İşte onu zora sokmayayım diye istemedim onun yerine gelinlik ve Yüzüğün parasıyla alırım dedimO zaman bir zahmet set alsın size. Böyle çöm fedakarlık yaparak evlenince tepesine çıkıyorlar insanın. Alışıyorlar anlayışlı idare eden eşe.
Ilk aldığı Yüzüğü saklıyorum yüz görümlüğü yüzüğünü bozdurmak istedimAma esiniz hakli
Bende kiyamam esimin ilk aldigi yuzuge , allah satmak zorunda biraktirmasin
Ben hep yuzugume bakar kizimin olacak ileride derim , maneviyati cok buyuk benim icin ve gercekten ilk aldigi yuzugu kizima , tek tasimi ogluma vericem planim bile hazir yani :)
Konuşmaya çalıştım da beni suçluyor devamlıEşin haklı git özür dile
Bayramda küslük olmaz olan evdede bereket olmaz
Sok arkadaşım sok. İnan isteyenler istemeyenlerden kıymetli. Kaç senelik evlisiniz? Bende 10 senelik evliyim aynen sizin gibi evlendim. Eşime en son dediğim cümle şu "insan kendi değerini kendi biçermiş " fazla fedakarlık bor işe yaramıyor.İşte onu zora sokmayayım diye istemedim onun yerine gelinlik ve Yüzüğün parasıyla alırım dedim
O ne demek bilmiyorumIlk aldığı Yüzüğü saklıyorum yüz görümlüğü yüzüğünü bozdurmak istedim
Açık açık söyle diyorsun yaniBence eşinizi seviyorsanız ve o da sizi seviyorsa iyi de anlaşıyorsanız. Diğer meseleler sorun değil. Benim samimi önerim evlenirken bu durumdan rahatsız olmadığınızı ama zamanla bu durumun içinizi burktuğunu ve dışarıdan gelen böyle konuşmaların sizi etkileyip üzdüğünü anlatmalı ve içinizi dökmelisiniz. Yoksa bir ömür kızacaksınız kendinize, eşinize ve eşinizin ailesine. Samimi olmak, karşı taraf için saçma olsada sizi üzen meseleleri hayat arkadaşınıza yaslanarak anlatmak ve teselli bulmak ve verdiğiniz karardan pişmanlık duymamak adına hislerinizde net olmak iyidir,derim.
2 senelik evliyiz baharda 3 olacakSok arkadaşım sok. İnan isteyenler istemeyenlerden kıymetli. Kaç senelik evlisiniz? Bende 10 senelik evliyim aynen sizin gibi evlendim. Eşime en son dediğim cümle şu "insan kendi değerini kendi biçermiş " fazla fedakarlık bor işe yaramıyor.
Merhaba herkese iyi bayramlar öncelikle ,
Dün akşam eşimle bir konu Yüzünden tartıştık bunu sizlerle paylaşıp içimi dökmek istedim sadece lütfen Kırıcı olmadan yorumlar yapın
Onları saymadan alsanız ,
Biz evlenirken ben eşimden maddi herhangi birşey talep etmemiştim biz ailelerden de pek fazla talepte bulunmadık kendimiz çalışıyorduk kendimiz evlendik öyle Takı Nişan vs o Tür prosedürler uygulamadık hiç onun ailesi Bilezik dahi takmadı ki durumu olmayan bir aile de değil annesi her ay turlarla farklı ülke gezer kısacası Düğüne misafir gibi geldiler gittiler herneyse elimde düğünden kalan sadece bana aldığı yüz görümlüğü Yüzük vardı eşimin ben biraz kilo aldığım için olmuyor artık bana neredeyse 2 senede hiç takmadım diyebilirim dedim ki onu bozdurayım gelinliği de bi modaevine vereyim satayım kendime onların parasıyla uygun bi Takı seti alayım o sonradan başladı vay işte sen gelinliği manevi hatırası var nasıl satarsın o Yüzük evlenirken almıştım onu nasıl bozdurursun sende hiç mi maneviyat yok çok mu Lazım set bi Sürü söylendi söylendi anlatamam konuşmuyor hatta şu anda da benimle bende kırıldım konuşmaya yanaşmıyorum ki bu zamana kadar yemin ederim yalan söylüyorsam gelinlik için bile maddi olarak zor olacaksa Pahalı olacaksa ya kiralayalım ya da elbise falan da giyebilirim gelinlik yetine demiştim o kabul etmemişti ..
Kalbim çok kırık içimi dökmek istedim sadece
Hep alttan alan ben oluyorum zatenO ne demek bilmiyorum
Bende iki tane yuzuk var biri nisanda taktigi biri de tek tas valla dedigim gibi ikisi de cok degerli
Bence gidin gonlunu alin , bayramda kus kalmayin , adamcagiz bana gore hakli , siz hak vermeseniz de opun barisin
Merhaba herkese iyi bayramlar öncelikle ,
Dün akşam eşimle bir konu Yüzünden tartıştık bunu sizlerle paylaşıp içimi dökmek istedim sadece lütfen Kırıcı olmadan yorumlar yapın
Onları satmadan alsanız ,
Biz evlenirken ben eşimden maddi herhangi birşey talep etmemiştim biz ailelerden de pek fazla talepte bulunmadık kendimiz çalışıyorduk kendimiz evlendik öyle Takı Nişan vs o Tür prosedürler uygulamadık hiç onun ailesi Bilezik dahi takmadı ki durumu olmayan bir aile de değil annesi her ay turlarla farklı ülke gezer kısacası Düğüne misafir gibi geldiler gittiler herneyse elimde düğünden kalan sadece bana aldığı yüz görümlüğü Yüzük vardı eşimin ben biraz kilo aldığım için olmuyor artık bana neredeyse 2 senede hiç takmadım diyebilirim dedim ki onu bozdurayım gelinliği de bi modaevine vereyim satayım kendime onların parasıyla uygun bi Takı seti alayım o sonradan başladı vay işte sen gelinliği manevi hatırası var nasıl satarsın o Yüzük evlenirken almıştım onu nasıl bozdurursun sende hiç mi maneviyat yok çok mu Lazım set bi Sürü söylendi söylendi anlatamam konuşmuyor hatta şu anda da benimle bende kırıldım konuşmaya yanaşmıyorum ki bu zamana kadar yemin ederim yalan söylüyorsam gelinlik için bile maddi olarak zor olacaksa Pahalı olacaksa ya kiralayalım ya da elbise falan da giyebilirim gelinlik yetine demiştim o kabul etmemişti ..
Onları satmadan alma ihtimaliniz var mı?Merhaba herkese iyi bayramlar öncelikle ,
Duygularınızı suçlamadan ifade edin. Evet böyle evlendik ama bu durum beni artık çok üzüyor, takım olmasını istiyorum deyin. İçinizde biriktikçe olmadık zamanlarda saçma sapan konularda patlarsınız2 senelik evliyiz baharda 3 olacak
Evde bereket olmaz deKonuşmaya çalıştım da beni suçluyor devamlı
Kendi paramla almak istemiyorum birikimlerleOnları satmadan alma ihtimaliniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?