F Fidoli Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2018 10 0 1 41 19 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Fidoli #21 yvz13 .!.: şunu çok iyi idrak etmek lazım ite kalka zoraki yürüttüğünüz ve acı çektiginiz bir evlilikte çocugunuz mutlu olamaz evladım için katlanıyorum ne demek ben anlam veremiyorum sen de evlat değilmisin?? Genişletmek için tıkla... Allah güç versin bir süre bir sene gibi bir süre dayanayım en azından çocuk kreş yaşına gelsin , hayatımı düzene sokmam için kızımın biraz daha büyümesi lazım
yvz13 .!.: şunu çok iyi idrak etmek lazım ite kalka zoraki yürüttüğünüz ve acı çektiginiz bir evlilikte çocugunuz mutlu olamaz evladım için katlanıyorum ne demek ben anlam veremiyorum sen de evlat değilmisin?? Genişletmek için tıkla... Allah güç versin bir süre bir sene gibi bir süre dayanayım en azından çocuk kreş yaşına gelsin , hayatımı düzene sokmam için kızımın biraz daha büyümesi lazım
Ksilen Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2011 586 679 103 19 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Fidoli #22 Fidoli .!.: Hitap olamaması gereken bir durum , aynısını ben yapsam demicem yapmam çünkü, bide herşey böyle basit görünen hitaplarla başlar Genişletmek için tıkla... Şiddet olmaması gereken çok daha önemli bir durum.
Fidoli .!.: Hitap olamaması gereken bir durum , aynısını ben yapsam demicem yapmam çünkü, bide herşey böyle basit görünen hitaplarla başlar Genişletmek için tıkla... Şiddet olmaması gereken çok daha önemli bir durum.