- 7 Ağustos 2015
- 441
- 271
- 53
Ne kadar çirkin şeyler bunlar.Insan evladinin annesiyle boyle bir konusma icine nasil girer aklim almiyor.Benim esim boyle bisey yapsa onu bir daha asla yatagima almazdimarkdaşlar ben 5 yıllık evliyim 1 çocuğum var hemen kısa geçeyim
benim ilk gecede akıntı gelmedi ama daha önce ne ilişkim ne de erkek arkadaşım oldu. ilk çıktığım erkek olan eşimle evlendim. eşim de bunu biliyor .
geçen gün eşim bana neden hiç kur yapmıyorsun dedi ben de utandığımı kendimi kötü kadın gibi hisettiğimi söyledim. o da benden utanma ben böyle şeyleri taksaydım seninle ilk gecemizi takardım diyince aklım gitti sinirden başım döndü. keşke doktordan rapor alsaydım da bana iftira atmasaydın dedim. o da ne iftirası ben sadece böyle şeyleri takmadığımı sana söylüyorum dedi. ben de dedim ki takmadığını söylemek için ilk geceyi mi örnek veriyorsun dedim ve tartışma berbat bir hale dönüştü. çok ağır laflar ettik o kadar çıldırdım ki boşanmaktan bile bahsettik. ben doktordan rapor alacak kadar cahilmişim. bunu dile getirmesi beni çıldırttı benim daha önce hayatımda hiç kimse olmadı o da bunu biliyor zaten neden bu muhabbeti açtı. iki gündür doğru düzgün konuşmuyoruz. eve geç geliyor. çok ağırıma gidiyor iftiraya uğramak
Meral hanim ciddi mi dediniz dalga mi gectiniz anlamadim. Ama harfiyen hepsi dogru.. zaten google yazilincada bircok forumdada karsilasiliyor bu vb olaylar.bunu yaşamış olduğunuza inanamıyorum
Mrb canim.. durumunu cok iyi anliyorum.. dogumunu sezeryan yaptiysan rapor almakta gec kalmis degilsin. Ben 3 yillik evliyim. Benimde ilk gecemde kan gelmedi. Esimde bende bunu hic dillendirmedik. 3 ay once bebek tedavisi icin dojtora gittik
Doktor alttan muane etti. Birazcik sakacida bir adam. Aaaa sen kizsin ya dedi. Esimede yuzde 96 bakireligi duruyor. Yuzde 4 deformasyon var dedi. Acikcasi doktor oyle deyince omuzumdan bi yukumluluk kalkti. Yanii cok uzatmayayim. Kirginligin duruyorsa ve evliliginizde suan sorun teskil ediyorsa git derim bi doktora . Dogurmus olman farketmiyor.. sonucta doktor esnekligine vs rapor verecek.
kocasının aklından başka bir ilişki süphesi oluştuysa diye kastettiğim zaten kızlığı ispatlamak değil, esnekliği ispatlamak adına kurulmuş cümlelerdi.. başka türlü mü ifade etmişim bilmiyorum. kendimden örnek verdim ama benim evliliğimde bu hiç sorun teşkil etmedi. benim doktordan duyduklarım sadece içgüdüsel bir rahatlamaydı zaten eşimde bende öyle olduğunu biliyorduk . eşimle 8 yıl flört ettim ve çocuk yaşta başladık flört etmeye.. arada hiçbir ayrılık vs olmadan da evlendik. yani eşimin bana güveni tam. allaha şükürde başka kimse olmadı.. önemli olanın iyi niyet olduğunu düşünüyorumOmzundan neden yuk kalkti ki yuzde 4 deformasyonla 3 senedir esinle berabersen ondan onceki yillarda da baskasoyla olmus olabilirsin sonuçta kac yillik kizligin duruyormus bozulmuyor demek senin ise bak esnek denek doktor raporlamis ama ilk tarihini vermemiş ki yani dedigin aslinda ispat niteliginde degil bana kalirsa ama tabi icin ferahlamis bir doktorun agzindan bunlari duymuşsun sonucta soyleyen doktor
İftira atmamış yani takıyor olsaydı ilk gece neden kanamam olmadı bakire değilmisin diye üstüne gelirdi araştırırdı bunaltırdı ama yapmamış ki çoğu erkekte yapar bi yakınım bu sebeple boşanma davası açmıştı eşine sonra kadının kızlık zarının hiç oluşmadığı çıktı ortaya olabiliyor böyle şeyler.
Oda demişki "ben takmam" ben bozulmazdım açıkçası emazından bu kadar şiddetli bi kavga çıkmazdı aramızda "zaten takabileceğin bişey yok berşeyimi biliyorsun ilk olduğunu da biliyorsun" der keser atardım
Meral hanim ciddi mi dediniz dalga mi gectiniz anlamadim. Ama harfiyen hepsi dogru.. zaten google yazilincada bircok forumdada karsilasiliyor bu vb olaylar.
arkdaşlar ben 5 yıllık evliyim 1 çocuğum var hemen kısa geçeyim
benim ilk gecede akıntı gelmedi ama daha önce ne ilişkim ne de erkek arkadaşım oldu. ilk çıktığım erkek olan eşimle evlendim. eşim de bunu biliyor .
geçen gün eşim bana neden hiç kur yapmıyorsun dedi ben de utandığımı kendimi kötü kadın gibi hisettiğimi söyledim. o da benden utanma ben böyle şeyleri taksaydım seninle ilk gecemizi takardım diyince aklım gitti sinirden başım döndü. keşke doktordan rapor alsaydım da bana iftira atmasaydın dedim. o da ne iftirası ben sadece böyle şeyleri takmadığımı sana söylüyorum dedi. ben de dedim ki takmadığını söylemek için ilk geceyi mi örnek veriyorsun dedim ve tartışma berbat bir hale dönüştü. çok ağır laflar ettik o kadar çıldırdım ki boşanmaktan bile bahsettik. ben doktordan rapor alacak kadar cahilmişim. bunu dile getirmesi beni çıldırttı benim daha önce hayatımda hiç kimse olmadı o da bunu biliyor zaten neden bu muhabbeti açtı. iki gündür doğru düzgün konuşmuyoruz. eve geç geliyor. çok ağırıma gidiyor iftiraya uğramak
arkdaşlar ben 5 yıllık evliyim 1 çocuğum var hemen kısa geçeyim
Omzundan neden yuk kalkti ki yuzde 4 deformasyonla 3 senedir esinle berabersen ondan onceki yillarda da baskasoyla olmus olabilirsin sonuçta kac yillik kizligin duruyormus bozulmuyor demek senin ise bak esnek denek doktor raporlamis ama ilk tarihini vermemiş ki yani dedigin aslinda ispat niteliginde degil bana kalirsa ama tabi icin ferahlamis bir doktorun agzindan bunlari duymuşsun sonucta soyleyen doktor
YUKARIDADA YAZDIĞIM GİBİ 'başka türlü mü ifade etmişim bilmiyorum. kendimden örnek verdim ama benim evliliğimde bu hiç sorun teşkil etmedi. benim doktordan duyduklarım sadece içgüdüsel bir rahatlamaydı '.... niye kendini öyle hissettin yazmışısınız .. bir bütün olarak yazdıklarımı okuduysanız eger kendimi hissettiğim kötü bir durum yok, 'kendimi aman şöyle hissettim. aman kendimi böyle hissettim.. eşimede ispat edemedim vs gibi yazdıklarım ve düşüncelerimde hiç olmadı zaten...' buraya yazdıklarım konuyu açan arkadaşa yardımcı olabilecek bir tecrübe deneyim fikir vs artık ne derseniz... sadece eşine ispat etmek istiyorsa ( kendi tercihi )esneklik ispat edilebilir demek istedim... başkada bir şey demiyorum.. bu başlık altınada birşey yazmıyorum artık....canım önecelikle doktorun esprisi ve söylediği şey çok itici, hala kızsın diye espri nedir ya? hoş bir şey mi sence? bana doktor öyle bir şey dese, bir daha kapısından içeri girmem. senin üstünde yük oluşturacak bir durum yokmuş ki? zaten 8 senelik birliktelik diyorsun, niye kendini öyle hissetin hiç gerek yok. dillendirmedik demişsin, zaten bunu dillendirmek o evliliğin sonu olurdu, gidip ailesine ne diyecekti, kanama olmadı ama ben eşime güveniyorum mu?? benim kızdığım ve şaşırdığım olay şu; kadınlarımız bu konuda erkeğe hak veriyor, kendilerini küçümsüyor, bir arkadaşım vardı " ilk gece kanama olmazsa doktora gidip rapor alalım" demiş nişanlısına, nişanlısı da saçmalama ne gerek var ben sana güveniyorum demişbu neyin ispatı? bu kadar mı güvenmiyoruz kendimize? insanlar evlilik öncesi ilişki yaşar yaşamaz, herkes kendine nasıl doğru geliyora onu yapar ama bunun için kendimize zulm etmemize, doktorlara gitmemize, üstümüzde yük hissetmemize gerek yok! bakireysen bakiresindir, değilsen değilsindir. eşin dediğin insan da bunu evlenmeden önce bilir, ona göre yoluna devam eder seninle yada sensiz.
benim başka bir arkadaşım da, çok sayıda başka başka insanlarla ilişki yaşadı, sonra bu konuya çok takıntılı bir çocukla sevgili oldu, ama evlilik düşündüğü ve ailelerde işin içinde olduğu için çocuga bakireyim dedi, çocukta bu konuda aşırı takıntılıymış, hatta önceki sevgilisi kendi ile birlikte oldu diye kızdan soguyup kızı terketmiş, bizim kız da bunları biliyor ya, hiçbir şey söylememiş, ve çocukla evlendiler, çocuk bakire bir kadınla evlendiğini sanıyor, ama değil
Etti tabi etmez olur mu bide çocuk yaptı. Allah göstermesin mefret etmiştim adamdanbu olaydan sonra öyle hayvanımsı bir erkekle evli kalmaya devam etti mi kadıncağız çok merak ediyorum
Bi gelişme var mı aceparkdaşlar ben 5 yıllık evliyim 1 çocuğum var hemen kısa geçeyim
Kendinizi manastıra kapatsaydınız keşke.
Raporla kanıtlamak istediğinizi ömür boyu saklayıverirdiniz...
çocukta bu konuda aşırı takıntılıymış, hatta önceki sevgilisi kendi ile birlikte oldu diye kızdan soguyup kızı terketmiş,
İyi bir şeyler söylemeye çalışmış bakire olmasaydın da bunu takmazdım demiş. Siz neye çıldırdınız bu kadar anlamadım. Gerçi kur yapmaya çekindiğinizden garip de gelmedi. Bence yavaştan eşinizi alttan almaya başlayın.
Eşinizin size kaygısı kadar kendinize kadınlığınıza saygınız yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?