Eşimle bitmişiz aslında ;(((

Canım kocayı bırak sevgiline de söylersin yeri gelir flörtüne söylersin adı üstüne ilişki! Ve iki insan arasında yaşanıyor konuşmadan ,kendini anlatmadan ilişki yaşanır mı ? Sen ayrıl canım o adamdan yaşın çok genç daha.Ben senden 2 yaş büyüğüm daha yeni nişanlandım.Hiçbirşey için geç değil.

Evet ben de söyledim ama sen beni sevmiyorsun dedim sevmese bana bu zamana kadar asla katlanmazmış biz birbirimize göre değilmişiz ben kendim gibi biriyle evlenmeliymişim

Ben İnan’ın bugün öyle güzellikle saygılı şekilde anlattım ki o ise hakaret etti kabul etmedi yoruldum ve bitsin deri

Geneli dısarda eşe dosta akrabaya melek oluyor zaten anliyorum seni.. bu durumda sana inanmak icin gucluk cekiyorlar "nasıl ya ayni adamdanmi bahsediyoruz!!??" Ne kadar uğraşırsan uğraş ama zaman kaybetme kendjne yazık edersin.. umudun varsa birakma ama konusmalara gıre saygının bittigi yerde sogukluk baslar.. söylediği cunlede ağır istesem bugun bi karı ile... Karı nedir ya zihniyet nedir.. lutfen eğer arkanda oldugunu bildigin birileri var ise kendini kurtar

Ayrılma isteğim var olmaz olur mu fakat şu millet ne der var ya beni bitiriyor ailem çok üzülecek annem başını eğecek aklıma gelen bir sürü şey

Ah elalem hapishanesi

Birde şu var.

Elalem çocuğu olmuyor der diye, bu mutsuz birlikteliğe birde çocuk mu ekleyeceksiniz?

Evet ben de söyledim ama sen beni sevmiyorsun dedim sevmese bana bu zamana kadar asla katlanmazmış biz birbirimize göre değilmişiz ben kendim gibi biriyle evlenmeliymişim
Siz nasıl davranıyorsunuz yani neyinize katlanıyor?

Ah ailem onu bu kadar iyi bilmese zerre içim zorlanmayacak da ailemi inandırmak çok çok zor

Siz nasıl davranıyorsunuz yani neyinize katlanıyor?
Ben vajinusmus sorunum varken çok sinirili asabi be ağzımdan ne çıktığını bilmeyen biri oldum ben değildim adeta ama sonra kendimi toparladım asla beddua etmedim kötü kelime demedim hala onları yüzüme vuruyor

Ben okumuş ve mesleği olan ayakları üzerinde durabilen bi kadınım asla çaresiz değilim sadece insanlara bir seyler anlatmak zorunda olmak beni mahvediyor

Kilolu değil işi kendisine göre inanılmaz ağır pazarlamacı ama bence nice ağır işler var ruhu üşengeç
ay inanmiyorm benm esimde pazarlamaciydi vede ayni bahaneyi sunardi hep sonuc olarak ayrildik biz insallah esiniz kendine ceki duzen verir yoksa kocan tarafindan itilmek kadar ezik hissettircek bisey yoktur bence kendi haline birakin ne halleri varsa gorsun boyle adamlar( bence tabi)

Peki eşinizle geziyor musunuz sohbet edebiliyor musunuz gülüyor musunuz en basiti mutlu musunuz ben değilim bunlar düzelir mi

Biz sevgili olduğumuz dönemde de çok iyi iki arkadaş gibi paylaşırdık her anımızı. Her aktiviteyi birlikte yapmaktan mutluyduk. Evliliğin ilk 2 yılı aralıklı kavgalarla geçtiğinden ve o kavgalar arası gerginlik devam ettiğinden bir süre sekteye uğradı bu durum. Ama şu an yine sevgililik zamanlarımızdaki gibiyiz. Sorunlarımızı çözdük.
Eğer sizin de benzer şekilde sonradan kavgalar yüzünden değişti ise umut var derim. Ama hiç mutlu olamadıysanız onunla, zorlamayın o zaman, mantık evliliği yaptığınızı düşünüp yanılmışsınız gibi bakın. Elalem ne der diye de düşünmeyin, bu hayatı elalem ağzını kapalı tutsun diye yaşamıyoruz

Bir de kızlar mesela ona diyorum ki bugün dedem aylardır hasta bi kere gidelim dedim işin çıktı ondan sonra yanına Asla gitmedin benim sadece annem babam ve kardeşlerimle görüşüyorsun akrabalarımla kaynaşmıyorsun gitmiyoruz. Bana dediği şey şu sen gündüz boşsun git ben sana gitme mi diyorum

Zaten kendi haline bırakacağım ben ona sarıldım sarılmadı beni istemedi ki afedersiniz on gündür ilişki olmadı neden olmuyor yarın iş var erken kalkar üşenir asla kendime dokundurtmayacağım

Kapılar kapanınca o adamla sen yalnız kalıyorsun unutma bunu.Bencil ol biraz kendi mutluluğunu önemse ailen hertürlü kabullenmek zorunda.
Doğru söylüyorsunuz
bizim tam anlamıyla hiçbir zaman kafa yapımız uyuşmadı dıştan bakan biri bile çok rahat fark eder kader mi yoksa ben mi bile bile kendimi ateşe attım bilmiyoeum

Ben okumuş ve mesleği olan ayakları üzerinde durabilen bi kadınım asla çaresiz değilim sadece insanlara bir seyler anlatmak zorunda olmak beni mahvediyor
Bu harika birşey kimseye ihtiyacın yok demek degil ama bu durumun psikolojik yönleri de var ne de ilsa belli bi zaman gecirdin ve bi yaşanmışlık var.. ister istemez bi karar verdiginde pisman olurmuyum diye cok dusuneceksin yaninda arkanda bi destek oyle cok araniyorki ilk once birlikte paylasımlarınızdan gidip oturdugunuz bi cafeden birlikte ictiginiz bir caydan gezdiginiz sokaklardan keyf aliyormusun bunu netlestirmelisin gerisi gelecektir.. bunlarin hic biri yok benim icin degersiz yaptijlarimizi oturup dusundugumde detayini bile hatirlaniyorum diyorsan kendi kendine yetersin

Ben İnan’ın bugün öyle güzellikle saygılı şekilde anlattım ki o ise hakaret etti kabul etmedi yoruldum ve bitsin deri

Boşanmak mı istiyor?
Spesifik bir olay mı oldu?
Her zaman mı ağzında boşanma lafı var?
Sizin şu an maddi bağımsızlığınız var mı?

hakaret olayı cok kötü ya saygı olmadiğı zaman olmaz zaten

Zaten kendi haline bırakacağım ben ona sarıldım sarılmadı beni istemedi ki afedersiniz on gündür ilişki olmadı neden olmuyor yarın iş var erken kalkar üşenir asla kendime dokundurtmayacağım
tepki gosterin bencede o ge
suanda cok sinirlisiniz sizi cok iyi anliyabiliyorm tepkinizi gosterin cunku insann cok zoruna gidiyo karsilik verilmemesi hatasini anlasin o adim atsin bence aman ha bide cocuk fln yapmayin boyle dusunuyorsanizda hatta bence bosanmayi dusunmeden terapiste gidin bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…