oyle her kustuğunde baskalarıyla mı konusacak koy tepkini bence.Günaydın herkese, ben 3 yıllık evliyim 22 aylık bir kızım var . Eşimin beni çok sevdiğini düşünüyordum , dün öyle olmadığını anladım ,küs olduğumuzdan dolayı dün başka bir kadınla msj laşıyordu , gittim tlf istedim vermedi ( ben bilgisayardan gördüm msj ları çünkü), çok tuhaf hissediyorum kendimi ne yapayım bilmiyorum yani arkadaşım dediği birine insan tatlım dermi evli bir erkek siz söyleyin
Evet iştenmiş guyaoyle her kustuğunde baskalarıyla mı konusacak koy tepkini bence.
Ben de aynı düşüncedeyim ama erkeklere göre bu çok normal , sorduğumda bile evet konuşabilirim diyoArkadasi nereden arkadasi? Okul mu is mi? Eskiden iletisimleri nasildi? Simdi ben de liseden erkek arkadasima canim cicim derim de kardes gibi buyuduk biz, esimle kavgaliyiz diye yapmam bunu hep aynidir cizgim.
Konusabilir de bunu size inat olsun diye yapiyorsa yanlisBen de aynı düşüncedeyim ama erkeklere göre bu çok normal , sorduğumda bile evet konuşabilirim diyo
Şiddete mi başvuruyor peeesss .!Napsaydım kavga edince şiddete başvuruyor çocuk etkilenmesin diye bir kaç kelime söyledim
Evliliğimiz sorunlu ,geçer dedim çocuk küçük dedim ama olmuyor anltamadığım daha çoook şey varŞiddete mi başvuruyor peeesss .!
Ya neden hala gözyumuyorsunuz bu şiddete . !!!!
Yarın bıgün senı aldatsa şiddete başvuruyor dıye seste etmezsin.
Eşimin beni çok sevdiğini düşünüyordum
kavga edince şiddete başvuruyor
Şiddet dedın yeter zaten gerisi mühim değil .Evliliğimiz sorunlu ,geçer dedim çocuk küçük dedim ama olmuyor anltamadığım daha çoook şey var
Konusabilir de bunu size inat olsun diye yapiyorsa yanlis[/QUOT
Bence de , çünkü başka türlü kendimi yıpratıyorum , zatenn kafamda bitmiş herşeyhep çocuk zaten insanın elini ayağını baglayan ben o tip adamla tartısmaya bile girme derim ne hali varsa gorsun.
Ayrılmam şu an mümkün değil , ben şu çalışmıyorum çocuktan dolayı , ailem çok uzakta başka bir ülkede yani anlayacağınız bir süre dayanmaya mecburumŞiddet dedın yeter zaten gerisi mühim değil .
Neden ayrılmıyorsun ?
Çocuğun şiddetli bir ortamda buyumesınden iyidr.
Hitap olamaması gereken bir durum , aynısını ben yapsam demicem yapmam çünkü, bide herşey böyle basit görünen hitaplarla başlarDaha önemli sorunlarınız varken mesajdaki hitaba mı takıldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?