Eşimle bayram gerginliği

sizin düğün için aldığınız bişeyi o satıp başka bişey almak istese naparsınız?

O zamanda param yok diyecekti ben eşimi tanıyorum
Sen bu kadar ezilip buzuldukce aman kimse zorlanmasin hep iyi olalım dedikçe kıymet göreceğini mi sanıyorsun? Gördüğün gibi daha çok ezilirsin kıymet bilen falan da yok geçenlerde bir konuya daha yazmıştım deveye diken insana s...... yaranir diye. Set mi istiyorsun bilezik mi başka bişey mi her neyse eşine şöyle imkanlar dahilinde uygun bişey alın yüzük falan da bozdurma

Doğru dedin valla ama istesem de yapmazdı ondan bende gelinliği satmak istedim

Ben de hatıralara maneviyata önem veririm. Daha dün düğünde kv nin taktığı inci seti satayım mı diye düşündüm, sonra vazgeçtim.

Yüzük konusunda eşinizi haklı buldum. Gelinlik konusunda evet 1 kere giyiliyor satılabilir. Üslup biraz ağır olmuş eşinizin. Bayram bayram siz alttan alın konuyu uzatmayın dedigi gibi olsun. Iyi bayramlar

Bende maneviyata eşiniz gibi önem verenlerdenim. Herhalde yüzüğüm benimle ölene dek parmağımda gelir. Bence biraz alttan alın, hem şimdi bayram. Tatsızlık olmasın, ağız tadıyla yaşayın bayramınızı. Bir sarıl öp geçsin küskünlük. İnan ne zorluklar ne sıkıntılar yaşıyor insanlar bu çerez. Canınızı sıkmaya bile değmez. Maddi durumunuz biraz daha iyi olduğunda setinizi de elbet alırsınız zaten.
Hayırlı bayramlar. :')

Of ne bileyim ya annemlere gidiyorum elim kolum boş onlarda bşy görmek istiyorlar haliyle

Senin gibi kızı bulmuş da üzüyor.Kim böyle anlayışlı olur.Evli kadının kolunu boynunu boş bırakırken maneviyatı düşünmüyorlar.Gayet de makul bişey söylemişsin.Kaynanan yurtdışı gezer gelinine bir bilezik takmaz.Boşuna dememişler varlı yapmaz arlı yapar diye.

Sorma gecen bayramda Kv dedi ki bu sene tatil Plan'ı yaptınız mı bizde yok dedim ne dese beğenirsin tekne kiralayın dedi bende ne kadar fiyatları dedim aylık 24 bin demesin mi gel de sinir olma dalga mı geçiyor kafa mı buluyor anlamadım benim yıllık iznim çok çok 2 hafta 2 hafta için o kadar verecek param olsa zaten çalışmam

Evlenirken de bşy yapmadı ki en azından bi setim olur diye düşündüm

Tam da bayramda bu konunun konuşulması gereksiz olmuş. Set almak için yüzük mü satılır para biriktirin alın kendinize bir set madem bu kadar istiyorsunuz. Ama yüzüğü satmayın demek ki maneviyatı var onun gözünde ki bence haklı

Belki de haklı bilmiyorum ama bende haklıyım

Valla bence bir şey istemeden evlenmişsiniz ama bu canınızı sıkmaya başlamış. Ailenizden bu konuda rahatsız edici sözler mi işitiyorsunuz? Karşı taraf sanırım ne tatlı dilli ne de eli açık. kocanızda evi anca geçindiriyor ya da ikiniz anca geçindiriyorsunuz. Bu durum içten içe can sıkıcı bir hal almış. yapmak istedikleriniz kendinize bir değer biçmekse çok uzun zaman önce ucuza gittiğinizi söyleyebilirim. Bu durumu değiştirmek zor. Azla yetinip taktir almak şöyle dursun değerinizde bir artışta olduğunu sanmıyorum. yani öyle hissedip içten içe bu duruma gıcık olduğunuzu düşünüyorum. Yazılanları böyle yorumladım. Kavga etmek ya da elinizdekinin artılarını düşünerek bu maddi konuların can sıkıcı seviyesini düşürmek sizin elinizde. Kafanızı rahatlatın.şimdi sorunuza geleyim ben eşyalara yüksek maneviyat yüklemem ancak anısı olan şeyleri saklamak sanırım doğamızda var. Tabi işine yaramayan bir eşyayı tutmak ve almak istedğin diğer şeyden vazgeçmek mantıksız. gelin görün ki eşyalarınız eşiniz için anlamlı ve değerli. huzurunuz kaçmasın diye kalsınlar derim.

Evet hiçbşy talep etmedim evlenirken gelinlik bile istemedim o olmaz öyle dedi Aldı ailemde diyor işte bi takın küpen bileziğin yok evlenen kadının takısı olmaz mı diyor haklılar ama eşime de bşy söylenmiyor ne yapayım nasip böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…