Eşimle bitmeyen kavgalarımız

Hadi toksik kıskançlığını bir kenara koyalım arkadaşlar yeterince yazmışlar ama bu alintiladigim kısımdaki saçma davranış nedir ya? Neden aynı takımı tutacakmissiniz yani bir de ciddi ciddi trip atıyor öyle mi?

Bazi arkadaşlarım ilişkide eşinin ilgisiz, sevgisiz olduğundan yakınıyor, sohbet edemiyoruz diyor. Benim ilişkimde ilgi ve sevgi, sohbet muhabbet fazlasıyla var.

neden telefonunun ekranını ters çeviriyorsun

Eşinizin sizi gerçekten sevdiğine inanıyor musunuz?
Seven adam sanki karısı onu uçan kuşla bile aldatıyormuş gibi üstü kapalı imalarda bulunmaz, farkında mısınız bilmiyorum ama eşiniz ahlakınıza dil uzatıyor ve siz telefonu neden ters çevirdiğinizin, bilgisayarınızın, sosyal medyada ekli okul arkadaşlarınızın, iş arkadaşlarınızın hesabını verip kendinizi açıklamak zorunda kalıyorsunuz.

Bu bana göre ne sevgidir ne ilgi, arkadaşlarınızı yeniden ekleyin, telefonu cebinizde taşıyın, iş yeri etkinlikleriniz artsın erkek iş arkadaşlarınızla sürekli bir arada olmak zorunda kalın bakın o sevgi sandığınız neye evriliyor.

Okurken uyuz oldum yarıda kestim. Benimki de buna benzer kıskançlıkları var ama imadan öteye geçmiyor. fazlasını yapsa olay cıkarırım tatsızlık olur.

Bu adam bir gün kıskançlık krizine girip sizi öldürebilicek potansiyelde bence .

Aynı şeyleri ben de yaşadım, saçma sapan uyduruk şeyler yüzünden bir sürü kavga..
Ne mi yaptım, boşandım..
Çünkü asla düzelmedi, defalarca kez kafasında kurup olmayan şeyler yüzünden üzerime yürüdü.Ben affettikçe daha beterini yaptı.
Aynı seninki gibi o da bana aşırı düşkündü, çok fazla ilgi ve muhabbeti vardı.Evine aşırı bağlıydı.İşten koşa koşa eve gelir, sarılır öper öyle üzerini değiştirirdi ve dahası.
Ancak bunlar yeterli değil çünkü şüpheci bir kişilikle mücadele etmek çok çok yıpratır insanı.Allah kolaylık versin sana da.

eşiniz bir oyun hamuru alsın ondan bir eş yapsın kendine. sessiz sakin çalışmayan otursun yanında onun. diğer türlü hayatınız zindan sizin
size yaptığı yakıştırmalarda yenilir yutulur değil. bana eşim bunların yüzde birini ima etse kendini adliyede bulur. bir insan kendinden eminken durduk yere ister eşi olsun ister ailesi kendini ispatlamak zorunda değil kimse kusura bakmasın

bence böyle bir insanla ömür geçmez. eski sevgilim de sürekli bana şöylesin böylesin kafelere gidiyosun napıyosun kaşarlık mı yapıyosun falan derdi. 1 2 alttan aldım bu laflarını sonra ne mi oldu kendinin başka kadınlarla mesajlarını yakaladım sjsmns kişi kendinden bilir işi yani. kim bir şeyi karşı tarafa söyleyip suçluyosa aslında kendisi odur. o yüzden bence bu kişiyle ömür geçirip bu imalara maruz kalmak isteyip istemediğinizi ölçün biçin tartın. kendini sürekli açıklamayla ömür geçmez. ve bir insan sevdiği bir insana bu imaları yakıştırmamalı bence. ya sevmiyordur ya da hastadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…