Eşimle bayram gerginliği

Ne yapayım

Haklısınız hem zaten gelinin dinen de Hakkı değil mi

En azından kıyıda takım olsun evliliğe ait diyorum

Nabza göre şerbet verin. Mesela eşiniz şu anda bunu duysa eşyaları satmak istemenize kılıf uydurduğunumu yoksa bu durumun yarattığı baskıyla böyle bir çözüm ürettiğinizi mi düşünür? Şimdi mi konuşmalı yoksa sessiz kalıp doğru anı mı beklemeli? Bu konuyu tamam satmıyorum diyerek kapatıp üç gün sonra mı anlatmalı? Yoksa ağlayarak içinizi döküp bayram bayram rahata mı kavuşmalı? Ben ilişkinizi bilemediğimden öneride bulunabilirim. Ancak siz ne yapacağınıza karar verebilirsiniz. Hayırlı bayramlar.

Bence bunları böyle böyle söyleyip konuyu kapatmak en mantıklısı almazsa da bende özendiğim olursa biryere giderken arkadaşlarımdan ödünç alır takarım

Kocan çok ince ruhlu maşallah her konuda böyle midir :)
Şaşırtıcı..

Kırılmakta haklısın, senin birsürü fedakarlığın olmuş, set almak isterken bile eşine külfet olmamanın derdindesin ama o düşüncesizlik etmiş.. "manevi değeri var olur mu, ileride ben sana bi şekilde set alırım" vs dese almasa bile tatlı sözle seni mutlu ederdi.. ama bence yine de uzatma, erkeklerinin geneli böyle düşüncesiz ve kaba.. o da aslında art niyetle söylememiştir, yani senin gelinliğinin maneviyatını düşünüyorsa iyi kalpli biri bence.. genelde erkekler önem vermez çünkü böyle şeylere.. yani diyeceğim şu, bi taraf alttan almalı, ikiniz de böyle inatlaşmaya devam ederseniz evliliğinizi mahvedersiniz.. güzel bi dille "aslında gelinliğin maneviyatını düşünmen çok güzel, çok ince bi davranış ama bunu beni kırarak söylemene gerek yoktu, ben de set almaya heveslendim ve maddi açıdan sıkıntıya girelim istemedim, ikimiz de kötü niyetli değiliz aslında vs" dersin ve olay çözülür umarım

Umarım çözülür cumadan gelsin konulacağım

Kirilmak da hakli bence sonucta manevi degeri olan seyler genelde kadinlar hassas olur bu tur konular da siz de tam tersi olmus

Kirilmak da hakli bence sonucta manevi degeri olan seyler genelde kadinlar hassas olur bu tur konular da siz de tam tersi olmus
Bende gelinliğimi satmak istemem ama kıyıda bi takım olsun istiyorum annemlere gidiyorum ya da arkadaşlarla buluşuyorum evli her kadın da ya bileklik ya kolye mutlaka bşy var

Bende gelinliğimi satmak istemem ama kıyıda bi takım olsun istiyorum annemlere gidiyorum ya da arkadaşlarla buluşuyorum evli her kadın da ya bileklik ya kolye mutlaka bşy var
Anliyorum sizi de hevesiniz varsa maddi imkanlar dogrultusunda esinizi de uzmeden kucuk bisey alsaniz siz de sonradan uzulebilirsiniz cunku gelinliginizi veya yuzugunuzu satarsaniz

Anliyorum sizi de hevesiniz varsa maddi imkanlar dogrultusunda esinizi de uzmeden kucuk bisey alsaniz siz de sonradan uzulebilirsiniz cunku gelinliginizi veya yuzugunuzu satarsaniz
Zaten satmak istemiyorum da takımda olsun istiyorum olmayınca üzülüyorum falan filan işte

Zaten satmak istemiyorum da takımda olsun istiyorum olmayınca üzülüyorum falan filan işte
Olunca da bir sure sonra anlamsiz gelicek sklacaksiniz ama umarim esinizi kirmadan sizin de hevesiniz kursaginizda kalmadan halledersiniz:)

Ben eşimin bana evlenme teklifi ettiği yüzüğü bile bozduran biri olarak eşin abartmış diyorum. Bayramda küslük olmaz öpüşün barışın
Hiç
Maneviyat hiç bana göre değil anılar insanın içinde olur hılı pırtiye hiç gerek yok böyle herşeye aşırı anlam yükleyenlerede ayrı gıcığım

Benim gelinliğim kiralıktı ilk giyende ben değildim,gelin çiçeğini hatıra kalsın diye satın almıştık,yüzgörümlüğü gibi maddi hediyesi de yok zaten ama beni kendinden o kadar soğuttu ki beyefendi yaklaşık 3-4 ay önce gelin çiçeğimi parçaladım çöpe attım benim için hiç bir maneviyatı kalmamıştı hatta kınada giydiğim eski tip kaftan ki maddi değeri bile yok 70 tl ye kiralandı ama onunda yanında hatıra kalsın diye şu altın altın kemerden ve eski tip festen satın almıştık onları da attım gitti.O günlerin şu an gözümde kalbimde sıfır değeri.Yüzük ve gelinliğini satınca set alacak kadar para ediyosa gelinliğin ve yüzüğün pahada ağır demek ki

Set alacak kadar etmez de üstüne biraz da biz koysak alınır set

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…