Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam izlerken poponun dalgalanmasıyla hipnoz oluyo yüksek ihtimal. Rihannanın kliplerdede var, oha abladaki popoya!! bak diyo insan
Hahaha ölümüne hemde of durum vahim.evet tam hipnoz olmalik))Panpa googlea popo dansı yazdım çıktı?!? Bir ablamız kameraya arkasını dönmüş ölümüne g.t sallıyor bu yani![]()
Yaa squat kaça kadar yapabiliyorsunuz ben 20-30 dan sonra kopuyorum günlük 250 bile var bazı egzersiz programlarında. Parça parça yapınca etkisi olmuyor mu acaba? Benim acil toparlanması lazım acayip salmışım daKizlar squat egzersizini oneririm ben cok guzel sonuclar aldım![]()
Haftada kaç yaptın, kaç tane ve kaç setKizlar squat egzersizini oneririm ben cok guzel sonuclar aldım![]()
Ya ben salona gidiyorum fitness yapıyorumda squat 15ten 3 set yapıyorum. Bide çok bacak çalışıyorum. Kalça hareketleride yapıyorumda popoda ne kadar sürede sonuç aldınKizlar squat egzersizini oneririm ben cok guzel sonuclar aldım![]()
Ama popolar iç gıcıklatıyooo beeaaOlaya bak konu popo dansindan nereye geldi..birden hepimiz popo güzelleştirme derdine düştük ahhh biz kadınlar çok fenayız valla)![]()
Yaa squat kaça kadar yapabiliyorsunuz ben 20-30 dan sonra kopuyorum günlük 250 bile var bazı egzersiz programlarında. Parça parça yapınca etkisi olmuyor mu acaba? Benim acil toparlanması lazım acayip salmışım da![]()
Ben yurudukten sonra sabahlari saymadan pes edene kadr yapıyordum o kadarYa ben salona gidiyorum fitness yapıyorumda squat 15ten 3 set yapıyorum. Bide çok bacak çalışıyorum. Kalça hareketleride yapıyorumda popoda ne kadar sürede sonuç aldın
Ne uygulaması bi adı falan var mı uygulamanın. Ben de hamileyken egzersiz olayını çok araştırmıştım özellikle ilk üç ay için gebe squat ı vardı o çok öneriliyoduEn guzeli uygulamalar var onlardan indirmek telefona. bi goz at istersen
Smdi hic yapmiyorum hamilelikten dikkat etmem gerekiyor
Bn duzenli yaptim gecen kış hemen etkisini gosteriyor
Google play den bakabilirsin squat yaz cikiyor zaten bi cok uygulamaNe uygulaması bi adı falan var mı uygulamanın. Ben de hamileyken egzersiz olayını çok araştırmıştım özellikle ilk üç ay için gebe squat ı vardı o çok öneriliyodu
Bizi onlar bu hale getirdi bacımOlaya bak konu popo dansindan nereye geldi..birden hepimiz popo güzelleştirme derdine düştük ahhh biz kadınlar çok fenayız valla)![]()