Eşimle bitmişiz aslında ;(((

Ben de sizinkine benzer durumlar yasadim ve Suan ayrılma kararı aldık ayrı evlerdeyiz bir süredir..
Size su durum için tek tavsiyem sakın çocuk yapmayın.ilişkimize canlılık gelir düzelir yanlışına düşmeyin Inanın daha beter oluyor herşey çocuktan sonra bu tür ilişkilerde.. ve sanırım malesef eşinizin bu huyları da değişmeyecek.

Evet ben de söyledim ama sen beni sevmiyorsun dedim sevmese bana bu zamana kadar asla katlanmazmış biz birbirimize göre değilmişiz ben kendim gibi biriyle evlenmeliymişim
Tamam da canım esinde bıkkınlık oluşmuş..Belli ki o dönem çok ağır davranışlarınız olmuş belki o da buna sebep oldu ama eşiniz sizden soğumuş artık. .
İyi bir aile terapistinden destek almalısınız.

Sizin çocuğunuz var mı peki durumu ailenize nasıl anlattınız

Bunu ona ben mi teklif etmeliyim ?

Sizin çocuğunuz var mı peki durumu ailenize nasıl anlattınız
Evet var 1 yaşında çocuktan önce iyi kötü aramızda yine bir bağ vardı ama çocuktan sonra ki süreçte iyice koptuk.. daha tam bilmiyorlar ama ben açıkcası bu konuda çok çekinmiyorum kim ne der diye önemli olan sizin bu evlilikte ne yaşadığınız değil mi hem bir insan ilişki yürütemiyorsa bu onun kötü olduğunu göstermez ki benim eşim de çok iyidir dışa karşı efendi dürüsttür ama ilişkide farklı olabiliyor insan

2.5 yıllık evliliğin iki yılı , evliliğin temelini yaşamadan devam etmiş ve üstüne kavgalar.

Bu durum çok normal . Kesinlikle bir bir uzmandan destek almalisiniz

Eşinizin yaptığı tasvip edilemez tabiki ama sanki bunda biraz etkiniz olmuş gibi geldi bana belkide o dönemdeki hal ve tavirlariniz onun degismesine sebep olmuştur...
Kesinlikle ulasimiz a katılıyorum birlikte aile terapistine gitmelisiniz...

Neden evlendiğimi söyleyebileceğim tek şey beni aldatmayacak güvenilirdi fakat bugün bana istersem hemen bi karıyla birlikte olabilirim ded
Sen onada üşenmişsindir deseydin ki üşeniyomuş da zaten

Yazık etme gençliğine eşin bi garipmiş ee öyle çok aşık da değilsin ayrılsam yapamam onsuz da demiyosun bu konulara çözüm bulun tamam hayat kısa da böyle geçmek bilmez yani

Eşlerimizin ne kadar çok ortak özelliği var. Ben bu adamla 8 yıldır evliyim bir çocuğum var.kaç kere ayrılıyorduk. O boşanmak istemedi. 1 yıl önce herşey o kadar düzeldi ki masal gibiydi . Şimdi yine aynı bikaç aydır!! Kadını ilgiye ,sevgiye hasret bırakıyorlar.bir erkek karısını istemezmi diyor insan yok öyle arada oluyor bitiyor.mutlu kadınla mutsuz erkeğin evliliğini sürdürmeye kalkarsınız 8..10 yıl sonra mutsuz kadın mutsuz erkek mutsuz çocukla yaşıyor olursunuz..

Valla hazır Bebek de yokken hiççekme derim
Dünyaya bir defa geliyorsun
Gençsin sevmek sevilmek değer görmek senin de hakkın
İnan bana kötü günün sonu gelmiyor
Bak 40 yaşa 1 kaldı ömrümde bir defa duymadım ki eşim kötüydü ben sabrettim düzeldi
Yok valla olmuyor
Sal gitsin

Bir de onun tarafından bakmak lazım. Düşünsene cok tembel üşengeç birisin-olabilir karakterin budur ya da döbemsel bir durumdur- ve biri surekli hadi sunu yapalım hadi bunu yapalım diye darlıyor.O da zor.Yani her ikiniz de bir orta yol bulmaz birbirinizi tam tersi istikamete cekmeye calısırsanız tutanın elinde kalır.

Ayrılık kararı için acele etmeyin lütfen..
İki yılı vajinismus ile geçirmek; her iki taraf içinde kolay değil. Haliyle her ikiniz de yıpranmışsınızdır.
Kavga sırasında keşke söylenmese ama sinirle söylenmiş sözler gibi geldi. Karşılıklı daha sakin bir zamanda tekrar konuşun. Ben bazı sorunları zamanla halledebileceğinizi düşünüyorum.
Benim eşimin öyle katı kuralları yok ama o da takıntılı bazı konularda. Mesela dışarı çıkma ve gün konusunda. Aynen sizin eşiniz gibi deli gibi surat asar kavga eder. Çıkalım demeye korkarsın sinir olursun.

O zaman karşılıklı olmuş herşey saygısızlık ta karşılıklı olmuş eğer sevgi varsa zamanla asılır vajinismus çok şey götürüyor iki taraftanda toparlama sürecide zor oluyor ben 3 ayda atlattım vajinismus olan kadınlar duzelse bile bu seferde eşlerinden sorun devam ediyor bende yaşadım eşimle birbirimizi sevmeme rağmen zamanla düzene girer cinsel hayatta.Sevgi saygı varsa aşılamayacak şeyler değil zamana birakin

İnsanın hayatına arkadas lazım ya böyle mıy mıy zor hakkaten.. Bence gençsiniz çocukta yoksa iyi düşünün. Geçen ömrümüzden geçiyor surda üç günlük dünya yaşayacağımız.. Elalem kendi hayatını yaşarken onların 30 snlik dedikodu malzemesi olmamak için kendi hayatınızı neden hiçe sayıyorsunuz ki.. Boşanmak ağır gerçekten ona bişi diyemem ama böyle hayatta ziyan olmuş gibi ya ne bileym.. Adamın huyu buysa ya kendi kendinize sosyalleşip hayatınızı yaşıycaksınız yada ayrılıp yeni bi hayata merhaba diyeceksiniz.. Hakaret olayına bişi diyemiyorm kötü ama küser barışırsınız hallolur falan ama önemli olan sizin kafa yapılarınızın farklı olması.. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun..

Esinde de bıkkınlık oluşmuş iki yıl cinsellik yaşamamış soğumuş adam üstüne bide hakaret edip asabi davranmissiniz o dönem yeter tamam bitsin der tabi sabırlı davranın zamana birakin şuan çocuk asla yapmayın ve terapi alın inşallah faydası olur

D vitamini .. çok ciddiyim b12 d vitamini takviyesi . Balık yağı da içerse süper olur möller in ki en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…