aynen ya saçma sapan bi ''ben bakireyim, hayır ben bakireyim, sen bana bunu diyemezsin'' tavırlarına bürünmüş.
işte böyle bilgili, anlayışlı, geri kafalı olmayan adamlar, böyle geri kafalı kadınları buluyor hep. kusura bakmayın konu sahibi ama geri kafalısınız. bakirelik çok önemli bi şey gibi davranmışsınız, cahillik etmişsiniz.
bi kadın bile böyle olursa ülkemizin erkeklerinden ne bekliyoruz ki biz?
1-Bir insanın, karşısındaki kişinin bekaretine karışmaya, bu konuda söz söylemeye hakkı var mıdır?
2- Bakire olmamak "anlayış" gösterilecek bir konu mudur?
3-"Kan gelmedigi halde seni kapı önüne koymadım" imasında bulunan adam, o kızdıgınız insanlardan biri degil midir? yine geri kafalı olmaz mı?
4- Konu sahibinin eşi, bilimsel olarak ilk ilişkide kan gelmeme olasılıgını bilmeseydi sizce tavrı ne olurdu?
Not: Sorum herkes için geçerli. Gözüme son çarpan yorum sizinki oldugu için alıntıladım.
1-Bir insanın, karşısındaki kişinin bekaretine karışmaya, bu konuda söz söylemeye hakkı var mıdır?
2- Bakire olmamak "anlayış" gösterilecek bir konu mudur?
3-"Kan gelmedigi halde seni kapı önüne koymadım" imasında bulunan adam, o kızdıgınız insanlardan biri degil midir? yine geri kafalı olmaz mı?
4- Konu sahibinin eşi, bilimsel olarak ilk ilişkide kan gelmeme olasılıgını bilmeseydi sizce tavrı ne olurdu?
Not: Sorum herkes için geçerli. Gözüme son çarpan yorum sizinki oldugu için alıntıladım.
cilve ve naz olmasi lazim :)
3."Kan gelmedigi halde seni kapı önüne koymadım" imasında bulunmadı bence, ''kan gelmeyince senin başkasıyla yattığını düşünecek kadar cahil değilim'' demek istedi.
4.bence tavrı değişmezdi, konu sahibiyle olan konuşmasından öyle bi insan olmadığı kanısına vardım, içini bilemem tabi bana hissettirdiği bu.
Biraz felsefe yapayımda beyniniz yansın
1) Bekaret kelime anlamı olarak '' Bekâret, genel anlayışa göre tecrübesizlikten kaynaklanan duygusal bir saflığı ifade etmek için kullanılır. Wkipedia '' . Şimdi neyin bekaretini tartışıyoruz ? Bacak arasının mı zihniyetin mi ? Bu kısım bence önemli . Konuştuğumuz konu bacak arasının bekaretiyse kızlık zarı ile eş değer görülür . Kızlık zarı da böbrek gibi bir organdır ve asıl amacı bebeklerin tahretlenemediği zamanlarda iltihap kapmasını önlemektir . Cinsel birliktelik ölçeği değildir ! Böbreği olan veya olmayan birine nasıl karışıyorsak kızlık zarı olan veya olmayan birine de aynı şekilde karışmalıyız . Düz mantık.
2) bacak arası bekaretini tartışıyorsak '' Oha senin kızlık zarın yok ben seninle anlaşamam mı demeliyiz ? yada erkekler için argoda ''abi sen milli olmuşsun biz anlaşmamalıyız mı ? ''. Bu insanların anlama biçimine göre değişecek konu değil . Vardır veya yoktur olmuştur veya olmamıştır . Kişi haricinde kimseyi ırgalamaz . Düşünce bakirlerine kırbacı vurabiliriz bence bilgin yoksa araştırıp öğrenmeden fikrinde olmasın !
3) Sınırlarını bilmeyen biridir . hadsizdir . Düşünce bakiridir . Vuruyoruz kırbacı .
4) Düşünce bakireliği bozulabilen bir semptomsa eğer bakireliği bozulduğu an düşüncesi değişirdi diye düşünüyorum .
Böbregi olmayan birine yalnızca saglıgı için tehlike oluşturan bir durum ise yardımcı olmak için konuşur, ilgilenirim. Bunun haricinde herhangi birinin herhangi bir hastalıgı beni ilgilendirmez.
Kaldı ki fizyolojik olarak tarif ettiginiz hymnenin varlıgı ya da yoklugu bir hastalık degildir.
Felsefeniz ve düzmantıgınız gerçekten beyin yakıyor.
Konuda bahsedilen bekaret cinsel ilişki deneyimi.
Düşünce bakirligi demişsiniz; ilk heyecanlandıgınızda, birine karşı ilk ilgi duydugunuz hatta televizyonda izlediginiz herhangi birini begendiginiz anda cinsel anlamda o konuyu artık ardınızda bırakmışsınızdır zaten.
3.maddedeki hadsiz, saygısız bir kişinin tavrını "saflık" ile bagdastırmak, benzer konulardaki birçok yanlış davranışı hatta yasal olarak suç kabul edilen şeyleri de aklamak olur.
aynen bendeneden kur yapınca kendinizi kötü kadın gibi hissediyorsunuz ben buna takıldım.
Mrb canim.. durumunu cok iyi anliyorum.. dogumunu sezeryan yaptiysan rapor almakta gec kalmis degilsin. Ben 3 yillik evliyim. Benimde ilk gecemde kan gelmedi. Esimde bende bunu hic dillendirmedik. 3 ay once bebek tedavisi icin dojtora gittikarkdaşlar ben 5 yıllık evliyim 1 çocuğum var hemen kısa geçeyim
benim ilk gecede akıntı gelmedi ama daha önce ne ilişkim ne de erkek arkadaşım oldu. ilk çıktığım erkek olan eşimle evlendim. eşim de bunu biliyor .
geçen gün eşim bana neden hiç kur yapmıyorsun dedi ben de utandığımı kendimi kötü kadın gibi hisettiğimi söyledim. o da benden utanma ben böyle şeyleri taksaydım seninle ilk gecemizi takardım diyince aklım gitti sinirden başım döndü. keşke doktordan rapor alsaydım da bana iftira atmasaydın dedim. o da ne iftirası ben sadece böyle şeyleri takmadığımı sana söylüyorum dedi. ben de dedim ki takmadığını söylemek için ilk geceyi mi örnek veriyorsun dedim ve tartışma berbat bir hale dönüştü. çok ağır laflar ettik o kadar çıldırdım ki boşanmaktan bile bahsettik. ben doktordan rapor alacak kadar cahilmişim. bunu dile getirmesi beni çıldırttı benim daha önce hayatımda hiç kimse olmadı o da bunu biliyor zaten neden bu muhabbeti açtı. iki gündür doğru düzgün konuşmuyoruz. eve geç geliyor. çok ağırıma gidiyor iftiraya uğramak
Soru soruyorsunuz . Sorduğunuz sorulara sizin istediğiniz dışında cevap gelince onu eleştiriyorsunuz ?
Sonra kendi fikirlerinizi en doğrusuymuş yazıp , karşınızdakini düzeltip , kendi fikirlerinizi empoze ediyorsunuz .
Ben buna gelemem kusura bakmayın . Aynı kulvarda olduğumuzu düşünmüyorum . Polemik veya tartışmaya da girmek istemiyorum . Bunlar benim fikirlerim .Saygı duyup düzeltmemenizi beklerdim . Sizin sorularınıza verdiğim cevaplar kimseyi ırgalamaz diye düşünüyorum . İyi günler ...
Edit : Ben her maddeyi kendi içinde yargılayarak birbirinden bağımsız olarak yazmıştım . Aynı sizin sorunuzdaki gibi ...
Mrb canim.. durumunu cok iyi anliyorum.. dogumunu sezeryan yaptiysan rapor almakta gec kalmis degilsin. Ben 3 yillik evliyim. Benimde ilk gecemde kan gelmedi. Esimde bende bunu hic dillendirmedik. 3 ay once bebek tedavisi icin dojtora gittik
Doktor alttan muane etti. Birazcik sakacida bir adam. Aaaa sen kizsin ya dedi. Esimede yuzde 96 bakireligi duruyor. Yuzde 4 deformasyon var dedi. Acikcasi doktor oyle deyince omuzumdan bi yukumluluk kalkti. Yanii cok uzatmayayim. Kirginligin duruyorsa ve evliliginizde suan sorun teskil ediyorsa git derim bi doktora . Dogurmus olman farketmiyor.. sonucta doktor esnekligine vs rapor verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?