Eşimle birbirimize girdik

Gzdangy130

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
282
141
53
29
Akşam akşam başıma bunun geleceğini hiç tahmin etmezdim. Sabah eşimin bir kadınla faceden ekleştiğini gördüm ama kadının soyadı tanıdık bunların uzak akrabası. Eşimden daha önce adını bile duymadım. Arama kayıtlarına baktığımda kadınla 46 dakika konuştuğunu gördüm sordum miraslık bi mesele var tartışma çıkmış babamı aramış babamda kadına cevap vermemiş oda bana ulaştı olayları anlattı dedi. Kadın eşimden büyük eşim 27 yaşında kadın 47 ama tuhaf oldum. Bende ailesinden bir kaç kişiye sordum en son kayınpedere sordum oda aynı olayı anlattı miraslık bi tartışma var aradı aradı açmadım ondan aramıştır kocanı ama kocan onu tanımaz etmez dedi. Tmm dedim. Eşim soruşturduğumu öğrendi çok kötü kavga ettik güvenmiyosun kuzenlerime kadar sormuşsun falan diye baya bi bağırdı kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım

Bacım sabırlar diliyorum ne diyeceğimi bilemedim valla

Haklısınız. Hiç yapmam normalde hormondan mı nedir bi kurt düştü içime çok pişmanım

Vallaha eşinize neden güvenmiyorsunuz bilmiyorum ama kızmakta haklı düşünsenize size aynısını yapsa bozulmaz mıydınız? Siz sormuşsunuz oda açıklamış.. Eşinizin gönlünü alın bence? Tabi başka konular var ise onu bilemem..

Yok hiç bişey olmadı bunca zaman çok sadakatli sevecen bir adam bende normalde hiç böyle şeyler yapmam. Hormonlardan galiba garip garip hissettim çok pişman oldum

Sadece kayınpedere sorsaydınız bari, kuzenleri karıştırmak hoş olmamış.
Gönlünü almalısınız.

Eşiniz haklı.

Kadının yaşı eşinize denk veya küçük olsaydı ne yapacaktınız ? Neden bu tür konuları yazarken kadınların yaşı özellikle vurgulanıyor , anlayamıyorum.

Allah herkesi kendi gibi insanlarla karşılaştırsın. Size , sizden bir tane lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…