- 13 Ocak 2021
- 367
- 194
- 18
- Konu Sahibi 1q2w3e4r5t
-
Kesinlikle yetismeyle alakali aileden oyle gormus onu istiyorBiraz yapıyla alakalı ya aile de ne gördüyse erkek hep onu bekliyor benim eşim diş fırcasını işe giderken banyoda açıkta bıraksa çıkarken hayatım geciktim bırakmak zorunda kaldım kusura bakma der yani görevini bilmesi lazım .(doğrusu eşim biliyor ben bilmiyorum o ayrı )
İnşallah.. kalpten dua ediyorum sizeAhaha çok doğru söylüyosunuz elimde defter kalem günlük planlama yapıcam inş
Cok iyiymiissdsEşimle anlaşmamız
1-"Kimin aklına geliyorsa o yapsın. "
2-"Taş kağıt makas yapıyoruz "
Kaybedenin şansı yok , kocamın hiç yok.
Yaaa ben bunu nasil kacirmisim cok iyi yorumlar yaaaİnşallah.. kalpten dua ediyorum sizetertipli düzenli bir hayatınız olsun bebeğinizle..
Destek sart evet ya nereye kadar bir basimaSadece istemek yetmez, düzenli olarak görmek istediğini yapmaya özen göstersin
Kaçırmış sayılmazsınız Dalin biryerinden konunun tam gaz devam ediyorYaaa ben bunu nasil kacirmisim cok iyi yorumlar yaaa
Cok haklisiniz yaaa gorumcemde asiri titiz cunkuu kesin cocukluktan gelen birseyy. Ya bende cocuktan umitliydim beni canli tutar surekli birseler düzenlerim diye çocuğun esyasinada karismaz belkiiSizi hamilelikte ve sonrasında hayal edemedimKocanız eğer anne evindeki düzeni özlüyorsa oraya yerleşsin ya da kesenin ağzını açıp bi zahmet fazladan dolap yaptırsın sağa sola Hayır korkarım çocuklu yaşamda size hayatı zindan edecek. Hem herkesin evinde yemek pişiyor mutfak dağılıyor ve bazen öteleyip sonrasında topluyoruz. Öyle her an hazır nazır şipşak heryer mis gibi bir durum yaşanmıyor. İsterseniz bir uzman desteği önerin kocanıza çocukluğuna bir yolculuk yapıp gelsin. Belki bi faydası olur.
Okumaya basladim yetisirim size kendimede notlar aliyim bari iyi seyler var gibiKaçırmış sayılmazsınız Dalin biryerinden konunun tam gaz devam ediyor
Tavrı yanlış kesinlikle, onunda evi .bir şeyi yerine kaldırmak zor olmasa gerekDestek sart evet ya nereye kadar bir basima
900 mesaj vardı işin zor başını oku anlarsın zatenOkumaya basladim yetisirim size kendimede notlar aliyim bari iyi seyler var gibi
Oku valla beni bile motive ettiyse herkesi ederOkumaya basladim yetisirim size kendimede notlar aliyim bari iyi seyler var gibi
Seni çocuk canlı mı tutar? Güldürdün beniCok haklisiniz yaaa gorumcemde asiri titiz cunkuu kesin cocukluktan gelen birseyy. Ya bende cocuktan umitliydim beni canli tutar surekli birseler düzenlerim diye çocuğun esyasinada karismaz belkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?