Eşimle başbaşa vakit geçirmek istiyorum artıkk

ben de birini hiç görmedim rahmetli olmuş.4 tane daha var ama.kaynana kayınpeder de hiç görmedim bak.o yüzden konu açmadım ya şikayet için

Valla ben anlatmayı beceremedim siz çözüm bulursanız bende bir denerim. Bu işler çok zor asla anlamazlar. Benim eşimde sürekli ya yatılı ya normal misafir meraklısı. Artık Allah'a sığınıyorum çünkü gerçekten başbaşa vakit geçirmediğimiz zaman sürekli insan kendi kendini dolduruyor.

bir kere git uc kere gitme. esini gonder kendi gitsin. sen de evde islerini bitir. bazen ben temizlik yapacak olunca esimi cocuklarla beraber gonderiyorum, kafam rahatliyor :)

Yani görümcemleri görmektense temizliği tercih ederim ama eşim gitse ne anladım bu işten. Ben eşimle tek vakit geçirmek istiyorum sen beni viledayla başbaşa bıraktın oldu mu şimdi neyse canın sağolsun teşekkür ettim

Sanırım eşinizin ailesi ile aynı şehirde yaşıyor sunuz?

Eşinizin kafasına sürekli işleyin bu fikri,aileyi ortaya atmadan sadece rahatsız olduğunuzu,başbaşa kalmak istediğinizi belirtin.

Eşimin bide misilleme yapma huyu var hiç yoktan yere benim aileme cephe alıyor. Ailemle aynı şehirde bile değiliz öyle karışmazlar etmezler. Bu en basit aile konusu bile bizde her zaman kavgayla sonuçlandığı için çekinir oldum artık bir şey demeye. Eşime ailesini katmadanda desem anlar biliyorum çünkü genelde ailesi ile görüşüyoruz. E yapacak bir şey yok söyleyeceğim artık bende sabır kalmadı. Bu arada profilinizdeki o ponçiği burdan ısıra ısıra mıncıklarım bir kedi aşığı olarak deliriyorum şuan allahım tipe bak

Son düzenleme:
Profilimdeki kedim öldü malesef.Şu anda başka bir kedi besliyorum.

Eklentiler

• IMG-20220107-WA0001.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 40
Benim kocam da dahil böyleleri evlenmeyip abi kardeş anne baba yaşamaya devam edecek. Bekarken hiçbirinin kıymeti olmaz evlenince bir anda değerlenir

Şey desene kabile şeklinde gezmeye daha ne kadar devam edeceğiz?

Ah sormayın ne yazık ki öyle evet eşim bekarken evin yolunu bilmezmiş nerdesin diye bile sormazlarmış doğum günü nedir bilmezmiş şimdi her sene kayınvalidemlerle kutluyoruz. Kutlasınlar tamam da bu kadar ikiyüzlülük olmaz. Daha anlatsam neler miğdem bulanıyor

Senin adına üzüldüm gerçekten. Eğer dur demezsen zamanla eklenerek devam edecek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…