eşimle bekaret tartışması

Bu kafayla devam edin... yakında kocam bana yaklaşmıyor artık başkası mi var diye konu açarsınız

Aynen aradan kac yil gecmis colugun cocugn olms gereksz bi kavga olms artk

Kur yapmaya zorlayan bu konuda psikolojik baskı yapan bir adam görmüyorum. Çiftler birbirlerine ilişkide eleştirilerde bulunabilir. Şunu şöyle yap bunu böyle yap diye. Daha iyi bi cinsel yaşam için bu şart bence. Tabi ki görev değil. Kur yapıcam diye de baskı altında hissetmeyin. Mizaç meselesi biraz. Ama kötü kadın gibi hissetmek diyince şaşırdım sadece. Sizin bilinçaltınızda değişik şeyler var.

Kötü kadın diye birşey olmadığını daha sonraki yorumumda söyledim. o sıfatın yanlış kullanıldığını söyledim.sıfat takmak doğru değildi. özür de diledim. kur yapmak zorundaymışım görevimmiş imasını kastettiğimi söyledim. çıldırmamın sebebi bana güvensizlik inanılmaması olduğunu da söyledim. herkes tabii ki hayatını özgürce istediği şekilde istediği kişi ile karşısındakine saygıyı yitirmemek şartıyla yaşamalı benim kimseye düşmanlığım yok. Ancak burada yapılan fikirlere hakaret niteliğinde cevap vermek insana düşman diye sıfat takmak da saygı göstermemektir . benim insanlara bir düşmanlığım yok. böyle bir düşmanlık ima ettiğimi düşünmüyorum.

Özeleştiri yaparak yanlışlarını düzeltmeye çalışan kişi sayısı ne yazık ki çok az. Sizin bunu yapabilmeniz gerçekten degerli.

Önceki mesajlarımda hem sizinle ilgili hem de eşinizle ilgili düşüncelerimi yazmıstım, tekrarlamayayım.

Fakat şu açık ki siz tabularınız dogrultusunda hem içsel olarak kendinizle hem de eşinizle bir çatışma yaşıyorsunuz. Keza eşinizin saçmalaması da benzer bir tutarsızlıgın sonucu.

"Çıldırmamın sebebi bana güvensizlik" demişsiniz, her ne kadar sizin kırılmanıza hak veriyor olsam da eşinizin size güvenmedigini düşünmüyorum.

Sadece "sana güvendigim için kan gelmemesini sorun etmedim" diyen, yani bir kadının bekaretinin yalnızca o kadının kendisini ilgilendiren bir mevzu oldugunun idrakına varmamış olan, hadsiz ve saygısız biri.

Had bildirilir, saygı ögretilir derseniz devam edersiniz... Bunlar sonradan edinilmez, böyle biriyle yaşamaya tahammül edemem derseniz diger seçenek açık.

Tabii bunları yaparken kişinin kendi düşüncelerini degistirmesi, bir anlamda kendi cinselligi ile barışması da gerekir. Aksi takdirde benzer sorunları yaşamanız olası.

Kızlar bu kanama nekadar gelir benim az bulaşık şekildeydi.Akmadı bile.Nekadar gelir.Benim de sorun olmamıştı.

Adam iftira atmamış ki...
Nasıl bu şekilde anlayabildiniz?
Ve evet doktordan rapor almak bu konuda cahilce

O kadar gereksiz bir laf etmişsin ki. Eşine kur yapan kötü kadın mı oluyor. Iyi kadın olmak için ille odun mu olmak lazım. Kaldı ki iftira atmamış. Sadece kafama taksaydım takardım demiş. Bence siz bi kafa yapinizi değiştirin acilen.

takmam diyen erkek yalan söyler. eninde sonunda bunu yüzünüze vurur. içi rahat etmez.
erkek içi rahatmış gibi davransa da, kadının içi rahat etmez...
yaaa. kolay değil öyle onuruyla, namususyla hayatını erkeğini beklemek...
burada atıp tutan troll kadınlara ve erkeklere aldanmayın.
onur ve namus konularını nasıl ayaklar altıa almışlar, nasıl sallamışlar anlamıyorum...
parayla mı yazırıyorlar sizi bunları?
keşke her şey yazıldığı ve söylendiği kadar koaly olsaydı, göründüğü gibi olsaydı... içiniz içinizi yer, nenden söylemesi.
burda yazanlara aldanmayın.

Eşiniz kötü bişey söylememiş bence ayrıca işve cilve kötü kadinlara ait bişey degil

Hayirli olsun omur boyu surecek cileniz.
Adam bu ani beklemis.
Siz de ona kendinizi "ispat etme" girisiminizle baya bi eziklemissiniz.
Baska lafa gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…