Eşimle bayram gerginliği

O zaman bir zahmet set alsın size. Böyle çöm fedakarlık yaparak evlenince tepesine çıkıyorlar insanın. Alışıyorlar anlayışlı idare eden eşe.

Ama esiniz hakli
Bende kiyamam esimin ilk aldigi yuzuge , allah satmak zorunda biraktirmasin
Ben hep yuzugume bakar kizimin olacak ileride derim , maneviyati cok buyuk benim icin ve gercekten ilk aldigi yuzugu kizima , tek tasimi ogluma vericem planim bile hazir yani :)

O zaman bir zahmet set alsın size. Böyle çöm fedakarlık yaparak evlenince tepesine çıkıyorlar insanın. Alışıyorlar anlayışlı idare eden eşe.
İşte onu zora sokmayayım diye istemedim onun yerine gelinlik ve Yüzüğün parasıyla alırım dedim

Ilk aldığı Yüzüğü saklıyorum yüz görümlüğü yüzüğünü bozdurmak istedim

Eşin haklı git özür dile
Bayramda küslük olmaz olan evdede bereket olmaz

Bence eşinizi seviyorsanız ve o da sizi seviyorsa iyi de anlaşıyorsanız. Diğer meseleler sorun değil. Benim samimi önerim evlenirken bu durumdan rahatsız olmadığınızı ama zamanla bu durumun içinizi burktuğunu ve dışarıdan gelen böyle konuşmaların sizi etkileyip üzdüğünü anlatmalı ve içinizi dökmelisiniz. Yoksa bir ömür kızacaksınız kendinize, eşinize ve eşinizin ailesine. Samimi olmak, karşı taraf için saçma olsada sizi üzen meseleleri hayat arkadaşınıza yaslanarak anlatmak ve teselli bulmak ve verdiğiniz karardan pişmanlık duymamak adına hislerinizde net olmak iyidir,derim.

İşte onu zora sokmayayım diye istemedim onun yerine gelinlik ve Yüzüğün parasıyla alırım dedim
Sok arkadaşım sok. İnan isteyenler istemeyenlerden kıymetli. Kaç senelik evlisiniz? Bende 10 senelik evliyim aynen sizin gibi evlendim. Eşime en son dediğim cümle şu "insan kendi değerini kendi biçermiş " fazla fedakarlık bor işe yaramıyor.

Ilk aldığı Yüzüğü saklıyorum yüz görümlüğü yüzüğünü bozdurmak istedim
O ne demek bilmiyorum

Bende iki tane yuzuk var biri nisanda taktigi biri de tek tas valla dedigim gibi ikisi de cok degerli

Bence gidin gonlunu alin , bayramda kus kalmayin , adamcagiz bana gore hakli , siz hak vermeseniz de opun barisin

Açık açık söyle diyorsun yani

2 senelik evliyiz baharda 3 olacak

O ne demek bilmiyorum

Bende iki tane yuzuk var biri nisanda taktigi biri de tek tas valla dedigim gibi ikisi de cok degerli

Bence gidin gonlunu alin , bayramda kus kalmayin , adamcagiz bana gore hakli , siz hak vermeseniz de opun barisin
Hep alttan alan ben oluyorum zaten

Onları satmadan alma ihtimaliniz var mı?

Bu durumuda saçma bulabilir eşiniz ama içinizde boğuştuğunuz bu mesele şimdiden sorunlara sevep olmadı mı? Kadının gözyaşları doğru zamanda akmalıdır. Madem üzülüyorsunuz ama eşinizi seviyorsunuz bunları takmıyordunuz ama kulak tıkıyamadınız. eşiniz manen desteklesin sizi.

2 senelik evliyiz baharda 3 olacak
Duygularınızı suçlamadan ifade edin. Evet böyle evlendik ama bu durum beni artık çok üzüyor, takım olmasını istiyorum deyin. İçinizde biriktikçe olmadık zamanlarda saçma sapan konularda patlarsınız

eşyalara manevi değer yükleyenlere saygım var tabii ama ben çokta mantıklı bulmuyorum, gelinliğe takan adam da ilk defa gördüm bu arada
o senin aldığın herşeyi saklıyor mu mesela
yani hiç kullanılmayacak şeyleri hayat boyu ev ev gezdirmenin manası yok
gerçi onlar takı seti eder mi bilmiyorum, etse bile takı setleri de yüzyıldan yüzyıla takılıyor onlarında çok anlamı yok, adamın kalbini kırma bari
ama gündelik her zaman takacağın bişey alcaksan bilemem, o zaman dersinki onların maneviyatı artık bunda

Konuşmaya çalıştım da beni suçluyor devamlı
Evde bereket olmaz de
Gerçektende öyle bayram bereket demek
Suçlasın dursun dinleme bile kendini yorsun
Bayramını kötü etme
Kalk git yanına
Öp elinden yanağından
Barışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…