eşimle bekaret tartışması

Ne kadar çirkin şeyler bunlar.Insan evladinin annesiyle boyle bir konusma icine nasil girer aklim almiyor.Benim esim boyle bisey yapsa onu bir daha asla yatagima almazdim

İftira atmamış yani takıyor olsaydı ilk gece neden kanamam olmadı bakire değilmisin diye üstüne gelirdi araştırırdı bunaltırdı ama yapmamış ki çoğu erkekte yapar bi yakınım bu sebeple boşanma davası açmıştı eşine sonra kadının kızlık zarının hiç oluşmadığı çıktı ortaya olabiliyor böyle şeyler.
Oda demişki "ben takmam" ben bozulmazdım açıkçası emazından bu kadar şiddetli bi kavga çıkmazdı aramızda "zaten takabileceğin bişey yok berşeyimi biliyorsun ilk olduğunu da biliyorsun" der keser atardım

Omzundan neden yuk kalkti ki yuzde 4 deformasyonla 3 senedir esinle berabersen ondan onceki yillarda da baskasoyla olmus olabilirsin sonuçta kac yillik kizligin duruyormus bozulmuyor demek senin ise bak esnek denek doktor raporlamis ama ilk tarihini vermemiş ki yani dedigin aslinda ispat niteliginde degil bana kalirsa ama tabi icin ferahlamis bir doktorun agzindan bunlari duymuşsun sonucta soyleyen doktor

bence takılacak bir şey değil ya.

eğer tavırları da öyleyse hissederdiniz.

kafasına takmış olsa 5 sene içinde tutmazdı. takmadığı için bu kadar rahat konuşabilmiş.

bakire olmasan da evlendiğimizde aynı şekilde seviyorum demek istemiş ki normli de bu zaten.

bekaret kavramı üzerinden kendine değer biçerse kadınlar ufak bir ima olma ihtimalinde bile alınganlık yaparlar.

ne kadar gereksiz bir kavga.

dışarıdan bakınca cinsellik açısından bazı şeyleri aşamadığınız görülüyor. kötü kadın diye bir kavram da yoktur konu sahibi. o adam eşiniz sizin en masum ve yaramaz hallerinizi de bilen insan olmalı. kötülük kalp kötülüğü ile olur cinsellikle olmaz.

bence eşinizin değil ama sizin bu konuda sorunlarınız var bir terapiste gitmenizi tavsiye ederim.

ne güzel ki sizden istediğini dile getiren herşeyi konuşabilen bir eşiniz var. sizin bu kendinizi çekmenizden bıkıp ipleri koparıp başkalarına aklı kaymadan bu kuruntuları bırakıp sorun çözmeye bakın derim.

Takılmamış işte sana güvenmiş, inanmış, rapor gibi saçmalıklarla uğraşmamış. Ayrıca kötü kadın da ne ki? Ben kocamın kötü kadını da her bi şeyi de olurum.

kocasının aklından başka bir ilişki süphesi oluştuysa diye kastettiğim zaten kızlığı ispatlamak değil, esnekliği ispatlamak adına kurulmuş cümlelerdi.. başka türlü mü ifade etmişim bilmiyorum. kendimden örnek verdim ama benim evliliğimde bu hiç sorun teşkil etmedi. benim doktordan duyduklarım sadece içgüdüsel bir rahatlamaydı zaten eşimde bende öyle olduğunu biliyorduk . eşimle 8 yıl flört ettim ve çocuk yaşta başladık flört etmeye.. arada hiçbir ayrılık vs olmadan da evlendik. yani eşimin bana güveni tam. allaha şükürde başka kimse olmadı.. önemli olanın iyi niyet olduğunu düşünüyorum

Ama bu iftira sayılmaz ki , yani her kadından akıntı gelecek diye bir şey yok bazılarının ki esnek olabiliyor çünkü esinde bunu biliyor ki durumu sallamamis , ayrıca sana güvenmiyor olsa evlenmezdi , güzelim mutlulugunuzu bozmayin ya nolur , bazen eşler birbirini yanlış anlayabiliyor , oturup güzel güzel konuşun herşey yoluna girecektir inşallah , allah aile düzeninizi bozmasın

bu olaydan sonra öyle hayvanımsı bir erkekle evli kalmaya devam etti mi kadıncağız çok merak ediyorum

Meral hanim ciddi mi dediniz dalga mi gectiniz anlamadim. Ama harfiyen hepsi dogru.. zaten google yazilincada bircok forumdada karsilasiliyor bu vb olaylar.

canım önecelikle doktorun esprisi ve söylediği şey çok itici, hala kızsın diye espri nedir ya? hoş bir şey mi sence? bana doktor öyle bir şey dese, bir daha kapısından içeri girmem. senin üstünde yük oluşturacak bir durum yokmuş ki? zaten 8 senelik birliktelik diyorsun, niye kendini öyle hissetin hiç gerek yok. dillendirmedik demişsin, zaten bunu dillendirmek o evliliğin sonu olurdu, gidip ailesine ne diyecekti, kanama olmadı ama ben eşime güveniyorum mu?? benim kızdığım ve şaşırdığım olay şu; kadınlarımız bu konuda erkeğe hak veriyor, kendilerini küçümsüyor, bir arkadaşım vardı " ilk gece kanama olmazsa doktora gidip rapor alalım" demiş nişanlısına, nişanlısı da saçmalama ne gerek var ben sana güveniyorum demiş bu neyin ispatı? bu kadar mı güvenmiyoruz kendimize? insanlar evlilik öncesi ilişki yaşar yaşamaz, herkes kendine nasıl doğru geliyora onu yapar ama bunun için kendimize zulm etmemize, doktorlara gitmemize, üstümüzde yük hissetmemize gerek yok! bakireysen bakiresindir, değilsen değilsindir. eşin dediğin insan da bunu evlenmeden önce bilir, ona göre yoluna devam eder seninle yada sensiz.

benim başka bir arkadaşım da, çok sayıda başka başka insanlarla ilişki yaşadı, sonra bu konuya çok takıntılı bir çocukla sevgili oldu, ama evlilik düşündüğü ve ailelerde işin içinde olduğu için çocuga bakireyim dedi, çocukta bu konuda aşırı takıntılıymış, hatta önceki sevgilisi kendi ile birlikte oldu diye kızdan soguyup kızı terketmiş, bizim kız da bunları biliyor ya, hiçbir şey söylememiş, ve çocukla evlendiler, çocuk bakire bir kadınla evlendiğini sanıyor, ama değil

sana bişey diyeyim mi,bi çok erkek normal arkadaşlarım oldu.bi kaç sevgilim oldu edindiğim tecrubeler konustugumuz muhabbetler bana şunu hatırlattıı..herkesi tenzih ederek soyluyorum ama bu:

erkek yatakta fahişe kadın sever...ıstedıgın kadar tek adama aıt ol ıstersen bilmem kacıncı olsun..erkek onu ne kadar memnun edebıldıgıne,onunla yatakta ne kadar sınırları zorladıgına bakıyor...merak etme kötü kadın erkeğine fenalık yapınca olmaz.kötü kadın aynı anda ıkı erkegı ıdare eden kadındır....ayrıca eşin iftira atmadı..densızlık etmıs kabul ama adam gayet emın kendınden..senden de emın bence..rahat ol...

sana bişey diyeyim mi,bi çok erkek normal arkadaşlarım oldu.bi kaç sevgilim oldu edindiğim tecrubeler konustugumuz muhabbetler bana şunu hatırlattıı..herkesi tenzih ederek soyluyorum ama bu:

erkek yatakta fahişe kadın sever...ıstedıgın kadar tek adama aıt ol ıstersen bilmem kacıncı olsun..erkek onu ne kadar memnun edebıldıgıne,onunla yatakta ne kadar sınırları zorladıgına bakıyor...merak etme kötü kadın erkeğine fenalık yapınca olmaz.kötü kadın aynı anda ıkı erkegı ıdare eden kadındır....ayrıca eşin iftira atmadı..densızlık etmıs kabul ama adam gayet emın kendınden..senden de emın bence..rahat ol...

benden de gelmedi hatta anneme demıstım ee benden de gelmemıstı ne yanı dedı annemde 55 yasında kadın :) ee teyzende de gelmedı..kan gelmesı ıcın adamın hayvan gıbı kadını hırpalaması lazım ne alaka dedı.aynen bunu esıme dedım.eşim bana ne anlatıyosun banane dedı sonra .adet agrılarım ıcın doktora gıttım bana hala bakıresın sen dedı ..2 yıllık evlıydım o zman...eşimle de dalga gecıyodum anaaa ben hala bakıreymışım dıye....cunku elastikmiş.ve normal dogumda yırtılır dedı...ıstersen 10 yıllık evlı ol bazı elastik zarlar normal doğumla yırtılıyor... bence konu sahıbının de durumu bu...

YUKARIDADA YAZDIĞIM GİBİ 'başka türlü mü ifade etmişim bilmiyorum. kendimden örnek verdim ama benim evliliğimde bu hiç sorun teşkil etmedi. benim doktordan duyduklarım sadece içgüdüsel bir rahatlamaydı '.... niye kendini öyle hissettin yazmışısınız .. bir bütün olarak yazdıklarımı okuduysanız eger kendimi hissettiğim kötü bir durum yok, 'kendimi aman şöyle hissettim. aman kendimi böyle hissettim.. eşimede ispat edemedim vs gibi yazdıklarım ve düşüncelerimde hiç olmadı zaten...' buraya yazdıklarım konuyu açan arkadaşa yardımcı olabilecek bir tecrübe deneyim fikir vs artık ne derseniz... sadece eşine ispat etmek istiyorsa ( kendi tercihi )esneklik ispat edilebilir demek istedim... başkada bir şey demiyorum.. bu başlık altınada birşey yazmıyorum artık....

Bi gelişme var mı acep

Bence fazla büyütmüşsün tatlım
Adam takmadığını en net şekilde dile getirmiş
Başkası olsa ohooo boşanmaya kadar giderdi Emin ol

Kendinizi manastıra kapatsaydınız keşke.
Raporla kanıtlamak istediğinizi ömür boyu saklayıverirdiniz...

ne manastırından bahsediyorsunuz? ne kanıtlamasından? raporu kanıtlamak için söylemediğimi yorumlarda yazdım. yorumları okumadan cup diye yazıvermişsiniz sırf laf atmak için karalamak için yazmasaydın daha iyi olurdu.

Bakireliği kullanılarak iyi bir adam olunmuyor benim gözümde. onu iyi bir adam gibi görerek kendime saygım da artmıyor.
kur yapmaya çekindiğinizden garip gelmedi demişsiniz. kur yapma benim görevim değil istersem yaparım . onun söylemesi ile değil. o kendinden sorumludur çok istiyorsa kendi kur yapabilir. yorumlarınız için teşekkür ederim ama fikirlerimiz aynı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…