Esimle cocugumuzu paylasamiyoruz

Yer fistg

Hayat bu kadarkadar.zor olmaaa
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2017
55
27
3
27
Kizlar.mrb bastan beri esim benle istemedigi halde evlenmis ben bunu evlendikten sonra anladim.. gorucu usulu evlednki babasi ve annesiven bana girucu geldi ilk akrabayzi zaten ama pek tanismiyrz esimle birbirimizi .. babasi ve annesi hatri icin sirf benle evlenmis hic sevmedi bastan beri beni ne giysen begenmez severek degil ama esim beni bi insan olarak benim guzel isler yaptigimi istemiyo neyse

Gelelil.konuya esimin hayati sadece uc kisilik annesi babasi kardesi (13 yas) beni en son planda tutar herzman babasina annesine onkadar bagliki anlatamam bi kere sirf kardesine aramiza girme sus dedigim icin beni dovdu hic sucum yokken babam annem senI. Oldurse bile onlara ses cikarnican diyo hep ayri evimiz var ama sifr annesini babasini kardesini birakmak istemedgi icin oturamiyrz ben artk esim cocugum benbenim olmak istyrm.ama.esim.yanasmiyo onlar yoksa bende yokum diyo ikin.senedeir basbasa hic bisi yapmadik kendi basina gezer bilgisayrda oynar keyfi gelir yatar ben aksama kadar annesinin isini gucunu tutarim iki katli evimiz yukari kendi evime sadece uyumak icin cikarim . Ilgi deseniz sifirrt zaten , simdi 7 aylik bi bebegim var ve bu kezde onu paylasamiyrz kavgada surekli beni tehdid ediyo oglum.kimse alamz benden sen cik git oglum benle kalir diye bosicam cocugu senden alicam diyo surekli artk bikkinlik geldi bn annesiyim anne sevgisini verebilirmisin diyrm annem senden iyi bakar o verir sen cik git diyo bana.. ben nasil ayri kailirm oglumdan..

bosicam cocugu senden alicam diyo surekli artk bikkinlik geldi
Boşa da sen görsün bakalım çocuğu kim alıyor.

Ayrıca annesi babasının hatrına evlendi diyelim annesi babası yaptıklarını görmüyor mu yahu sana bu kadar kötülük yapmasına izin veriyorlar

Ortada kalirsin oglum ben annemaksama.kardesim babam mutluca yasrz.diyo.bosansam gidecek yerim yok annem babam.var ama cok geri kafalilar gelinliklr girdin kefenle cik o evden derler hep

Dolu dolu ilk ben sorayım bari, niçin evliliğiniz bu kadar berbatken, eşiniz sizi eş olarak görmeyi geç, insan yerine bile koymaz, hizmetçi çekerken, bu itiş kalkış ve sevgisizliğin içine çocuk yaptınız?

Düzelir diye mi?

7 aylık süt kuzusunu hiçbir hukuk, hiçbir kanun anasından ayıramaz onlar boş laf da, adam ev basar çocuğu kaçırır mı, iftira atar yalancı şahitlerle katakulli yapar mı, o potansiyelde mi siz bilirsiniz. Ona göre alın tedbirinizi.

Yok canım o kadar kolaydı zaten 7 aylık bebeği annesinden ayırmak..

Kazık kadar adam olmuşsun. karını hoş tutamayıp bir de şiddet uygulamışsın. Senin yetiştirdiğin çocuktan ne hayır gelir?

Ezilmeyin şöyle adamların karşısında. Siz fırsat verdikçe daha çoook ezerler..

Ayy nekadar zor bı durum aynı sızı. Gıbı bır akrabam var adam sevmeyerek evlendi ailesıyle alt üst yasıyorlar ve sonunda adam aldattı ama kadın çok sevıyor hala ayrılmıyor ne yapılır bılmıyorum yıllardır sevmedıgını bıldıgınız halde nasıl yaşadınız pekı

Çocuğa bakarmış, kimseye vermezmiş de bıdı bıdı. laf! İki gün çocukla yalnız kalsalar anasıyla havlu atarlar. Kolay mı 7 aylık bebeğe bakmak?Her erkek der bunu ''bebeği bırak sen git'' diye. Yav he he.
Evden çıkıp gitmeye mi korkuyorsun sen, boşanmaya mı? Bu şartlar altında yeterince dayanmışsın. Anasına aşık bir adam senle vakit geçirse ne olur geçirmese ne olur? Seni anne baba ve kardeşinden sonra seven adamdan vakit dilenmeye gerek yok. Boşamak için geç bile kalmışsın.

böyle bir adamdan çocuk yapman çok büyük hata canım ya bence bu adamı sen hemen boşa 7 aylık bebek baba da mı anne de mi kalıyormuş görsün. Gidecek yerin ya da mesleğin var mı kocanın durumu nasıl?

Meslegim yok.anneme babama gitmek istemiyrm onlra.binbeter

Çocuğa çok bakmak istiyorsa kv ve eşin bırak çocuğu onlara sen de iş bul. Kapı kapı gez ara, garsonluk yap, bulaşıkçılık yap. Düzeni kurunca basarsın tekmeyi. Bunun ağız kokusunu çekme.

Reactions: Be1
valla sen çocugu alırsın kocandan ama mesleğinin olmaması heleki ailenin arkanda olmaması senin için çok eksik durum. Kesinlikle boşan ama bi süre ailenle kalır sonra kendini toplar çıkarsın .

Çaresiz ve yalnız değilsin istersen kendi kendine yetersin yanında yavrunla paşa gibi yaşarsın.
Ailene git anlat boşanıcam kararlıyım de isteseniz de istemeseniz de. En azından iş bulana çocuğun biraz büyüyene kadar ailenle kal. Boşanma davanı da aç bakalım bebeği alabiliyor mu o herif. Bunlar ütopya değil bak her şey senin elinde. Bikaç ay beklersin bebek büyürken bi işe girersin sonra daha güzel olur giderek her şey cesur ol biraz

valla sen çocugu alırsın kocandan ama mesleğinin olmaması heleki ailenin arkanda olmaması senin için çok eksik durum. Kesinlikle boşan ama bi süre ailenle kalır sonra kendini toplar çıkarsın .
Annem.babamin.yaninangitmek bile istemiyrm onlar yok.is.bulana.kadar.nerde kalicam emzirmeyi kesince alicakmis oglumu benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…