim veya hafta sonlari gezmeleri. Diger aile üyelerine de zaman ayiriyoruz elbette, ama öncelik maddi manevi hep cekirdek aile. Biz evliligimizi ve duygu dünyamizi ne kadar saglamlastirsak ruhen o kadar direncli de oluyoruz. Ne kadar direncli olsak da hayatin geri kalan bölümlerine de faydali oluruz.

biz yapiyoruz cunku esimin tarziyla benimki birbirine benzer, anlattigim ailesi, yani kardesleri kuzenleri falan. bir sene boyunca bir kere disarida yemege cikmiyorlar mesela (disarinin pis yemeklerini yememek icin :)) biz beraber vakit gecirmeyi severiz. ama soylemek istedigim boyle olan insanlar var. mesela universitede bazi arkadaslarim disari cikip kahve icmek ya da bir yerde yemek yemek isterdi, diger grup kizlar da evde toplanip kisir yaparlardi :)) yani ev oturmasi seviyorlar iste.

benim bir sürü görümcem var.seviyorum onları valla.
Benim iki tane var.Biri rahmetli oldu,kendi ablam olsa o kadar severdim.Digeri ile bazı tatsızlıklar yaşadık.Beni sever gibi görünüyor du ama bilemiyorum.Ben de görümceyim ama sevip sevmedikleri hakkında hiçbir bilgim yok.

Hem ilgisiz hem Vizyonsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…