- 21 Ekim 2019
- 282
- 141
- 53
- 29
- Konu Sahibi Gzdangy130
-
İşte benimde garibime gitti ne bileyimBen biraz hak verdim size ya. Miraslık bi mesel3 varmış onu anladık tamam da telefonda 46 dk konuşmuşlar zaten tanımadığı,uzaktan akrabasını neden faceden ekliyor ki?
Adam haklı. Biraz alttan alırsan bikac güne süt liman olur inşallahİnşallah şuan aramıyorum çok sinirli çünkü
İnşallahAdam haklı. Biraz alttan alırsan bikac güne süt liman olur inşallah
Eşin haklı, kadının yasina kadar öğrenmişsin yok artık, gidip babasına sormuşsun.Esim bana böyle bir şey yapsa dünyasını karartirim, Allah askina ya bu ne güvensizlik ne ayıp şeylerAkşam akşam başıma bunun geleceğini hiç tahmin etmezdim. Sabah eşimin bir kadınla faceden ekleştiğini gördüm ama kadının soyadı tanıdık bunların uzak akrabası. Eşimden daha önce adını bile duymadım. Arama kayıtlarına baktığımda kadınla 46 dakika konuştuğunu gördüm sordum miraslık bi mesele var tartışma çıkmış babamı aramış babamda kadına cevap vermemiş oda bana ulaştı olayları anlattı dedi. Kadın eşimden büyük eşim 27 yaşında kadın 47 ama tuhaf oldum. Bende ailesinden bir kaç kişiye sordum en son kayınpedere sordum oda aynı olayı anlattı miraslık bi tartışma var aradı aradı açmadım ondan aramıştır kocanı ama kocan onu tanımaz etmez dedi. Tmm dedim. Eşim soruşturduğumu öğrendi çok kötü kavga ettik güvenmiyosun kuzenlerime kadar sormuşsun falan diye baya bi bağırdı kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım
Hamile misiniz? Eğer öyle ise eşinize bana yazdığınız gibi açıklayım hormonlardan böyle yaptım özür dilerim deyinYok hiç bişey olmadı bunca zaman çok sadakatli sevecen bir adam bende normalde hiç böyle şeyler yapmam. Hormonlardan galiba garip garip hissettim çok pişman oldum
Evet hamileyim 7 aylık çok gururunu kırdım çok kötü hissediyorum kendimiHamile misiniz? Eğer öyle ise eşinize bana yazdığınız gibi açıklayım hormonlardan böyle yaptım özür dilerim deyin
Ben biraz hak verdim size ya. Miraslık bi mesel3 varmış onu anladık tamam da telefonda 46 dk konuşmuşlar zaten tanımadığı,uzaktan akrabasını neden faceden ekliyor ki?
Vallahi bravo kuzenlere varana kadar herkese rezil olup ağızlarına laf vermişsiniz. Üzerinize yapıştırdığınız kıskanç kadın etiketini ömür boyu çıkaramazsınız artıkHaklısınız. Hiç yapmam normalde hormondan mı nedir bi kurt düştü içime çok pişmanım
Ağzını dikin kimseyle konuşamasın bu nedir yaAkşam akşam başıma bunun geleceğini hiç tahmin etmezdim. Sabah eşimin bir kadınla faceden ekleştiğini gördüm ama kadının soyadı tanıdık bunların uzak akrabası. Eşimden daha önce adını bile duymadım. Arama kayıtlarına baktığımda kadınla 46 dakika konuştuğunu gördüm sordum miraslık bi mesele var tartışma çıkmış babamı aramış babamda kadına cevap vermemiş oda bana ulaştı olayları anlattı dedi. Kadın eşimden büyük eşim 27 yaşında kadın 47 ama tuhaf oldum. Bende ailesinden bir kaç kişiye sordum en son kayınpedere sordum oda aynı olayı anlattı miraslık bi tartışma var aradı aradı açmadım ondan aramıştır kocanı ama kocan onu tanımaz etmez dedi. Tmm dedim. Eşim soruşturduğumu öğrendi çok kötü kavga ettik güvenmiyosun kuzenlerime kadar sormuşsun falan diye baya bi bağırdı kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım
Takma ya arada olur öyle. Ben de sevgilime güveniyorum hatta kendimden çok ama bazen bir olay oluyor kıskanasım tutuyor instagramdan takip ettiği kişilere bakıyorum falan,çocuğun bi yanlışını gördüğümden falanda değil. Anlık bi gaflet,kıskançlık işte. İnsan bazen saçmalıyor. Güzelce özür dileyip,kendini anlatırsan affeder bence.İşte benimde garibime gitti ne bileyim
İnşallahTakma ya arada olur öyle. Ben de sevgilime güveniyorum hatta kendimden çok ama bazen bir olay oluyor kıskanasım tutuyor instagramdan takip ettiği kişilere bakıyorum falan,çocuğun bi yanlışını gördüğümden falanda değil. Anlık bi gaflet,kıskançlık işte. İnsan bazen saçmalıyor. Güzelce özür dileyip,kendini anlatırsan affeder bence.
Tamam ilk başta kadın ekledi,dediğiniz gibi ordan ekleyip adama ulaştı diyelim. Babasının dediğine göre adam kadını tanımıyor. E adam neden tanımadığı insanın isteğini kabul ediyor peki?Sadece adını soyadını biliyor ama numarası yoksa belki oradan ekleyip almıştır bu konuları konuşmak için. Sonuçta baya uzaktan akrabaymış kadın.
Dediğim gibi hormonlarınıza verin gitsin.. Herkes de bunu böyle anlayabilir.. Olur böyle şeyler beşer şaşar.. Çok fazlada yüklenmeyin kendinize bebeğiniz birinci planda çünkü.. Eşinizin triplerini anlayışla karşılayın ömür boyu küs kalacak halı yok elbet yumuşar..Evet hamileyim 7 aylık çok gururunu kırdım çok kötü hissediyorum kendimi
Amacınız ne sizin? Kadın dümdüz hatalı. Hala adama karşı kışkırtıyorsunuzTamam ilk başta kadın ekledi,dediğiniz gibi ordan ekleyip adama ulaştı diyelim. Babasının dediğine göre adam kadını tanımıyor. E adam neden tanımadığı insanın isteğini kabul ediyor peki?
Tamam ilk başta kadın ekledi,dediğiniz gibi ordan ekleyip adama ulaştı diyelim. Babasının dediğine göre adam kadını tanımıyor. E adam neden tanımadığı insanın isteğini kabul ediyor
Soyadından dolayı tanıdıysa kabul etmiştirTamam ilk başta kadın ekledi,dediğiniz gibi ordan ekleyip adama ulaştı diyelim. Babasının dediğine göre adam kadını tanımıyor. E adam neden tanımadığı insanın isteğini kabul ediyor peki?
Of ne kışkırtması ya? Ve ne amacım olabilir? Boşansın diye uğraşacak halim yok heralde? Kendi düşüncemi söylüyorum sadece. İnsanlar sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil.Amacınız ne sizin? Kadın dümdüz hatalı. Hala adama karşı kışkırtıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?