Eşimle cinsellik problemi

Kizlar squat egzersizini oneririm ben cok guzel sonuclar aldım :KK48:
Yaa squat kaça kadar yapabiliyorsunuz ben 20-30 dan sonra kopuyorum günlük 250 bile var bazı egzersiz programlarında. Parça parça yapınca etkisi olmuyor mu acaba? Benim acil toparlanması lazım acayip salmışım da :olamaz:

Olaya bak konu popo dansindan nereye geldi..birden hepimiz popo güzelleştirme derdine düştük ahhh biz kadınlar çok fenayız valla):deli:

Burundaki popo dansını izlet ona sende iğrenir birdaha popo dansına bakamazz

Yaa squat kaça kadar yapabiliyorsunuz ben 20-30 dan sonra kopuyorum günlük 250 bile var bazı egzersiz programlarında. Parça parça yapınca etkisi olmuyor mu acaba? Benim acil toparlanması lazım acayip salmışım da :olamaz:

En guzeli uygulamalar var onlardan indirmek telefona. bi goz at istersen
Smdi hic yapmiyorum hamilelikten dikkat etmem gerekiyor
Bn duzenli yaptim gecen kış hemen etkisini gosteriyor

Daha yeni evlisin canm dur bakalım hemen kötü düşünme..
Kadınlar bile bakıyor merak edipte.
Belki denk gelmiştir açmıştır..

Ya ben salona gidiyorum fitness yapıyorumda squat 15ten 3 set yapıyorum. Bide çok bacak çalışıyorum. Kalça hareketleride yapıyorumda popoda ne kadar sürede sonuç aldın
Ben yurudukten sonra sabahlari saymadan pes edene kadr yapıyordum o kadar
Her gun yapmk cok etkili olmustu
Bacaklarimda kuvvetlenmisti tabi o hareketle esimle gecenlerde gene bi yarisa grdik squat konusunda hamile olmama ve uzun sure yapmama ragmen ona gore cok iyiydim duzenli yapmak onemli yaa

En guzeli uygulamalar var onlardan indirmek telefona. bi goz at istersen
Smdi hic yapmiyorum hamilelikten dikkat etmem gerekiyor
Bn duzenli yaptim gecen kış hemen etkisini gosteriyor
Ne uygulaması bi adı falan var mı uygulamanın. Ben de hamileyken egzersiz olayını çok araştırmıştım özellikle ilk üç ay için gebe squat ı vardı o çok öneriliyodu

Ne uygulaması bi adı falan var mı uygulamanın. Ben de hamileyken egzersiz olayını çok araştırmıştım özellikle ilk üç ay için gebe squat ı vardı o çok öneriliyodu
Google play den bakabilirsin squat yaz cikiyor zaten bi cok uygulama
Benim hamilelikler hep agrili ve riskli gectigi icin devam ettiremiyorum malesf doktorumdan onayi aldim basladim 4. Ayimda bu sefer kasilmalar oldu agrilar bıraktım

Benim bir akadaşım eşi dışarda içmesin diye evde çilingir sofrası kuruyor sen de ,youtube'tan popo izlemesin diyorsan acilen popo dansı öğren:)

Back
X