- 10 Nisan 2014
- 42.513
- 113.872
- 798
- Konu Sahibi British Blue
-
ben de birini hiç görmedim rahmetli olmuş.4 tane daha var ama.kaynana kayınpeder de hiç görmedim bak.o yüzden konu açmadım ya şikayet içinBenim iki tane var.Biri rahmetli oldu,kendi ablam olsa o kadar severdim.Digeri ile bazı tatsızlıklar yaşadık.Beni sever gibi görünüyor du ama bilemiyorum.Ben de görümceyim ama sevip sevmedikleri hakkında hiçbir bilgim yok .
Valla ben anlatmayı beceremedim siz çözüm bulursanız bende bir denerim. Bu işler çok zor asla anlamazlar. Benim eşimde sürekli ya yatılı ya normal misafir meraklısı. Artık Allah'a sığınıyorum çünkü gerçekten başbaşa vakit geçirmediğimiz zaman sürekli insan kendi kendini dolduruyor.Herkese merhaba bu ara çok bunaldım eşim şuan yoğun çalışıyor eve geliyor aynı rutin şeyler işte. Eskiden yine iyiydi işi o kadar yoğun değildi birlikte bir şeyler yapmaya daha çok vaktimiz olurdu. Aynı evdeyiz evet birbirimizi sürekli görüyoruz ama evde rutin olunca insan bir değişiklik, açılmak istiyor. Eşimle başbaşa vakit geçirmeye ihtiyacım var hissediyorum ama o bir yere gideceğimiz zaman görümcemleri arıyor onlarıda çağırıyor, gezmeye gitsek dönüşte mutlaka kaynanamlara gidiyoruz 3-4 saatimiz orda geçiyor eve geliyoruz. Ya da kuzenlerine haber veriyor onlarda geliyor. Sanırım bu durumdan artık çok sıkılmaya başladım hatta patlama noktasına geldim tamam arada gidilir böyle şeyleri bende severim ama şuan hiç kaldıramıyorum. İstiyorum ki şöyle dışarı çıktığımızda doya doya bir vakit geçirelim tadını çıkartalım ne bileyim bir şeyler yarım kalıyor gibi hissediyorum hep. İlk başta pek sorun gibi gelmiyordu ama gitgide canım sıkılmaya başladı. Bir haftasonu ful çalışıyor diğer haftasonu çalışmıyor o zaman sadece bize ait olsun istiyorum artık. Zaten kaynanamla geçmişte çok sorun yaşadığımız için aramız yok. Oraya gittiğimde doğru dürüst kimseyle konuşmuyorum bile hep bir negatif enerji, kasvetli bir ortam var. Ayrıca biliyorum bana çalış diyeceksiniz en kısa zamanda işe gireceğim zaten kendimi oyalamayı bilende bir insanım yani boş vaktimde film, kitap, oyun ne ararsanız… zamanın nasıl geçtiğini bilmem bir bakarım akşam olmuş. Arkadaşlarımda var birbirimize gelir gideriz. Haftanın iki üç günü ya arkadaşlarım bendedir ya ben onlarda. Sorunum gerçekten eşimle başbaşa vakit geçirememek, ilgi. Bunu uygun bir dille eşime nasıl söyleyebilirim sizce ? Annesini kardeşlerini istemiyormuşum gibi algılamasını istemiyorum. Okuduğunuz için teşekkürler fikirleriniz benim için çok değerli
Ama gerçekten iyiler erken gidiyor yaben de birini hiç görmedim rahmetli olmuş.4 tane daha var ama.kaynana kayınpeder de hiç görmedim bak.o yüzden konu açmadım ya şikayet için
bir kere git uc kere gitme. esini gonder kendi gitsin. sen de evde islerini bitir. bazen ben temizlik yapacak olunca esimi cocuklarla beraber gonderiyorum, kafam rahatliyor :)
Sanırım eşinizin ailesi ile aynı şehirde yaşıyor sunuz?Yani görümcemleri görmektense temizliği tercih ederim ama eşim gitse ne anladım bu işten. Ben eşimle tek vakit geçirmek istiyorum sen beni viledayla başbaşa bıraktın oldu mu şimdineyse canın sağolsun teşekkür ettim
başbaşa vakit geçirmediğimiz zaman sürekli insan kendi kendini dolduruyor.
Sanırım eşinizin ailesi ile aynı şehirde yaşıyor sunuz?
Keşke başka bir şehire taşınma olanağınız olsa.Lanet olsun ki evet
Keşke başka bir şehire taşınma olanağınız olsa.
Ben zamanında kendim için çok dua etmiştim bu konuda,kabul oldu.Sizin için de ederimÖyle bir planımız var işleri ayarlamaya çalışıyoruz dua edin lütfen
Ben zamanında kendim için çok dua etmiştim bu konuda,kabul oldu.Sizin için de ederim.
Eşinizin kafasına sürekli işleyin bu fikri,aileyi ortaya atmadan sadece rahatsız olduğunuzu,başbaşa kalmak istediğinizi belirtin.Allah razı olsuninşallah
Eşinizin kafasına sürekli işleyin bu fikri,aileyi ortaya atmadan sadece rahatsız olduğunuzu,başbaşa kalmak istediğinizi belirtin.
Profilimdeki kedim öldü malesefEşimin bide misilleme yapma huyu var hiç yoktan yere benim aileme cephe alıyor. Ailemle aynı şehirde bile değiliz öyle karışmazlar etmezler. Bu en basit aile konusu bile bizde her zaman kavgayla sonuçlandığı için çekinir oldum artık bir şey demeye. Eşime ailesini katmadanda desem anlar biliyorum çünkü genelde ailesi ile görüşüyoruz. E yapacak bir şey yok söyleyeceğim artık bende sabır kalmadı. Bu arada profilinizdeki o ponçiği burdan ısıra ısıra mıncıklarım bir kedi aşığı olarak deliriyorum şuan allahım tipe bak
Benim kocam da dahil böyleleri evlenmeyip abi kardeş anne baba yaşamaya devam edecek. Bekarken hiçbirinin kıymeti olmaz evlenince bir anda değerlenir
Şey desene kabile şeklinde gezmeye daha ne kadar devam edeceğiz?
Senin adına üzüldüm gerçekten. Eğer dur demezsen zamanla eklenerek devam edecek buAh sormayın ne yazık ki öyle evet eşim bekarken evin yolunu bilmezmiş nerdesin diye bile sormazlarmış doğum günü nedir bilmezmiş şimdi her sene kayınvalidemlerle kutluyoruz. Kutlasınlar tamam da bu kadar ikiyüzlülük olmaz. Daha anlatsam neler miğdem bulanıyor
Profilimdeki kedim öldü malesef.Şu anda başka bir kedi besliyorum.
Çok teşekkür ederim.O çok başkaydı,hayatımda gördüğüm en sakin kediydi.Bu da acayip sırnaşık,beraber uyuyoruz.O kadar zeki bir hayvan ki,resmen konuşuyor benimleBaşınız sağolsun benimde kedim ölmüştü çok üzücü. Buda çok minnoşmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?